Bara idioter tar vaccin, de flesta läkare är dumma

Saturday, 26 December 2020 16:16

Folk kan inte föreställa sig en gigantisk världsomspännande konspiration. Jag upptäckte den som ombud för      1 000 Estonia-anhöriga och överlevare. Den som tittar på Estonia-konspirationen har lättare att förstå att det finns en mycket människoföraktande Deep State eller osynlig makt som behandlar homo sapiens som dum boskap. Makten sitter inte i vår dimension som är den tredje, utan i den lägre fjärde dimensionen. Där kryllar det av demoner som beskrivs i Bibeln och koranen. Dessutom har reptilaktiga extremt intelligenta varelser huvudmakten över jorden sedan urminnes tider. Jorden är en av flera baser de har i vår galaxi.

Man kan säga att konspirationen har galaktiska dimensioner. Demoner och Rymdödlor är inte i resonans med Gud, har alltså inte tillgång till den fria neutrinoenergin som vi har i våra meridianer (akupunkturen har upptäckt dem). Därför måste de negativa stjäla neutrinoenergi från de gudomliga varelser för att kunna överleva. Denna negativa energi som stjäls kallas för loosh-energy. Den uppstår när homo sapiens lider och är rädd.

För att öka vårt lidande har vacciner konstruerats. Grundidén är redan galen därför att vacciner trigger vårt immunförsvar gå på högvarv hela tiden så att den inte hinner med så bra med andra hot. Folk som inte tar vacciner är mindre sjuka då deras immunförsvar arbetar effektivare.

Dessutom har de negativa som fjärrstyr de flesta människor med mind control tillfogat inte bara gifter i vacciner utan även Nanochips, att göra mind kontrollen så effektiv som möjligt, gärna med 5G.

Den astronomiska konspirationen är så stor att även urvalet av läkare omfattas av den. Man selekterar de dummaste, de med en hög IQ och ljuger att detta är något som är positivt. Men i själva verket är det tvärtom. Hög IQ indikerar left brain prisoners som David Icke kallar dem. De använder mest den vänstra hjärnhalvan.

Vi är dock konstruerat att använda BÅDA hjärnhalvor. Just den högra är viktigare, då den står för helhetssyn och kreativitet. Vi kan med varje hjärnhalva sända ut magnetiska skalävågor som är snabbare än ljuset. Där dessa möts uppstår interferens-mönster. Så kan vi med våra tankar skapa något nytt, då våra hjärnhalvor är en skalärvågsinterferometer.

Den fungerar inte hos de flesta läkare då de enbart plockas efter intelligens. De med höga IQ är just de dumma människor som inte begriper faran med vacciner då de enbart är tränade att apa efter vad de negativa har förespeglat dem.

SVT med Dokument inifrån och alla andra som förespråkar vacciner är kriminella då de bidrar aktivt att folk blir misshandlad eller mördad.


https://davidicke.com/2020/12/23/informed-consent-ickonic-original-film-2020-are-vaccines-safe-in-this-film-we-hear-from-some-of-the-greatest-minds-from-the-world-of-medicine-and-science-who-tell-a-very-different-story-to-one/

https://www.globalresearch.ca/what-not-said-pfizer-coronavirus-vaccine/5729461

https://www.globalresearch.ca/worthless-pcr-tests-covid/5733045

 

You must be logged in to comment.