Ryska försvarsledningen med Sergej Sjojgu saboterade för Wagnergruppen, vållade fem gånger större förluster

Sunday, 21 May 2023 11:29

Det har varit tyst i svenska alternativmedia om jätteskandalen att den ryska försvarsministern Sergej Sjojgu och viktiga andra delar av den ryska arméledningen lämnade Wagnergruppen i sticket med ammunition och andra viktiga förnödenheter så att de fick fem gånger så höga förluster. Ofria Fria Tider och Newsvoice/Kristoffer Hell var tyst om det och även Jeff AhlSwebbTV och Simon Kristoffersson från Samnytt, han som föll de muslimska barnen i ryggen efter masskidnappningar genom kriminella element hos Socialtjänsterna runtom i Sverige.

Avslöjande är också att Russia Today (RT) ljög om detta. Reuters och en tysk alternativkanal rapporterade dock om det.

Detta bevisar återigen att Reptiloiderna har kontroll över hela planeten och styr som vanligt båda sidorna i ett krig! De kontrollerar även de flesta media, typ RT och de svenska alternativmedia.

Källa

De Vita Drakos lät Reptilhybriden Rothschild överta Jelzin-regeringen för att förstöra Ryssland men en positiv Reptil-hybrid (från minut 1:45:30) lyckades kasta ut Rothschild och de vidrigaste oligarkerna, typ Chodorkovski. Denna positiva var Putin. Men han mördades efter den amerikanska statskuppen februari 2014, eventuellt 2015, då han var emot alla krig. Bevis på det lät Reptiloiderna förstöra, typ inslaget jag länkade innan gick inte att hitta på Google (sökord: Putin killed), bara på Duck Duck Go. Rysslandexperten Jüri Lina har också bekräftat att den äkta Putin har mördats. Idag finns bara dubbelgångare som rekommenderar Covidvacciner och har ansiktskontroll i Moskvas Metro.

Kriget i Ukraina påminner delvis om Hitlers inmarsch i Polen september 1939. Polen mördade och våldtog tyskar på löpande band och ingen ville hjälpa. Idag gör ukrainska nynazister samma sak sedan februari 2014. Och ingen i Väst vill hjälpa. Därför var den oäkta Putin tvungen att emot folkrätten invadera Ukraina. Den äkta Putin hade löst detta elegantare.

Och nu kommer poängen: trots att Hitler hade den överlägsna armén fjärrstyrde Reptiloiderna honom hela tiden fel så att Tyskland förlorade och nästan förintades. Hitler lät den halva engelska armén fly från Frankrike till England (miraklet av Dunkerque), ingen slutattack mot Moskva oktober 1941, inga vinterkläder för den första ryska vintern, stopp för strategiska tillbakadrag med katastrofen i Stalingrad som följd, första Jet-bombaren ME 262 ändrades från jaktplan till bombare, alla hemliga vapen som atombomberna, ufos etc. kom inte till sina insatser.

Hitlers arméer var i början av kriget så överlägsna att Bonnier blev så rädd att de även skulle erövra Sverige att de erbjöd Hitler att köpa DN och hela koncernen, men Hitler avböjde då han tyckte att Bonnier inte var seriös.

Varför startade Reptiloiderna två världskrig och nu evt det tredje? De hatar tyskar och ryssar extra mycket. Därför organiserade de hela tiden att det dödades så många tyskar och ryssar/ukrainare som möjligt. De hatar tyskar då de råkar vara först att få GUDs neutrinostrålning som långsamt  höjer vårt medvetande, och ryssar då väldigt många är kristna. Blod-Zelenskyj har ju redan attackerat och mördat präster i Ukraina. Och med EU-sanktionerna på gas och annat skadas Tyskland mest! När de och andra i NATO  ger alldeles för många vapen för att förlänga slakten av människor i Ukraina så kan de inte försvara sig ifall Ryssland angriper. Siaren Alois Irlmaier har talat om ett sådant scenario i slutet av 1940-talet.

Det är av dessa tunga skäl inte alls säkert att Ryssland vinner kriget i Ukraina, som ju är ett NATO-ställföreträdare-krig!

Update 4.6.2024:

Kreml anklagas för minering avsedd för Wagner-gruppen

 

Detta kom som e-mejl till WTV idag som eko på första filmen nedan:

"Blir glad när jag tittar på Håkan Bergmarks live söndagen den 21/5 2023.

Ett stort, stort tack till dig Henning för att du nämner reptiloiderna (Annunarki hybrider) som sedan tidernas begynnelse härskat över jorden och mänskligheten här. Allt det här med "The New World Order", religioner. m.m. är ingenting annat är en alien agenda från början till slut och dom kommer inte att ge med sig förrän deras agenda är genomförd oavsett hur många tusen år det tar. Begreppet tid är någonting vi människor har hittat på för att lättare kunna hantera vår vardag men "livet" (beroende på hur man definierar det) är evigt så det vi människor kallar "tid" spelar ingen roll för dem.

Jag har en idé om varför världens ledare envisas med att "mörka" U.F.O. frågan och öppet tala om för världen att vi människor inte är ensamma i universum och att vi styrs av av reptiloiderna. Anledningen är att om världsledarna skulle avslöja att dom själva är styrda och kontrollerade så skulle vi människor vägra att lyssna på dem, sluta tro på religion, dogmer och vägra rätta in oss i ledet. De skulle mista all sin makt i samma ögonblick som de avslöjade att de själva endast var marionetter och slavar under reptiloiderna. Kanske är de t.o.m. hotade av reptiloiderna att inte avslöja deras agenda. Jag vet inte men bara en tanke jag har eftersom denna fråga sällan diskuteras.

Jag noterar att fler och fler vänder sig till olika religioner för att hitta svaren på livets alla gåtor, mitt svar till dem är VAKNA! Gnugga religionen ur ögonen och inse vem/vad som verkligen styr vår värld och med vilka verktyg de använder sig av för att styra oss mot "The New World Order".

Åter igen ett stort tack för ditt stora mod att nämna reptiloiderna i söndagens live.

Med vänliga hälsningar

E F Malmö"

 

Se även på WTV:

Fake-Putin och ryska försvarledningen under Reptil-kontroll för att förstöra Ryssland med inbördeskrig, Prigozjins kritik förmodligen korrekt;

Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940 och fly till USA;

Hitler hade all anledning att attackera Polen för 80 år sedan;

Den nya ukrainska "regeringen" fortsätter med massmord på sina landsmän;

Hitler ville blockera WW2 och hade över 24 fredstrevare efter 1 sept 1939, men England och Illuminaterna blockerade hela tiden;

 

https://www.youtube.com/live/ONxARpGtKzE?feature=share

 

Om Reptiloiderna:

https://youtu.be/BA8DGokcz2Q

 

https://youtu.be/oAsgQ_qag_M

 

Tidigare anklagelser av Jevgenij Prigozjin mot den ryska försvarsministern Sergej Sjojgu och generalstabschefen Valerij Gerasimov:

https://youtu.be/j-bALDPCp4w

 

Blod-Zelenskyj snart i handbojor inför domstol:

https://youtu.be/uJ5sxTAAsL4

 

https://youtu.be/Q12di5yEi-M

 

 

You must be logged in to comment.