I Kungsan sätter AfS etablissemanget på plats 7 sept 2018

Saturday, 08 September 2018 20:23

Jüri Lina, en av de mest prominenta åhörarna, sade efter att ha lyssnat på många av Alternativ för Sveriges (AfS) talare:

"äntligen ett parti som talar klarspråk, de andra apar bara efter vad etablissemanget föreskriver. Detta känns befriande"

AfS hade tur att sosseledda Stockholms kommun med Karin Wanngård (S) i spetsen begick ett grovt avtalsbrott mot AfS genom att stänga ute dem från Kungsträdgården i Stockholm den 7 september 2018. Detta gjorde att extra många kom dit ändå för att visa odemokratiska sossepampar vart skåpet står.

Det kom långt över 1 000 personer, inte ca 500 som fulmedia som AB t.ex. ljög om. Däremot kom för få kvinnor, bara ca. en femtedel av publiken. När det gällde AfS-talarna så var det ingen kvinna bortsett från Jessica Ohlson som modererade bra. Detta är dåligt. Populisterna har samma bekymmer.

WTV kunde konstatera att senare smög sig även modiga SD-are in i publiken.

Skandalöst var också att gammelmedia bara rapporterade om bråket som vänsterslemmet åstadkom och som var ganska blygsamt tack vare polisens fantastiska insats, men inte ett ord om budskapet som AfS förde fram:

bara radikal återvandring kan rädda Sverige!

Vanlig vinklad rapportering helt enkelt som grundar sig i fulmedias rädsla att AfS kommer att få ännu flera röster. De har mycket god chans att komma in i Riksdagen, men risken för röstfusk på flera nivåer är överhängande.

Stämningen i Kungsan var magiskt bra under AfS' regi. Jüri Lina höll med att det blev en historisk dag.

Här kommer första delen från kl. 12 - 14.  Del 2 från kl.15 kommer senare. WTV:s dator krånglade, därför laddas filmen med de första talen upp så sent.

foto Henning Witte

Under väntetiden börjar vi med sista talet runt kl.17 den 7 september 2018 från partiledaren Gustav Kasselstrand, som vissa tror är reinkarnationen av Kung Karl XII.

Viktigt att läsa även detta inslag före valet:

Så kan du motverka valfusk den 9 september 2018;

 

 

You must be logged in to comment.