Jeff Ahl (AfS) vilseleder om Ukraina på SwebbTV! Det var ukrainare som mördade en civilperson, vilket Ahl förtiger, byt honom mot Jesper Johansson!

Wednesday, 24 May 2023 22:17

https://youtu.be/1B41Ux-2xP8

Jeff Ahl (AfS) vilseleder igen om Ukraina! Det var ukrainare som mördade en civilperson, vilket Ahl förtiger, och skadade flera andra. Dags att SwebbTV kickar odugliga Jeff Ahl och återanställer Jesper Johansson! Därför Tumme ner för SwebbTVs nyheter från den 24 maj 2023.

Det hela stärker misstanken att Jeff Ahl är en smygnazist eftersom även Sveriges äkta nazister, Nordfront, skrev idag ärligt följande:

"UKRAINAKONFLIKTEN • Under måndagens attack i ryska Belgorod användes amerikanska stridsfordon och svenska Pansarskott m/86, som skänktes till Ukraina förra året. Trots detta hävdar Kiev att man inte var inblandade i incidenten.  ...

Kiev förnekade att man hade något med saken att göra, även om liknande incidenter tidigare har kunnat kopplas till den ukrainska militären.

Nu avslöjar dock CNN att de ryska partisanerna var utrustade med USA-tillverkade Humvees och New York Times skriver att de även hade amerikanska MaxxPro-fordon. Dessa fordon har skänkts till den ukrainska armén som en del i det amerikanska militärbiståndet.

Samnytt skriver också att bilder på svenska Pansarskott m/86, även kallade AT-4. Sverige, har dykt upp på ryska Telegramkanaler. Dessa ska ha hittats i Belgorod efter måndagens attack.

Regeringen skickade förra året över 15 000 av pansarskotten till Ukraina i den första svenska vapenleveransen till en krigszon i modern tid."

 

You must be logged in to comment.