CIA MI6 gav order om Palmemordet via NATO:s Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS)

Wednesday, 28 February 2018 23:21

I början på 1990-talet blev det i Italien känt att NATO hade en hemlig armé i alla NATO-länder, även de ”neutrala” som Sverige, Finland, Österrike och Schweiz. Uppgiften var att de hemliga soldaterna skulle stanna kvar bakom linjerna ifall Sovjetunionen skulle invadera resp. land. De kallas för Stay-behind. De skulle starta ett gerillakrig mot Sovjet samt att ingripa militärt i ett nationellt nödläge. Detta framgår av ett hemligt dokument från den italienska underrättelsetjänsten SIFAR daterat 1 juni 1959, se sid 71 i boken Im Spinnenetz der Geheimdienste, som är källan för det här inslaget.

källa

Stay-behind nätverket var bra och viktigt, då Tjeckoslovakiens, Ungerns, Baltikums och andra mindre staters fruktansvärda öden efter sovjetisk ockupation 1944/45 hade blivit ett mycket avskräckande exempel. Många följde hellre med Hitlers trupper än att falla Stalin i händerna. Den röda armén förde terror, tortyr och massvåldtäkter med sig vart de än kom. En tradition som de är stolta över ännu idag.

I Italien heter Stay-behind Gladio, i Sverige Arla Gryning. Det var mest högerkrafter som ingick eftersom de visste vad sovjet-kommunism betydde och de var modiga och pålitliga. Det var MI6 och CIA som byggde upp dessa hemliga trupper, i Sverige CIA-chefen i den amerikanska Stockholmsambassaden William Colby i början av 1950-taket. Han blev sedan chef för hela CIA under 1970-talet.

1953 upptäckte den svenska polisen Arla Gryning under ledning av Otto Hallberg (grundaren av Sveaborg). Han friades från alla anklagelser i ett hemligt förfarande.

Den gode landsfadern Tage Erlander och senare Olof Palme var också med på ett Stay-behind hörn. På den tiden var Arla-Gryning ca. 1 200 man stark. I Sverige var även toppar i näringslivet med som i början Alvar Lindencrona, chef för Skandia, och med stor sannolikhet även Hans Rausing, Tetra Pak, som fick fly undan de galna löntagarfonderna till England, vilket skadade Sverige enormt. Näringslivstopparna gav kompetens och pengar till Arla Gryning. De hade sitt högkvarter i Skandiahuset, precis där Olof Palme mötte sin baneman.

Som vanligt i den negativa världen så är allt uppbyggt i pyramidstruktur, så att det räcker att kontrollera de som sitter i pyramidtoppen. Stay-behind nätverket hade därför ett centralt styrorgan som hette Allied Clandestine Committee (ACC). De i sin tur kontrollerade Special Operations Planning Staff (SOPS).

Ett tredje hemligt kooridneringsorgan kallades för Intelligence Tactical Assessment Centre (ITAC). De levererade information och pengar till SOPS. Även det ”neutrala” Sverige hade sina representanter i ACC och SOPS.

Den nya tyska boken om Palmemordet, som tystas ner totalt i Sverige, även av experter som Gunnar Wall, har ett centralt hemligt dokument, som författarna Patrik Baab och Robert E. Harkavy lyckades komma över. De stödjer sin forskning mycket på Ole Dammegårds intensiva spaningsarbete och Ole sade till dem att han själv förgäves har letat efter detta dokument i över 30 år!

Dokumentet är ett protokoll från ett hemligt möte som SOPS hade den 15 december 1985 och som har den högsta sekretess-stämpeln som NATO kan ge: Cosmic-Top Secret. Att SOPS verkligen finns är belagt genom dokument av det norska försvarsdepartementet. Varje månad möttes företrädare för de olika NATO-säkerhetstjänsterna inom ramen för SOPS.

Dokumentet nämndes första gången av DN-journalisten Göran Beckérus den 28 april 1992 med titeln: ”Ett topphemligt underrättelseorgan inom den västliga försvarsalliansen Nato låg bakom mordet på Olof Palme.” Rubriken är snarlig dagens rubrik i WTV.

I dokumentet talas det om en Operation Tree. Både Beckérus och filmproducenten Allan Francovich är överens om att detta var koden till Palmemordet. Deras källa är ”f.d.” CIA-agenten Oswald LeWinter, som med stor sannolikhet är en Mossad-agent. Han uppges ha varit chef för ITAC fram till 1984. LeWinter påstår att vid detta hemliga dokumenterade SOPS mötet den 15 december 1985 deltog även den svenska f.d. Säpochefen Per G. Näss tillsammans med Alvar Lindencrona.

