Kolloidalt silver och ozon-behandling kan knäcka Corona-biovapnet

Sunday, 15 March 2020 14:03

Det är ingen tvekan att Corona-viruset är ett biovapen, som förmodligen finns i minst två olika former. Därför är det rätt att myndigheterna vidtar drastiska åtgärder för att hindra spridningen. Om Dr. Michael Salla har rätt pågår det ett Corona-krig mellan USA/Europa (Deep State) och Kina.

Jag träffade nyligen en mycket erfaren läkare från Wien som hade kunskap om att upprepade ozon-behandlingar kan döda Corona-viruset. Han hade erbjudit den österrikiska regeringen att bistå med kunskap, men de avböjde. Med hänsyn till att Corona attackerar lungorna så att kroppen får syrebrist är det säkert en bra idée att behandla med ozon.

Även kolloidalt silver ska ha förmågan att slå ut Corona-biovapnet. När jag köpte det på en hälsokostbutik i går i centrala Stockholm så bekräftade de, att många köper det mot Corona just nu.

Colloidal Silver Beats Coronavirus: the Clinical Documentation

 

Steve Barwick, author, The Ultimate Colloidal Silver Manual

Tack S för tipset.

P.s. 2020-03-31: tack vare att Ulf Bittner sparade den viktiga informationen om studien att kolloidalt silver dödar Coronaviruset, som har tagits bort från en ansvarslös amerikansk åklagare, kan vi  ladda ner filen här .

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/03/24/2020-03-24-colloidal-silver-beats-coronavirus-the-clinical-documentation/

Att hålla kroppen fri från försurning, t ex med bikarbonat (bakpulver) skapar en miljö som hatas av virus.

I Tyskland sprids informationen att MMS från Jim Humble också kan förstöra viruset.

Se om MMS (vattenrengörare) på WTV här.

Kvacksalvaren Björn Olsen konspirerar mot kolloidalt silver, Akademiska sjukhuset bör avskeda honom;

MMS botar billigt och mycket, även malaria;

 

 

You must be logged in to comment.