Protest mot det USA-ledda angreppet på Syrien! Inga ensamkommande flykting"barn" deltog

Sunday, 29 April 2018 13:45

källa

Syriens Stödkommitté för demokrati och Syriensolidaritet hade organiserat en protest mot USA:s, Storbritanniens och Frankrikes folkrättsvidriga angrepp på Syrien den 14 april 2018. De mindre israeliska attackerna kritiserades också hårt.

White TV, som var enda mediet på plats, fick info om demonstrationen på Sergels torg den 28 april 2018 tack vare jinge.se som drivs av läkaren och medicinprofessorn Anders Romelsjö. Han ger den bästa och mest omfattande bilden av läget i Syrien av samtliga svenska media, även bättre än WTV.

P.g.a. ljudproblem (sabotage med störsändare?) kom Anders Romelsjös tal ganska sent (i mitten av filmen), innan talade fredsaktivisten Agneta Norberg. Deras tal och ledaren för Kommunistiska partiet (mot slutet av filmen) var bäst. Från de andra partierna var enbart De Fria och Populisterna på plats jämte ca. 350 personer.

Påfallande var att de s.k. ensamkommande manliga flykting”barn” inte hade ställt upp. De borde ju ha ett fredsintresse för Syrien så att de kan återvända till sina familjer och att deras anhöriga inte måste lida ännu mera. Att dessa krigföra unga män inte deltog i manifestationen är ytterligare ett tecken att många av dem är dolda ISIS-soldater eller sympatisörer, som har kommit hit för att sprida terror.

Vanliga syriska män i den åldern har stannat kvar i Syrien och deltagit i kampen men inte lämnat sina föräldrar, syskon och andra släktingar i sticket.

Annat om Syrien som gammelmedia tiger om på WTV:

UN-Guterres coward with blood on his hands, doesn't dare criticize US, UK and F attack on Syria;

Dag Hammarskjöld skulle skämmas över Margot Wallström då hennes Syrienlögn äventyrar världsfreden;

 

 

You must be logged in to comment.