Nya bevis hur kriminella domstolar, åklagare och socialtjänster sviker barn, Sverige pedofilernas paradis!

Tuesday, 08 February 2022 08:15

Varför kan inte Uppdrag Granskning granska socialtjänsterna bättre? Kalla fakta kunde. Se inslaget på TV4 Play här.

AB kommer idag under den lågmälda rubriken Sveket mot barnen (ordet pedofil borde varit med!) med hårresande uppgifter om det pedofila nätverket i Sverige med socialtjänster, åklagare och domstolar i spetsen. Tyvärr har AB inte hängt ut alla de kriminella åklagare, poliser, domare och Soc-medarbetarna med namn, med undantag av kammaråklagare Jeanette Boye (Kalmar) samt åklagare Lise-Lotte Norström.

Och som vanligt så skyddar IVO det pedofila nätverket!

Alternativ media som ofria Fria Tider, Samnytt och RIKS blir omdömeslösa när muslimer kritiserar socialtjänsten, bara därför att de är muslimer. Demonstranterna igår var knappast några islamister! Även om några kanske tillhör en krimell klan så betyder det inte att socialtjänsten har rätt alla gånger. Redaktionen på Samnytt är mycket obildade då de inte förstår hur illa det är ställt i Sverige med barn- och moderskyddet!

Dessa tre kanaler samt Mikael Wilgert och Jesper Johansson har t ex konstant vägrat att rapportera om Anna-fallet där fadern misstänks för pedofila övergrepp men skyddas av Soc, åklagare, domstolar och SVT:s dokument inifrån.

Redan 1983 slog den tyska tidningen Der Spiegel larm om de kriminella socialtjänsterna med titeln: "Barn-Gulag" Sverige!

Se den muslimska demonstrationen framför Riksdagen igår i videon nedan. De flesta svenskar är för fega eller dumma att göra en liknande aktion. När Anna skulle stödjas dök bara ett fåtal svenskar upp. Bra också att den extremt ansvarslösa Lena Hallengren (S) får stryk under den här demonstrationen!

Moderaterna försvarar de ruttna socialtjänsterna.

SVT-Aktuellt gick igår kväll ut med att försvara de vidriga rättsövergrepp mot extremt många barn i Sverige. Särskilt invandrarna drabbas då genomsnittsinvandraren har svårare att skydda sig mot pedomaffian, som indirekt får stöd av den extremt oseriösa Myndigheten för psykologiskt försvar, som fick gå under jorden och gömma sig hos MSB i många år efter mina avslöjanden om deras kriminella verksamhet i samband med Estonia-massmordet (se mitt kapitel om Psykförsvaret sidan 154). SVT bjöd inte in en enda LVU-expert eller någon från barnofferorganisationerna eller de kritiska muslimska rösterna. SVT kommer att anmälas till Granskningsnämnden för denna partiskhet.

Update 9 feb 2022: det har varit knäpptyst i övriga svenska media om AB:s sensationella pedofilavslöjanden igår. Som vanligt skyddar de flesta media pedofilnätverket. Glöm inte hur tyst det blev efter pizzagate och den stora norska pedofilskandalen!

Se även på WTV:

Socialtjänstens personal är illasinnad Lena Hallengren! De skyddar pedofiler! Muslimerna har helt rätt!;

Pedofilvurmaren Federley snubblade över Anna-fallet, även alternativmedia kontrolleras av pedofilt nätverk;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Skandaldomaren Maria Hölcke nonchalerar läkarnas vittnesmål i Anna-fallet, vägrar att utreda pedofilmisstankarna;

Uppsala tingsrätts Johan Borgström dömer kvinnofientlig, även i Anna-fallet;

Åklagaren Sara Norling saboterar pedofil orosanmälan, hör läkaren M B;

 

https://youtu.be/R9jgcA6fad0

 

You must be logged in to comment.