Knappen2012.se modig ny hemsida som läser lusen av makthavarna

Saturday, 02 March 2019 08:09

källa: https://knappen2012.se/bilbrander-varfor-varfor-sa-manga-just-i-sverige/

Tack vare Yrsa Häggström blev White TV uppmärksam på en ny Sverigevänlig hemsida:

Den drivs anonymt av aktivister som tycker att Sverige varit bättre under 2012 och spelar därför med tanken hur situationen vore om vi kunde trycka på en knapp och återställa Sverige till 2012.

Sidan vill att folk hör av sig och berättar sin historia hur livet i Sverige har försämrats sedan 2012.

En mycket bra tanke och ett utmärkt initiativ!

Året är dock helt fel valt. Frön till dagens katastrofsituation lades tydligt redan före 2012. Reinfeldt-regeringen började samarbet med Miljöpartiet att öppna gränserna och mobba SD redan 2011.

Ett vettigare år hade varit 2005 då Göran Persson (S) fortfarande var statsminister. Han var hatat av de mörka bakgrundskrafterna som förstör Sverige, då han hade genomskådat vårt kriminella bankssystem och skrivit i sin bok Den som är att i skuld är icke fri att Sverige inte ska skuldsätta sig och inte gå med i Euron. Tack vare Göran Persson slapp Sverige Eurodiktaturen!

Dessutom ville Göran Persson att sanningen om Estonia-massmordet kommer fram. Därför tillsatte han Peter Örn som ordförande i en ny Estonia kommission och otäcka Mona Sahlinkatapultstolen som minister med Estonia-ansvar. Ingen kunde då veta att mörkläggningen skulle vara ända upp till 2019.

Knappen2012.se verkar dock ha allvarliga problem med sin kommentarfunktion. Min kommentar gick inte igenom och en som fanns där tidigare från Conny bara försvann. Förmodligen sabotage av MSB.

Grattis till ett fint initiativ!

En kort film om helgens aktiviteter går att se här, den gick tyvärr inte att bädda in:

https://knappen2012.se/helgens-aktivism-se-det-har/

 

 

 

 

You must be logged in to comment.