Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten

Wednesday, 15 April 2015 23:16

White TV går tydligen numera att nå igen, efter att ha legat nere hela kvällen. Förmodligen var det den här gången ingen konspiration.

Idag skall fokus riktas mot den kriminella Researchgruppen. Ofria Fria Tider skrev 2013-12-17:

"Expressens chefredaktör Thomas Mattsson beskriver Researchgruppen som ambitiösa journalister som han gärna samarbetar med. Men Fria Tiders granskning visar att gruppens frontfigurer – Martin Fredriksson, Mathias Wåg och Carl Tullgren – samtliga är kriminellt belastade extremister.
– Men... Våld är ju kul, skriver Fredriksson under pseudonymen "1915" på Flashback.
"

Igår hade Apixlat, som trots sin sionistiska kontroll ofta kommer med mycket viktiga och korrekta fakta, en mycket läsvärd insändare, som skall återges här helt:

"Få kan väl missat att Researchgruppen varit i farten igen. Denna gång är det landets rättsapparat som kartlagts, hackats, genomsnokats och lagts till i de illegala åsiktsregister som gruppen tillåts ha under täckmanteln “journalistisk research”.

David Baas, som håller i taktpinnen för Expressens skampålejournalistik, uppger att det senaste drevet är en “granskning” av 6000 nämndemän. Hur Researchgruppen fick tag i uppgifterna “är oklart” säger han, trots att alla vet att det rör sig om högst olagliga dataintrång. Men i Sverige anno 2015 helgar som bekant ändamålet medlen och eftersom det bara rör sig om såna där själlösa SD-orcer låtsas såväl polis som media och Datainspektionen som att det regnar.

Och visst, även denna gång lyckades Researchgruppen skaka fram en del olämpliga kommentarer som fällts under åren. Det råder inget tvivel att somligt som skrivits stämmer till eftertanke om den personens lämplighet att döma i migrationsfrågor, precis som det borde stämma till eftertanke om en annan nämndeman uttalar sig för helt fri invandring eller t o m brott mot utlänningslagen (fast den minst lika problematiska inställningen ifrågasätts märkligt nog aldrig).

Men det är inte den handfull som åkte dit som bekymrar mig. Problemet är de övriga 5994 nämndemännen som också “granskats”. Researchgruppen har nu alltså i vanlig ordning sannolikt hackat e-postkonton, Flashback, Disqus, kanske även banker, myndighetsdatabaser och gud vet vad övrigt och sammanställt ett gediget syndaregister för en betydande del av landets rättsväsende.

Hur många vänsterprasslare, spelare, smygbögar, spliffrökare, skattefuskare osv. gömmer sig i detta register? Vad händer när en medlem i Researchgruppen sedan ställs inför rätta och ska dömas av dessa nämndemän som gruppen skaffat sig en hållhake på? Vad händer om en medlem i AFA eller Revolutionära Fronten ringer till Researchgruppen och ber om hjälp med att sätta lite press på lämplig nämndeman för att slippa straff för sin senaste misshandel eller brandbomb?

Detta undergräver landets rättssäkerhet och ger verkligen Researchgruppen den status som “Sveriges STASI,” precis som de själva sagt och drömt om i många år. Att en dokumenterat kriminell och oansvarig organisation som Researchgruppen tillåts ha tummen i ögat på landets rättsapparat är som att ge ett skarpladdat maskingevär till en apa!

Caligula" (fet stil i de sista delarna genom White TV)

http://www.dagensmedia.se/multimedia/bilder/article3839033.ece/BINARY/original/marika2.jpgkälla; den modiga journalisten Marika Formgren har naturligtvis anklagats som rasist för sina ärliga argument om invandringspolitiken. Idag skall man känna sig hedrad om man blir kallat rasist, så perverst har det blivit efter ordets missbruk

Marika Formgren är, eller rättare sagt ha varit, en av ytterst få fulmedia journalister som ärligt vågar skriva hur läget är i Sverige. På hennes blogg skrev hon nyligen ett djupare reportage om rättsstatens dödgrävare, Researchgruppen, som kan läsas här:

Med skräcken som verktyg

Att så många skriver anonymt på Internet om Sveriges kriminella invandringspolitik beror mycket på förtrycket av alla som vågar ha en annan opinion än den som etablissemanget vill pådyvla svenska folket.

Avslutningsvis en film som också hittades på Avpixlat idag om SVT:s Anna Hedenmo, som blivit med all rätt 2011 dömd av Granskningsnämnden för att ha smutskastat Mikael Cromsjö och vaken.se

Andra sparkar på Researchgruppen från White TV finns här:

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

 

You must be logged in to comment.