Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder

Wednesday, 11 December 2013 18:59

källa

Att Expressen har hängt ut SD-politiker och idag även privatpersoner med bild, namn och delvis adress för deras åsikter om invandringspolitiken, har många märkt. De flesta ärliga människor är mera irriterat på Expressen än på de rasistiska glåpord som avslöjades. Hur är det möjligt?

Expressen publicerar så gott som aldrig bilder på kriminella invandrare som är misstänkta för nya brott, vilket försvårar arbetet med att gripa brottslingarna och föra en ärlig debatt om invandringspolitiken. Men människor som enbart har en åsikt som Expressen inte gillar blir uthängda med bild och namn utan deras medgivande.

Naturligtvis är Expressenreportern Christian Holmén med och smutskastar. Han är en av de reportrar på Expressen som har lägst moral. När White TV:s Henning Witte konfronterade Christian Holmén med att han agerar ansvarslöst när han lägger på luren för att blockera information om tankekontroll, är det knäpp tyst från hans sida, trots att tusentals människor torteras dagligen med mind control teknologin.

Till bilden hör att Expressen är SÄPO:s inofficiella språkrör. Många av de frånstötande kommentarer som Expressen fokuserade på har med stor sannolikhet triggats fram med tankekontroll-teknologi, utan att SD-politikerna blivit medvetna om det.

Det är också känt att SD är ett sionistparti (bröderna Ekeroth flyger som tättingar ofta till Israel), som står under kontroll av Mossad (som alla invandringskritiska partier i Europa) och dess springpojke SÄPO. Detta förklarar också varför SD reagerar direkt på Expressens missbruk av pressfriheten och ger sina medlemmar kalla handen innan ens en ordentlig utredning har ägt rum. Den ena SÄPO marionetten, SD, verkställer direkt vad den andra SÄPO marionetten, Expressen, har uppmanat till och grävt fram med olagliga metoder och betald leverans från det våldsbejakande vänsterextrema nätverket Researchgruppen, före detta AFA Dokumentation, som också står under säkerhetstjänsterna kontroll. Det är ju därför de kommer så lätt över all känslig information.

Men framtagningen av informationen måste ha brutit mot minst en lag under grävandets gång och sammanställningen av så många personuppgifter hos säljaren Researchgruppen tål säkert inte heller Datainspektionens ljus.

En annan viktig fråga är, varför kommenterar så många under pseudonym? Därför att gammelmedia som Expressen och andra skulle hänga ut dem som rasister trots att de inte är några och ofta talar sanning. Det är alltså Expressens fel att nättrollarna flyr in i anonymitet och där överdriver med i sitt ordval, därför att de annars inte skulle bli hörda. Några rötägg finns naturligtvis också. Många tycker säkerligen att ordvalet i de avslöjade inläggen är helt fel, men att det finns en uns sanning i många av dessa skandaliserade budskap.

Resultatet av de här argumenten är att SÄPO driver fram de rasistiska åsikterna med tankekontroll och betalda agenter, som utger sig som forumtroll, för att sedan med sin andra arm, Expressen, kunna "avslöja" dessa skadliga element i samhällskroppen. Detta liknar Stasi och utrensningarna i Maos Kina.

Varför agerar Mossad och SKRÄPO så?

För att pådyvla det svenska folket en kriminell invandringspolitik.

Varför är invandringspolitiken kriminell?

Därför att över 90% av de som får uppehållstillstånd har slängt sina identitetshandlingar så att vi inte vet vem som kommer in i landet (titta på alla skrämmande källor som Arnstberg och Sandelin har sammanställt i sin fantastiska bok Invandring och mörkläggning). Genom att släppa in människor okontrollerat lyckas naturligtvis många kriminella och terrorister komma in i Sverige. Detta har medfört att en stor majoritet av dagens brottslingar i Sverige har invandrarbakgrund och att de flesta utomhusvåldtäkter utförs av invandrare. Sverige har blivit nr. 2 i världen av de länder som drabbas hårdast av våldtäkter. Därför är den påtvingade invandringspolitiken så kriminell.

Vad har Mossad och SÄPO för intresse att tvinga en kriminell invandringspolitik på Sverige? De vill förinta Sverige och har kommit en bra bit på vägen, vilket många av de uthängda nätaktörerna har märkt och förtvivlat försöker att sätta stopp för.

Varför vill säkerhetstjänsterna förinta Sverige? Därför att de är mörkrets redskap och mörkret tål inga fina och fungerande samhällen. Ljusa länder uppfattas som ett hot mot mörkret. Alla skall sänkas till samma nivå som Somalia eller alla de andra hemska ställen invandrarna kommer ifrån.

Felet som forumtrollarna gör är att de inte sätter sig in i en invandrares situation. Om trollen skulle vara i samma situation skulle de också försöka att komma till Sverige. De flesta trollar kan inte föreställa sig hur hemskt det kan vara i andra länder. Men Sverige kan inte hjälpa alla nödställda människor i världen. Det måste dras en gräns, då Sverige inte har oändliga resurser. Gränsen har nåtts för länge sedan med hänsyn till penningbristen i pelarna för folkhemmet. Folk lider och dör på sjukhus och ålderdomshem helt i onödan p.g.a. penningbrist och mycket annat elände. Vilka enorma summor invandringen slukar blir systematiskt mörklagt av Expressen och de andra förtryckarna.

Trollarna och SD-politiker bör inte kritisera och nedvärdera invandrarna utan den lilla kriminella klicken, som påtvingar invandringen med olagliga metoder. Döm inte efter kroppen eller religion, utan efter själen i kroppen! Se till att avslöja och krossa hela SÄPO och Mossads tentakler in i Sverige, då kommer den kriminella invandringspolitiken att försvinna.

Se även på White TV: Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten;

SÄPO misstänks ligga bakom upploppen i Husby och andra orter;

Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?:

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

se på Fria Tider: Expressenjournalister deltog i AFA-aktioner

 

You must be logged in to comment.