Tyska vaccintvång-kanzler Scholz var kommunist och DDR-vän enligt hans Stasi-akt, med i cum-ex skandalen

Tuesday, 25 January 2022 14:37

Kommunismen har skördat betydligt fler offer än nazismen och idag finns bara en halvnazistisk regime i Ukraina men många kommunistiska kvar. Ändå har många av gammelmedia stora kommunistiska sympatier. Därför skrevs inget i Sverige om den tyska Förbundskanslerns Olaf Scholz' kommunistiska förflutna i de västtyska ungsocialisterna Jusos. Han reste mycket till DDR under 1980-talet utan restriktioner eller kontroller, som en DDR-VIP. Han satt vid förhandlingsbord med den högsta DDR-ledningen och hade en egen Stasi-akt. Det finns dock inga belägg att han själv tillhörde Stasi, som Merkel gjorde, IM Erika.

Scholz är även djupt insyltat i EU:s största skatteskandal Cum-Ex, där Wallenberg-SEB naturligtvis är med. De fick slänga sitt namn för det tyska SEB-dotterbolaget i Frankfurt för att smutsen inte solkar ner varumärket SEB ännu mera.

Och nu anstiftar Olaf Scholz till massmord, då han och hans regering vill införa tvångsvaccinationer i Tyskland efter kriminella Österrikes förebild. Dessa länder har tydligen inte lärt sig mycket av sin egen historia och Anunnaki-Mengeles hemska människoförsök.

 

https://youtu.be/1jjwHtthSZQ

 

 

You must be logged in to comment.