Ingemar Ljungqvist, en av Sveriges främsta ljuskämpar, vit hatt, har mördats med strålningsvapen! Vi saknar dig mycket Ingemar!

Friday, 23 December 2022 10:56

Källa

På kvällen den 20 december 2022, eller natten den 21, årets mörkaste natt, hörde en inneboende hos Ingemar Ljungqvist i Uppsala en duns på golvet och upptäckte Ingemar livlös. Hon ringde ambulansen och kort därefter var Ingemar död, med bara 73 år och mycket bra hälsa. Det sägs att han klagade litet över svaga ben.

Att plötsligt falla till golvet och dö liknar mordet på Bechir Rabani för ganska exakt fem år sedan. Båda ville avslöja något stort. Bechir tog det med i graven, Ingemar förhoppningsvis inte. Det spekuleras i att Ingemar ville avslöja de extremt många dödsfall i Sverige i samband med Corona-vaccineringarna.

Ingemar var farlig för den djupa staten med sina vaccinationsvarningar, avslöjandet av mind control, biovapen och många publikationerAlmanova, Frihet Sverige och Linus Noremalms YT-kanal.

Ingemar kämpade på den främsta fronten av ljuskrigare i Sverige mot den djupa staten, en livsfarlig uppgift. Han var mycket bildad, vaken och modig och snäll!

Och farlig för de djävulska krafterna!

Vi saknar dig enormt mycket Ingemar! Hoppas du inkarnerar snart igen på fängelseplaneten jorden där den reptiloida förslavningen blir allt värre.

 

Läs även på Newsvoice:

Journalistlegenden Ingemar Ljungqvist har gått vidare – Några ljuspunkter från hans karriär

och

Global Politics:

Om alla visste detta om EU skulle unionen falla isär på nolltid;

och

Almanova:

Morgellon – en uppdatering i Coronatider

och

hos Annika Dahlqvist:

Samtal mellan mig, Ingemar Ljungqvist och Linus Noremalm;

 

Update 24.12.22:

Ingemar hade publicerat mycket på Frihet Sverige, men Mikael Cromsjö som tagit över ansvaret där, har fortfarande inte bekvämat sig att informera sina läsare om Ingemars bortgång.

Update 19.5.23: hyllning från Dr. Mikael Nordfors

https://youtu.be/bjnnLrgWfSc

 

Se även på WTV:

Skamligt att bara tre alternativ media kanaler har uppmärksammat Ingemar Ljungqvists bortgång, resten under Djupa statens kontroll;

Fem år sedan Aschberg-jägaren Beshir Rabani mördades;

FN:s Prof. Nils Melzer kallar mind control torture för cybertorture;

Många alternativ/journalister och läkare har blod på sina händer, förtiger läkemedel mot Corona;

2000-Talets Vetenskap: DN svartmålade de riksrevisorer som utredde Läkemedelsverket för korruption och kopplingar till Big Pharma;

 

 

https://youtu.be/xDueWxHglBU

 

https://youtu.be/ECb1GFMsBA0