SOPS-dokumentet nämner två motiv för Palmemordet:

  1. Ett svenskt fartyg hade levererat anrikat Uran 235 (WG 235 = Weapons Grade 235) till New-Delhi i Indien via Kiel. Olof Palme skall ha lovat den indiske regeringschefen Rajiv Gandhi plutonium för en indisk atombomb om Indien i gengäld köper Bofors-kanoner för flera miljarder dollar. Transporten seglade under falska papper för att dölja avsändaren Sverige inför den internationella atomenergimyndigheten IAEC. NATO ville inte att Indien blev en atommakt. Denna kritik mot Palme kom från den amerikanska representanten enligt LeWinter.

  2. Englands ombud kritiserade Palme för sina planer om en atomvapenfri zon i hela Skandinavien. Palmes planerade besök i Moskva mars 1986 skulle vara ett hot mot den nordliga NATO-sidan. Man var rädd för att Gorbatjov skulle kunna gå med på ett alliansfritt Nordeuropa.

Belgiens ombud skall ha föreslagit att avlyssna Palme. Resultatet av mötet blev:

”CURRENT STATUS OF ABOVE MAKES IT IMPERATIVE THAT ”OPERATION TREE” BE CARRIED OUT SUCCESSFULLY. SOPS HAS BEEN ASSURED THAT ARMS LENGTH WILL BE MAINTAINED TO ENSURE DENIABILITY. PROJECT MANAGEMENT IS LOCAL, TECHNICIANS IMPORTED. SOPS REQUIRES DETAILS TO BE KEPT FULLY COMPARTMENTED ON NEED TO KNOW BASIS.”

SPOS folket enas alltså på mötet att det är nödvändigt att mörda Olof Palme. Mördarna skall importeras, Sydafrikaspåret, och tas hand om av lokala förmågor, d.v.s. polisspåret i skepnad av Arla Gryning. Hela puzzlet på Palmemordet faller på sin plats i det här dokumentet.

Den grova censuren mot den nya tyska Palmeboken är ytterligare ett bevis på att CIA gav uppdraget till Palmemordet! (se bevisföringen nedan)

Denna extrema censur är dessutom ett indicium att Arla Gryning finns kvar och fortfarande har makt i Sverige!

P.S.: Ju mer jag forskar i Palmemordet, ju mer begriper jag vilken genialisk plan han hade att stabilisera freden i världen och hålla Sverige ifrån atomar förstörelse så långt han kunde. Palme visste säkert att de negativa bakgrundskrafterna planerade WW3 med ett atominferno som skulle ha utspelat sig över Europa och Israel/Mellanöstern. Jag blev mycket desinformerat av CIA-trogen media under 1980-talet, särskilt i Tyskland, samt konservativa vänner i Sverige. Jag tyckte då att det var bra för Sverige att Palme mördades. Jag såg bara de negativa sidorna som löntagarfonderna och mjukhet inför de sovjetiska ubåtarna, som senare visade sig härstamma till stora delar från NATO. Palme kommunicerade dock sina motiv och kunskaper för dåligt.

Jag vill härmed be Olof Palmes själ om ursäkt för mina felbedömningar. Jag föll offer för Väst-propaganda.

 

Ole Dammegårds ambulerande Palmeföreläsning från den 28 februari 2015 på WTV:

Ole Dammegårds Palmeforskning censureras på Google/Firefox, den är tydligen farlig för de dolda makthavarna

Vem mördade Olof Palme? Ole Dammegård har forskat fram svaret under 29 år;

Vem mördade Olof Palme? Ole Dammegård forskade 29 år del 2;

Censur genom att enbart hänvisa till menyn Palmemordet men inte till inslaget. Detta råkar WTV också ofta ut för; dessutom kommer det först på sidan 4 i Google resultatet

Palmevandring ett år före 30-årsdagen med Ole Dammegård del 3;

Ett år före 30-årsdagen av Palmemordet Palmevandring med Ole Dammegård del 4;

Censur igen: När man fram till igår googlade ny palmebok kom det följande inslaget på sidan 1 eller 2 i Google sökningen, idag är den helt borta från Google, även om man söker under ny tysk palmebok:

Om man sedan på omvägar ändå lyckas hitta WTV:s inslag om den nya tyska PalmebokenGoogle, så kommer detta lögnaktiga felmeddelande:

Ny tysk bok om Palmemordet, CIA, Hans Holmér och Arla Gryning pekas ut;

Oliver North dagbok: efter Palmemordet vapensmuggling ur Israel via Sverige till Iran fungerar;

Läs även hos Expressen: Nya kravet i Palmeutredningen: Utred det hemliga nätverket

 

 

You must be logged in to comment.