I Jimmie Åkessons vårtal inget krav på fred i Syrien eller kritik mot Sveriges utrikespolitik i MENA

Sunday, 06 May 2018 21:59

White TV råkade vara i närheten filmades även Jimmie Åkessons traditionella vårtal på Långholmen den 5 maj 2018. (Där var WTV lyckligtvis inte ensam och snubblade även över Erik Ridderstolpe från Ekot). Jimmie är en briljant talare och bra pedagog. Han skapade en mycket fin stämning i publiken. Han kunde dock ha sagt samma budskap under hälften av tiden.

Mer störande var att nästan hela talet handlade om invandring, vilket gör att SD inte har vidareutvecklat sig sedan 2010 utan fortfarande är ett enfrågeparti. Det är sorgligt då SD är den enda riktiga oppositionen i Riksdagen med många bra medlemmar.

Varför tar Jimmie Åkesson och SD inte upp att

  1. vi har ett parasitärt banksystem som är ett olagligt pyramidspel som ger ut olagliga digitala pengar;

  2. vi med ett ärligt banksystem kan göra statens pengar själva så att krav på skatt i princip faller bort;

  3. vi har ofria massmedia med massiv censur och ägarkoncentration i Sverige;

  4. klimatfrågan är en fruktansvärd bluff;

  5. alternativ medicin finns och behövs och dessutom ofta är mycket billigare;

  6. främmande makts underrättelsetjänster härjar i Sverige, främst Mossad, MI6 och CIA;

  7. USA, GB, Frankrike och Israel för en Mellanösternpolitik som vållar krig i Syrien och elände runtom som är orsaken till att folk måste fly???

Framförallt punkt 7 visar att SD inte ens har en fullständigt bra och genomtänkt invandringspolitik, trots att detta är deras enda profilfråga.

källa

Problemet är naturligtvis att de då måste trampa Israel på fötterna, som driver en aggressiv krigspolitik med syftet att splittra samtliga länder runtom Israel. Här visas igen att SD är ett sioniststyrd parti. Det var skälet varför SDU kastades ut, då de stod på Palestinas sida, vilket alla gör som bara har en uns moral kvar i kroppen.

Nu har SDU bildat ett eget parti, AfS, vilket skadar SD enormt, då de har en mycket bättre invandringspolitik. De vill kasta ut alla som fuskade, precis som Populisterna vill.

Det är sorgligt att Jimmie Åkessons bristfälliga vårtal och politik återigen visade att SD kontrolleras av främmande makt.

------------

Liknande SD relevanta ämnen på WTV:

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start;

Mossad splittrar SD och SDU;

Stoppa Bonniers och andras ägarkoncentration i media kräver Populisterna;

 

 

You must be logged in to comment.