USA har förlorat sin världsdominans då petrodollarn är död, Kina köper nu med sin egen valuta

2023-04-03 03:10

Symbolisk petrodollar som hånar USA

 

Kina är en av världens största oljekonsumenter och köper nu olja av Saudiarabien med sin egen valuta och inte med dollar längre. Detsamma med oljeköp från Ryssland och Iran. Detta betyder att petrodollarn är död! Så skönt!

Den Djupa staten ville göra USA till världsdiktaturen genom att tvinga in dem med lögn i första och andra världskriget. 1944 beslöts i amerikanska New Hampshire det s k Bretton Woods avtalet där en smygguldstandard infördes igen. I motsats till vad som var brukligt, att alla människor kunde gå till sin bank och kräva guld för sina pengar, kunde nu enbart nationer komma till USA och kräva guld för sina pengar. Nixon svek och drog sig ensidigt ut ur detta den 15 augusti 1971 då guldet inte räckte för Vietnamkriget, Fiat pengar behövdes. För att förstärka USA:s världsherravälde tvingade USA världen istället att all gas och olja ska handlas i dollar, petrodollarn, vilket medförde att alla andra länder fick först köpa dollar för att sedan kunna köpa olja och gas.

Länder som ville sälja gas och olja i Euron, som Saddam Hussein 2003 eller gulddinarer, Muammar al-Gaddafi 2011, invaderades och ledarna torterades till döds (även med Sveriges hjälp!) som ett avskräckande exempel.

Tack till Kent för tipset av filmen.

 

Se även på WTV:

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

Olja för guld, nya guldbörser och en konkurrent till SWIFT knäcker USA;

Gold Dinar och Islamic Banking bakom Libyens revolution?;

Hugo Chávez vill ersätta Dollarn med ny valuta: Sucre;

USA misstänks mördad Hugo Chavez då cancer kan induceras med strålningsvapen;

 

 

https://youtu.be/wrVbr76pCxg

 

https://youtu.be/TN47BLFlRKw