Kvacksalvaren Björn Olsen konspirerar mot kolloidalt silver, Akademiska sjukhuset bör avskeda honom

Sunday, 29 March 2020 16:24

I Expressen från den 21 mars 2020 uttalar infektionsprofessorn Björn Olsen från Akademiska sjukhuset i Uppsala sig mycket nedlåtande om läkare och andra som rekommenderar att testa kolloidalt silver (silvervatten) och intravenöst vitamin C mot Coronaviruset:

"– Det här är oetiskt, det är skamligt, det är oanständigt. De ska inte blanda in corona med sån jävla skit, säger infektionsprofessor Björn Olsen. "

källa

Nya Dagbladet skriver:

"För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal."

Svara doktorn skriver (tack till Ulf Bittner!):

"Enligt Med Dr Herbert Slavin, grundare och chef för ”The Institute of Advanced Medicine, Lauderhill, Florida:

En studie vid University of Arizona visade nyligen att kolloidalt silver är effektivt mot det coronavirus som forskare använder som ersättning för SARS”.

SARS står för ”Severe Acute Respiratory Syndrome” (allvarligt akut tillstånd av andningsproblem). Coronaviruset som förorsakar SARS ger samma typ av potentiellt dödliga andningsproblem som det nya kinesiska coronaviruset – enligt en artikel om studien i ”Business Wire”.

Studien testade olika former av kolloidalt silver och koppar för att bestämma om de var effektiva mot coronavirus 229E, en variant som vanligtvis används som ersättare för SARS-virus vid laboratorieförsök. Studien visade signifikant reducering av virusnivån inom en timme (90 %) och minskade virusnivån under det observerbara efter 24 timmar (99,99 %).

Studien visar alltså att kolloidalt silver har potential att deaktivera virus på mycket kort tid” - skriver Jeff Trogolo, högste teknologiske chef vid Agion Technologies Inc."

Och Almanova rapporterar:

– Med Intravenös C-vitamin i dropp

Behandlingen har visat sig mycket framgångsrik i Kina vilket har lett till att flera sjukhus i New York anammat denna immunstärkande metod för att få bukt med de många coronasmittade som strömmar in på sjukhusen (källa Dailymail och New York Post). En klinisk studie gjordes även av Zhongnan Hospital i Wuhan som bekräftade C-vitaminets kraftfulla effekt."

Kvacksalvaren Björn Olsen kan inte visa att kolloidalt silver har några biverkningar. De som lögnaktigt påstår detta måste ändå medge att biverkningar kommer först efter långvarigt användande. När det gäller Coronapatienter kan det knappast vara fråga om långvarigt användande. Man utsätter dem alltså inte för onödiga risker eller något som är sämre och farligare än Coronaviruset om man skulle testa silvervatten. Man kan bara öka deras chanser att bli bättre rsp. överleva.

Detsamma gäller intravenöst vitamin C. Även om detta skulle ha negativa biverkningar så är de i alla fall inte livshotande som Corona.

Så alla som blockerar denna livsviktiga information kan göra sig medskyldiga till vållande av annans död.

Titta även på länkarna under Mikael Hagenbos video.

P.s. 2020-03-31: tack vare att Ulf Bittner sparade den viktiga informationen om studien att kolloidalt silver dödar Coronaviruset, som har tagits bort från en ansvarslös amerikansk åklagare, kan vi  ladda ner filen här .

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/03/24/2020-03-24-colloidal-silver-beats-coronavirus-the-clinical-documentation/

Se även på WTV:

Kolloidalt silver och ozon-behandling kan knäcka Corona-biovapnet;

 

 

You must be logged in to comment.