Paradise Papers paradisläckan CIA operation så att USA får nya skatteplanerare

Wednesday, 08 November 2017 23:28

Är det inte märkligt att det aldrig fokuseras på amerikanska skatteparadis som Delaware, Nevada, Montana, South Dakota, Wyoming eller New York. Gömmer man sina pengar där, blir man inte anklagad för omoral av omoraliska journalister. USA tillhör världens största skatteparadis!

Kvällens del 3 av SVT:s UG om Paradisäckan bevisar igen att SVT skall läggas ner genast. De slösar bara skattepengar på strunt och hjälper de stora västliga säkerhetstjänsterna som CIA. Det är CIA som är en av skaparna och finansiärer till ISIS och som har extremt mycket blod på sina händer även i andra sammanhang sedan det skapades 1947.

White TV var först i världen att avslöja att databrottet som går under namnet Panama Papers var en CIA-operation för att skada USA:s konkurrerande skatteparadis i världen. Efteråt följde flera tunga avslöjanden att CIA missbrukar fulmedia för sina skumma syften. Avslöjanden kunde White TV göra så snabbt därför att det fanns kunskap som knyter CIA till Süddeutsche Zeitung och med stor sannolikhet även UG.

Journalistnätverket som exklusivt fick arbeta med Paradisläckan är precis samma som det från Panamapapers. Naturligtvis får enbart gammelmedia tillgång till de genom brott framskaffade hemliga handlingar. CIA vet att man har god kontroll över sådana journalister. Alternativmedia som är mycket ärligare får naturligtvis inte delta i utvärderingen av materialet.

Att kritisera Kronprinsessan för sin bröllopsresa som hon fick av den private vännen till familjen, Bertil Hult,   är väldigt lågt. Det var inga mutor eftersom Bertil Hult är en mycket nära vän till Kungahuset. Vill man ha ömsesidiga fördelar av varandra kan man få de ändå, utan dyra bröllopsresor. Kritiken har redan framförts 2010 och är därmed gammal snömos. Vilka flygplan Kungahuset tar i privata sammanhang med privata vänner angår inte SVT!

Bra att Bertil Hult och Kronprinsessan inte spillde tid på oseriösa journalister, som enbart syftar till att smutskasta.

Den enda friska delen i den svenska staten är Kungahuset. I stället för att besmutsa den borde UG fokusera på de resterande ruttna delarna i den svenska staten, t.ex. sig själv eller de talrika kriminella element hos Skatteverket som aktiveras mot politiskt obekväma medborgare, en tradition som Olof Palme byggde upp under sina förföljelser av sin konkurrent Alf Enerström och dennes hustru Gio Petré.

Tidigare avslöjanden mot Uppdrag Granskning av WTV:

Panama Papers leak CIA operation, Leyendecker from Süddeutsche Zeitung CIA agent;

Uppdrag Gransknings Joakim Dyfvermark misstänkt CIA-agent;

USA världens största skatteparadis, undvik avtal med amerikanska bolag;

Kungahuset enda som är friskt i svenska staten;

börjar 1:07:00 i den andra Alex Jones filmen

 

You must be logged in to comment.