Hinsehäxans öde lär oss: släpp all knark fri, inga omhändertagna barn och sätt bara våldsamma i fängelser

Thursday, 01 March 2018 22:12

källa; Lillemor Östlin i sina unga dagar? En White TV tittare ansåg att detta inte är Hinsehäxan; några som vet/har en bild på henne när hon var ung?

SVT-Play visar filmen om Hinsehäxan, Lillemor Östlin. En mycket rörande och hjärtskärande historia. Hon är ett tydligt offer för det vidriga patriarkatet. Ekonomisk nöd och omsorg för sina barn hade drivit Lillemor Östlin in i prostitutionen. Ett vanligt fenomen på jorden och kanske även i 1960-talets Sverige. Detta gör henne inte till en dålig mor! Tyvärr ledde det till att ansvarslösa tjänstekvinnor på barnavårdsmyndigheten tog hennes barn ifrån henne med tvång. Barnen lider ännu mera hos de främmande fosterföräldrarna, som dessutom missbrukar en av flickorna sexuellt. Barnavårdsmyndigheten märker inget och struntar i alarmerande info. En väldigt typisk situation.

Det nya uppstickare-partiet Populisterna kräver förbud mot tvångsomhändertagande av barn. Myndighetsmakten har missbrukats alldeles för ofta, inte minst till fördel för pedofiler och satanistiska kretsar. Istället skall myndigheterna skicka in en person i familjen som övervakar att allt går rätt till. Bandet mellan mor och barn är det heligaste som finns i världen. Det får aldrig klippas.

Det är då och idag alldeles för lösa bolinder att barn tvingas ifrån sin mor/far med traumatiska följder för hela livet. Prostitution skall definitivt inte vara ett skäl. Alkohol- och drogmissbruk kan vara svårare fall, men även det går att lösa när en tredje person är med hemma och hjälper; alltid en kvinna om en mor är under utredning!

Hinsehäxan verkar vara en mycket fin och reko person. Leif GW ger bästa betyg för henne. Skandal att en så fin människa har suttit längst som kvinna i svenska fängelser. Detta visar att kriminalpolitiken är totalt fel och galen i Sverige.

Lillemor Östlin har suttit mest för knarkmissbruk. Hela narkotikapolitiken i Sverige är kriminell, inte de som missbrukar. Vi har nu drygt 60 år av narkotikapolitik i Sverige och knarket har aldrig flödat så fritt på gatorna som nu, trots extremt höga straff. Domstolarna dömer ofta strängare i narkotikamål än i mordfall. Hur kommer det sig?

Ju, knarkmaffian bestämmer i Sverige bakom kulisserna. De gör allt att knarket blir så dyrt som möjligt på gatan så att deras vinster blir så höga som möjligt. Ju större kretsen av människor som hotas av fängelse och ju längre straff de får, desto högre blir priset på knark.

Jag, Henning Witte, vet från min M/S Estonia utredning som jag bedrev för 938 anhöriga bl.a. genom den största ansvarsprocessen om förlisningen i svensk historia, vad som pågår bakom de svenska kulisserna. Jutta Rabe och jag fick vid millennieskiftet i Tyskland kontakt med en svensk polis, som var tvungen att fly och söka skydd i England inför sina kriminella polischefer i Sverige. Han berättade för oss att många höga poliser tipsar knarkmaffian före ett polistillslag. I gengäld får de betalt eller gör karriär eller blir hyllade som Thure Nässén under Palmespaningen. UG visade detta tydligt under den gångna veckan.

Dessa halvkriminella poliser utpressades sedan av Mossad som på så sätt lyckades att rekrytera fler och fler rötägg inom polisen, som så småningom bildade en stat i staten och torpederade rättvisan systematiskt, inte bara i Palmeutredningen. Palmepoliser saboterade även Estonia-utredningen.

Vi vet från Medellin-kartellen i Kolumbien, att de som sitter längst upp i knarkpyramiden, de som hovar in de riktigt stora knarkpengarna i slutändan är Mossad och CIA. De har maktmedlen som behövs för att klättra längst upp på pyramidtoppen. De finansierar med dessa svarta pengar sina kriminella äventyr, som deras hemmaparlament aldrig skulle godkänna, t.ex. mordet på Olof Palme.

Mossad och CIA har även makten bakom kulisserna i Sverige och pådriver därför en knarkpolitik som gör dem rika. Därför är det så absurd att man straffar knarkberoende för sitt eget missbruk. Är de beroende har de inget val och Mossad och CIA lanserar hela tiden värre och värre droger som gör folk snabbare och starkare beroende.

Det extrema förbudet leder med automatik till stor anskaffningskriminalitet och den av Mossad förstörda polisen i Sverige orkar knappt med att bekämpa det. Några precedensfall tillåts så att de höga fängelsestraffen trissar upp gatupriset på drogerna.

Har de senaste 60 år av antinarkotikapolitik förbättrat knarkläget i Sverige? Nej, tvärtom, det blev bara sämre och sämre.

Därför skall all knark släppas fritt. Alla som vill kan gå till apoteket och få knark gratis med rena sprutor. Staten betalar för knarkinköpet till apotekarna. Samtidigt skall avvänjningsprogram (metadon etc.) förstärkas av staten och media startar en propagandaktion som utmålar alla som testar knark som idioter. Då kommer antalet knarkberoende att gå ner och hela knarkmaffian dräneras på pengar och kommer därför att kollapsa.

Ingen som är beroende skall dömas för knarkintag eller -inköp för privat bruk. Bara de stora dealarna skall straffas, men de kommer att dö ut då ingen har behovet längre att köpa från dem. Staten skall helst köpa vid källan.

Hinsehäxans öde har visat att fängelset har inte botat henne eller ändrat hennes knarkbeteende. Domarna, fängelset och barnavårdsmyndigheterna har bara förstört hennes lilla familj, helt i onödan! De har fallit offer för knarkmaffian/svenska staten! De är inte ensamma.

Till fängelse skall bara våldsbrottslingar dömas, de som fysiskt kan skada andra. Resten skall beläggas med andra straff, som uthängning, högre och längre bötesbelopp etc. Justitieminister Lennart Geijer var inne på den linjen, en av Hinsehäxans kunder. Sverige var då under 1960-talet på rätt väg, men blev sedan överstyrd av de negativa och utländska krafterna.

Till sist en fjärde lära vi kan dra från Hinsehäxans hemska öde: bandet mellan mor och barn är så helig, att barnens intressen skall vägas in i straffrättsliga domar, så att barnen skiljs åt från sina mödrar bara i extrema undantagsfall. Om barn och mor vill, skall barn även kunna bo hos mamman i fängelset, särskild när hon ammar. Då kvinnor är betydligt mindre våldsbenägna kommer antalet kvinnor i fängelser minskas drastiskt, när Brottsbalken reformeras, så att fängelse enbart utdöms för våldsbrott.

Liknade reformtankar på WTV:

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

IAS kvacksalvaren Karin Lundén torterar barn + föräldrar. Socialtjänsten gör mer skada än nytta; inslaget är censurerat hos Google/Firefox, så mäktigt är pedofilnätverket! Googlar man Karin Lunden kommer WTV:s kritik längst upp

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

 

Den tredeliga serien om Hinsehäxan på SVT är mycket välgjord. Här är länken:

https://www.svtplay.se/video/15112672/hinsehaxan/hinsehaxan-sasong-1-avsnitt-1?start=auto

 

 

 

 

 

 

 

You must be logged in to comment.