Folket vill ha bort Löfvens migrationspolitik, ny demo 16/12 kl. 15.15 på Mynttorget

Monday, 10 December 2018 19:44

"Massiva protester mot elitens svek och FN:s migrationsavtal har pågått över hela landet. För mynttorget är det nu tredje helgen i rad som protester planeras. Kom du också i en partipolitiskt obunden bred folklig protest.

Som tidigare ta gärna på er gula västar och ta med en svensk flagga eller två.

Plats: Mynttorget (Stockholm)
Tid: Kl 15.15 söndagen den 16/12
Talare: Katerina Janouch, Izabella Jurado, Im.fl.

Plats: Emporia (Malmö)
Tid: 12.00 söndagen den 16/12
Talare: Mer info kommer

Plats: Nedanför Terasstrappan (Helsingborg)
Tid: 12.00 lördagen den 15/12
Talare Ingrid Carlqvist m.fl."
skriver Skandinavisk Frihet.

Protesterna den 8 och 9 december 2018 på Stockholms Mynttorg blev över förväntan mycket väl besökta efter den stora protesten den 2 dec. Den här rörelsen kan vara början till slutet av Sveriges "korrupta" etablissemang. Korrupt betyder i det här fallet inte att politiker och fuljournalister tar mutor för att förstöra Sverige, utan de fjärrstyrs med mind control, där Sverige är ett försöksland sedan slutet av 1940-talet jämte Ryssland och USA.

Varför är det så många invandrare som är pådrivande i denna migrationsprotest, som Katerina Janouch (MED), Tjeckien, Lennart Matikainen (AfS), Finland, Artur Jedger (POP), Polen, eller Henning Witte (POP), Tyskland? Därför att deras blod är inte med i DNA-banken som svenska barn tvingades att delta i sedan 1970-talet. Blodet innehåller folks DNA , som är en antenn för skalärvågor som missbruks i mind control teknologin.

Anledningen att folket i Frankrike är mycket effektivare med sina protester än svenskarna är att fransmännen är friare då de inte är under så stark mind control. De är inga mind control försökskaniner. Ca. 10 till 15% av befolkningen kan man inte nå med mind control teknologin. Det är förmodligen dem vi hittar på Mynttorget och andra protestplatser.

källa: http://katerinamagasin.se/det-ar-mest-barnens-skull-jag-slass-sverige/

Det är mycket viktigt att ni alla kommer till protesterna ovan. I Stockholm kommer duktiga och modiga Katerina Janouch att tala den 16 dec. Det är även hon som sökte tillstånd och intervjuades i SVT:s Rapport lördagen den 8 dec 2018.

Intressant är också att de demonstrationer som organiserades av uppstickarpartiet Populistena den 2 och 9 dec 2018 på Mynttorget i Stockholm inte fick några motdemonstranter från vänsterextremister. Detta beror på att Populisternas partiprogram är farligast för etablissemanget med en bankreform där alla skatter, inflation, bubblor och arbetslöshet försvinner samt införandet av fri energi så att vi slipper elräkningar och att elbilar får sin el genom luften och deras batterier laddas upp under resans gång, också genom luften. Därför ska Populisterna få så lite uppmärksamhet som möjligt.

Annat om migrationsprotesterna i Sverige på WTV:

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal;

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;'

 

 

You must be logged in to comment.