AfS större än Centern på FB, SD förlorar på alternativmedia-censur

Thursday, 06 September 2018 03:05

källa

Tack vare Alfheimr hittade jag Carl Grams utmärkta inslag:

AfS större än Centern på Facebook

"Alternativ för Sverige passerade på tisdagskvällen Centerpartiet i popularitet på Facebook. Kända svenska opinionsbildare skyller nationalisters framgångar på plattformar såsom Facebook.

Hela det politiska landskapet i Sverige är på väg att ritas om. Under tisdagskvällen blev det känt att Alternativ för Sverige, AfS, är större än konkurrenten Centerpartiet på Facebook. Klockan 20.15 på tisdagskvällen slogs det historiska rekordet. Då hade Centerpartiets sida på Facebook 56 876 ”Gillningar” och 57 086 “Följare” – medan Alternativ för Sveriges sida hade samlat på sig 56 877 ”Gillningar” och 59 000 “Följare“. Årets valvaka på söndag kan bli en rafflande thriller när rösterna räknas runt om i landet."

Och ofria Fria Tider anklagar:  SD:s

Åkesson kan inte välja mellan Centerpartiet och AFS

"Jimmie Åkesson vill inte välja mellan Centerpartiet och Alternativ för Sverige. Enligt SD-ledaren har han dock "större nytta av Centerpartiet", säger han i en intervju i Expressen.
– Åkesson kan inte välja mellan Sveriges mest extrema invandringsparti Centerpartiet, och Alternativ för Sverige, replikerar AFS-ledaren Gustav Kasselstrand
."

Igår avslöjade ofria Fria Tider dessutom att SD förbjuder sina medlemmar att länka till alternativa media. Det finns en skriftlig svart lista som SD:s riksombudsman Mikael Strandman har givit ut. T.o.m. Samhällsnytt, som drivs av SD-aren Kent Ekeroth, skall undvikas. Ytterligare ett bevis att SD kontrolleras av sionisterna, d.v.s. främmande makt, d.v.s. bankhuset Rothschilds underrättelsetjänst Mossad.

White TV är inte med på denna svarta lista, men vaken.se och Blueshift, som har betydligt mindre trafik på Nätet. WTV är så farligt för etablissemanget att det tigs ihjäl på alla fronter.

Det flesta alternativmedia sympatiserar med AfS på bekostnad av SD.

Rösta inte på SD, de har mjukat upp sin invandringspolitik till oigenkännlighet och sviker sina medlemmar och väljare.

(Jeff Ahl kritiserar globalisterna och bankerna i första filmen.)

Liknande SD kritik på WTV:

SD sviker sina väljare och medlemmar, AfS ett svenskare och ärligare alternativ;

SD sviker sin egen invandringspolitik;

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas;

 

You must be logged in to comment.