Extremt valfusk 2018

Monday, 10 September 2018 12:06

Vi vet att opinionsundersökningarna alltid har gynnat de etablerade partierna, i synnerhet de på vänsterkanten. Mot SD och andra nykomlingar gör man en ”viktning” neråt av skäl som är obegripliga, m.a.o. opinionsinstituten fuskar systematiskt. Och plötsligt får S 28,4% mot alla odds?

Fusk är allmänt utbredd i Sverige. Statistik går inte att lita på. Arbetslösa som är på utbildning räknas inte som arbetslösa, bostadspriserna ingår inte i inflationsstatistiken, BRÅ utreder inte invandrarnas sexualbrottslighet och och och.

Fusk och lögn är etablissemangets typiska kännetecknen i Sverige.

Och då skall det inte förekomma fusk under en så central sak som ett val?

SD har alltid underskattats i opinionsundersökningar och S skönmålats. Nu plötsligt får S 28,4% som de aldrig fick i de senaste mätningarna och SD bara 17,6??? Klart det har fuskats!

Valfusket 2018 har skett på minst fem nivåer:

 

  1. Valsedlar har plockats bort eller gömts bakom andra

  2. Folk har påverkats av vallokalmedarbetare att rösta emot deras vilja, rädsla för stigmatisering

  3. Valsedlar har plockats bort efter valet eller felaktigt ogiltigförklarats.

  4. Elektronisk fusk när rösterna efter manuell räkning kommit in i det elektroniska systemet.

  5. Fusk när invandrare fick nytt svenskt medborgarskap. De flesta röster då vänster.

 

För punkt 1 har inkommit många belägg. Det är den enklaste och primitivaste formen av valfusk. Om Sverige hade ett ärligt valsystem hade samtliga partierna funnits på en valsedel. OSSE har kommit med massiv kritik mot det svenska valsystemet.

För punkt 2 har vissa uppgifter inkommit.

För punkt 3 har vi vid lunchen den 10 sept. 2018 inte fått hela bilden.

källa

För punkt 4 har WTV under Almedalsveckan 2018 på Gotland fått kontakt med en källa som vill förbli anonym och är rädd för sitt liv, som påstår att mjukvara har utvecklats att fuska fram felaktiga elektroniska röstresultat. För att implementera denna software behövs det kanske att släcka ner valmyndighetens hemsida. Även Länsstyrelsernas hemsida låg nere utan förklaring.

För punkt 5 finns litet forskning, men de flesta migranter har kastat sina ID-handlingar och ljugit om sina asylskäl.

En fördel har den katastrofala migrationspolitiken som både Alliansen och S/MP är ansvariga för: även den dummaste fattar att den politiken är fel. Att drabbas av dålig svensk sjukvård och fattigdom som pensionär är också lätt att begripa. Därför är det omöjligt att S, MP, SD eller FI kan ha fått de valresultat som nu anges officiellt.

Mest förvånande är sossarnas 28,4%. Detta öppnar för misstanken att S har kontrollerat valfusket. Qui bono!

Det som snabbast väckte fuskmisstanken igår kväll under valvakan var att valmyndighetens hemsida bröt ihop och därefter sjönk SD ner från 23% till 17% och S upp i raketfart. Ännu mera alarmerande var att övriga sjönk till 1,4%. Denna siffra är totalt omöjlig. AfS har haft många indikationer att de skall komma in i riksdagen. De har i alla fall fått mera än 1,4% av rösterna. NMR har också gjort en lysande valrörelse. MED har kunnat locka många och prominenta väljare. Piratpartiet är inte uträknad ännu. Inget kan förklara att FI plötsligt tappar så extremt mycket.

1,4% på övriga och det brutna löftet att särredovisa FI under valnatten bevisar entydigt att extremt röstfusk har skett i det sjunkande Sverige. Sossarna är huvudansvariga!

Krav: ny rösträkning för SD, AfS, MED, NMR, FI, V, MP och S samt nyval

 

P.S.: WTV hade redan före valet intuitionen att det kommer att fuskas under rösträkningen:

AfS större än Centern på FB

Nya Dagbladet är framstående när det äller rapporteringen om valfusk 2018:

Länsstyrelsernas webbplats nedstängd – ska ansvara för valnattsrapporteringen;

Många röstkort kom inte aldrig fram med Postnord;

Något stämmer inte med söndagens valresultat;

 

 

You must be logged in to comment.