MI6 måste misstänkas för valfusk i Sverige 9.9.2018

Sunday, 17 January 2021 15:10

Bra att Mikael Willgert förbättrar sin valfusk-karma från hösten 2018 där han kvävde misstankar om valfusk. Nu vågar han publicera material som ger vatten på valfuskkvarnet:

https://om.swebbtv.se/blogg/845-dokument-angaende-polisutredningen-om-attacken-mot-valmyndigheten

Av inslaget framgår att den extremt långa black out som Valmyndighetens hemsida hade på valnatten 2018 berodde på en IT-attack från engelska IP-nummer. MSB gjorde en polisanmälan och en åklagare för internationella brott tog över. Den svenska polisen ville samarbeta med engelska myndigheter om IT-attacken. Polisen, åklagaren och framförallt Valmyndigheten har sedan mörklagt hela händelsen extremt. Hemligstämplandet förklarades med hänsyn till Rikets säkerhet gentemot främmande makt.

Med samma argument är 100-tusentals dokument om M/S Estonia ännu idag efter 27 år hemliga. I Estonia faller misstanken om främmande makt på MI6 bl a tack vare Discoverys nya dokumentär som släpptes till 26-årsdagen 2020.

Vi vet sedan några veckor tillbaka att MI6 spelade en ledande roll i det amerikanska valfusket mot Trump, jämte Vatikanen.

Dessa omständigheter öppnar då för misstanken att MI6 har förfalskat även det svenska valresultatet. Det är extremt skandalöst av de inblandade myndigheterna att mörklägga de svenska valfuskfakta från 2018. De borde åtalas för samarbete med främmande makt och skyddande av brottsling.

valmyndigheten-2018

Det som visar det svenska valfusket från 2018 tydligt är inte bara de elektroniska attackerna (även Länsstyrelsernas hemsidor låg nere) utan också att SD i de seriösa prognoserna var näststörsta partiet och sossarna låg betydligt lägre, och att SVT:s egen vallokalundersökning bekräftade att SD blivit näst största partiet. AfS låg kring 1 procent. Det blev också rekordmånga valfuskanmälningar och OSSE kritiserade Sverige hårt för valet 2018. I Uppsala kunde partiet Populisterna bevisa valfusk.

Att valsedlarna i Sverige räknas manuellt utesluter inte att den digitala sammanställningen hos Valmyndigheten kan manipuleras digitalt. Det som folk sedan utgår ifrån är det digitala resultatet. Där finns inga garantier att valfusk inte kan förekomma. Att räkna om alla röster har ingen krävt. Det borde göras!

Se även på WTV:

Extremt valfusk 2018 

You must be logged in to comment.