Socialtjänstens personal är illasinnad Lena Hallengren! De skyddar pedofiler! Muslimerna har helt rätt!

Thursday, 03 February 2022 17:41

"Dagens Nyheter slår nu larm om en våg av hat mot Sverige på arabiska sociala medier. Bland annat anklagas de svenska myndigheterna för att kidnappa muslimska barn för att tvångskristna dem.

Om man söker på "Sverige" på arabiska på Twitter så leder "alla aktuella taggar till hat mot den svenska socialtjänsten", skriver DN.

.....

Doku rapporterade förra veckan om hur hur tvångsomhändertagningar av barn enligt LVU väcker stort engagemang i stängda muslimska grupper med 10.000-tals medlemmar. Vissa uppmanar till att bränna ner socialkontor.

.....

"Fuck socialtjänst kontor. Detta är jihad detta är vår kultur. Detta är inte terrorism", fortsätter samma användare.

.....

Socialminister Lena Hallengren (S) tonar dock ner problemet:

– Enskilda som läser dessa inlägg kan lätt få intrycket att socialtjänstens personal är illasinnad och vill framför allt nyanlända och muslimer illa, säger hon till DN."

Detta rapporterar ofria Fria Tider som aldrig kritiserar socialtjänsten på allvar och ofta tiger om pedofila övergrepp. Detta gör DN också. Jag och många andra har tipsat DN om allvarliga misstankar om pedofila övergrepp men antingen tiger de eller ställer sig på pedofilernas sida.

Framförallt barn från invandrare råkar illa ut hos många socialtjänster som kontrolleras ofta av pedofila nätverk i Sverige, och alla tiger! Invandrare har svårare att försvara sig vilket är mums för barnplågare hos många socialtjänster runtom i landet.

Soc som de ofta kallas och kommunernas socialnämnder är för det mesta bemannad med samhällets bottensats, sådana hemska människor som annars inte skulle få ett jobb eller förtroende. Det räcker att titta på t ex Stockholms, Uppsalas, Kalmars, Kristianstads eller Vingåkers kommun och man blir mycket illamående.

Tvångsomhändertagande av barn måste förbjudas omedelbart. Om en situation är totalt ohållbart för barn ska en ny och välutbildad specialmyndighet skickas in i en familj för övervakning eller familjen placeras med barn i ett LVU-hem.

Se även på WTV:

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc;

SvD spelar pedofiler och kriminella från Socialtjänsten i händerna;

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

Svea hovrätt sviker barnet igen i Anna-fallet, hovrättsrådet Emma Regnér bör sparkas;

 

 

You must be logged in to comment.