Mycket bra film om Reptiloiderna som har makt över fängelseplaneten jorden, med svensk text

Sunday, 23 January 2022 14:12

Så tecknade Simon Parkes sin "far" Anu, den då ledande vita Drakoreptilen på jorden, som också hade gömt ett implantat hos Simon under alla år tills Simon upptäckte det 2016

Tack Yrsa att du hittade denna lysande och upplysande film över våra svårupptäckta makthavare över hela planeten.

Filmen har dock några svagheter:

1. Dr. Steven Greer är mycket oseriös och oärlig, då han är en Anunnaki. Detta betyder att han är en kallblodig hybrid, 50% människogener och den andra halvan reptilgener. Hans ansikte ser starkt reptilaktigt ut. Med stor sannolikhet har Greer även en reptiloid själ, och inte en mänsklig. Anunnaki har den praktiska makten på jorden, så att de vita Drakoreptilerna kan gömma sig bakom sina Anunnaki.

2. Filmmakarna borde istället ha tagit information från Simon Parkes, som också är mycket kritisk mot Greer. Simon skickades in i kampen om våra tankar av Reptiloiderna för att ha en kontrollerad motvikt mot David Icke, som har varit den farligaste för Reptiloiderna. Simon har en tredjedels Reptilsjäl och kan shapeshifta, d v s byta från människokropp till Reptilkropp. Men Simon bytte senast 2016 sida till fördel för oss homo sapiens. Ingen har lärt mig så mycket om Reptiloiderna som Simon Parkes, som dock tyvärr blivit starkt vingklippt efter våren 2018. Då stängdes de flesta JP radiointervjuer på Youtube med Simon Parkes. Dessa var en guldgruva för ärlig och mycket dold information.

3. Det nämndes inte i filmen att Reptiloiderna skulle dö om de inte längre kunde stjäla loosh-energin från oss, då de inte är i resonans med GUD, vilket medför att de inte har tillgång till fri energi som våra kroppar, den fria skalärvågsenergin, som inte heller nämndes. Om vi bara under ett dygn kunde åstadkomma att alla människor på jorden skulle bli lyckliga så skulle Reptiloiderna dö på fläcken.

4. Filmen nämnde enbart i förbifarten en gång Archonterna, en extremt negativ livsform som står högre än Reptiloiderna i den djävulska pyramidformade hirarkin. De har alla Reptos under hård mind control, även de mäktigaste och ledande, de vita Drakoreptilerna. De lider av implantat, mest aeter-implantat. Archonterna förpestar jorden med AI, vår största fiende.

5. Filmen skiljde tyvärr inte tydligt mellan Reptiloiderna och demoner. De är helt olika varelser i den djävulska undervärlden. Reptiloiderna kommer från den nedre fjärde dimensionen, som är mycket nära vår tredje. Kanske kommer även vissa demoner därifrån, men de flesta kommer från områden som ligger mellan dimensionerna, också helt utan resonans med GUD.

Se även på WTV:

David Icke on Reptiles and Archons, AI the biggest danger;

 

Rumble är en dålig kanal då bl a inbäddningen försvinner om man redigerar texten i det här inslaget.