Alf Enerström dog för ett år sedan, fortfarande ingen sanningskommission

Wednesday, 03 January 2018 23:54

Den 4 januari 2017 dog Alf Enerström med 87 år, som blev torterad under sina sista levnadsår genom misshandel och mind control teknologi. Jag träffade honom sist  2011 eller tidigt 2012 för att göra en intervju med honom. Då hade han ett stort sår på huvudet efter en misshandel av en okänd man. Han sade så konstiga saker under intervjun, att det blev klart för mig att han bestrålades med hjärnkontroll-skalärvågor, så vi fick därför avbryta.

Strålningen gjorde också att Alf Enerström hade en kastrull på sig, när polisen grep honom 2003 i samband med att konspiratörerna mot honom hade trixat, så att han förlorade sin fina våning på Kungsholmen. Jag har träffat Alf Enerström flera gånger sedan 1998 och han gav inte det minsta tecknet av att vara sinnessjuk. Tvärt om, han var extremt begåvad, intelligent och sansat. Han blev sedan offer för mind control vilket psykiatrin missbedömde, då stora delar av psykiatrin är med i mind control konspirationen och döljer den bakom falska psykiatriska diagnoser. Sedan torterar de patienterna med psykofarmaka, som på lång sikt inte hjälper utan bara gör saken värre. Att de når kortfristiga resultat beror på att felmedicineringen slår ut patienten så hård på bred front att väldigt mycket blockeras samtidigt.

Jag har försökt att öppna ögonen för många psykiatriker att ta in den nya informationen med sina gedigna fakta om mind control, men över 90% av läkarna är för arroganta att ta till sig ny information, för att inte tala om de talrika korkade domarna på förvaltningsdomstolarna.

Det visar sig mer och mer att Sollentuna är jämte Solna det svenska centret för mind control. KI ligger där. Många mänskliga försökskaniner kommer därifrån. Alf Enerström hade anknytning till Sollentuna.

Här kommer nu en text som arkitekten Sten Lindeberg, som var mycket god vän till Alf Enerström, skrev strax före valet 2014, som Yrsa Häggström vågade publicera. Någon har blockerat kopieringsmöjligheten. Dessutom har skrivandet av detta inslag saboterats på flera sätt i kväll. Detta är inte sossarna, de har inte dessa möjligheterna, utan detta är de utländska säkerhetstjänsterna som har kontroll över mind control tekniken i Sverige, främst Mossad och CIA som använder sig av fjärrstyrda svenska nickedockor. De sätter sossedockor som Löfven till makten, då han är särskilt lätt att fjärrstyra.

Kopieringen av Sten Lindebergs text lyckades på dåligt sätt via omvägar:

"...  Det finns ett parti i Sverige som under flera decennier har styrt landet med tvivelaktiga förebilder som har gjort att man kunnat agera på ett kriminellt sätt.  ....

1932 deltog partiet i slakten av Kreugerkoncernen och mörkläggningen av mordet på Ivar Kreuger.

Under 2:a världskriget så drev statsministern 18 st koncentrationsläger i Sverige ( se Niclas Sennetegs bok : Svenska koncentrationsläger i tredje rikets skugga ).

När Olof Palme blev statsminister 1973 så tackade han dr Alf Enerström och hans hustru skådespelerskan Gio Petré för hjälpen. Palme erbjöd Enerström jobbet som chef för Socialstyrelsen. När det visade sig att OP:s politik skadade Sverige. Så vände de sig mot hans politik. Palme hade tre frågor som var oacceptabla för Enerström – Petré.

1 Löntagarfonderna   2 Undantagslagen   3 Abortfrågan – abort skulle tillåtas ända in i 9:månaden.

Paret E&P fick svenska folket med sig liksom företagen. Man fick in 40 milj. Kronor som spenderades på 1000 annonser i dagspressen. Astrid Lindgren bidrog med 4 miljoner. Palme förlorade 1976 och 1979. Nu skulle straff utdelas.

Palme tog Enerströms 12-årige son som gisslan. Han sattes i fosterfamilj och fadern meddelades besöksförbud. Sonen knarkade och sattes på psyket under valtider. Efter 15 år träffades de en gång och aldrig mer. Sonen hittades i en bil i en sjö. Så går det till i diktaturer och så går det till i Sverige.

Efter valsegern 1973 så intervjuades Olof Palme av en TV-journalist : Nu har vi den politiska makten och nu skall vi ta den ekonomiska makten också. Sverige behöver egentligen bara ett parti.

Efter Olof Palmes död så till sattes Ingvar Carlsson som partiledare. Han är en vänlig själ så därför blev det en lugn period. Inga trakasserier och inga hot.

Sedan kom en ny partiledare och statsminister GP. Under valåret 1998 så skickade han nationella insatsstyrkan till Sölje Herrgård i Värmland, E&P:s hem, för att skjuta Enerström när han med sitt gevär skulle ut och skjuta kajor som han brukade göra var 3:e vecka då dessa jagade bort småfåglarna. Detta var 19 juli dagen efter dotterns bröllop som han inte vågade på till följd av hot om arrestering.

Tyvärr fick Enerström annat att göra då han måste skriva en annons. Han smet ut bakvägen för att hämta pengar till annonsen och räddade livet. Det är Gud brukar han säga. Jag var ju med i KFUM i unga dagar.

I valtider var det intensivt med annonser. Enerström besökte SvD för en annons och med pengar i handen. Chefredaktören Mats Svegfors gick

förbi och såg vad som var på gång. Han ringde Göran Persson och då blev det ingen annons. Som tack för hjälpen blev Svegfors landshövding i Västerås.

2.

GP engagerade en advokat som jagade Enerström med en rörtång på hans egna ägor. Advokaten gjorde polisanmälan om att Enerström skulle ha hotat honom med kniv. En månad senare rusade advokaten mot honom och utdelade knytnävsslag som Enerström undvek. Advokatens misshandelsförsök fotograferades. Någon reprimand från Advokatsamfundet meddelades ej.

Advokatens misshandelsanmälan ledde till att Enerström dömdes till fängelse i sex månader.

Han avtjänade 3 mån. på öppen anstalt.

Under tiden såg man till att han inte kunde betala hyran till Sv. Bostäder som skickade kronofogden till vräkning.

Den kvinnliga polisen skjuter mot Enerström för att döda. Hon tror att han är försvarslös. Det var han inte. Enerström, en flygofficer, har en pistol att försvara sig med. Han skjuter pistolen ur handen på henne. Är man en känd och framgångsrik politiker så kan man bli skjuten av polisen på uppdrag av socialdemokraterna. Enligt gammal god tradition som man av lärt av Kreml.

Enerström blir anklagad för mordförsök. Åklagaren kräver 7 års fängelse. Den kvinnliga polisen får 400.000 kr i skadestånd. Vad får Enerström? Rättspsykiatisk vård vid förintelsekliniken Marieberg i Kristinehamn. Han medicineras med Cisordinol för att slå ut hans hjärna. Chefsläkaren Susanne Flyborg meddelar Enerström att han inte kommer ut därifrån under sin livtid.

Ett antal personer kämpade för att få ut honom därifrån.

Alliansen såg till att han släpptes.

På våren 2004 ringde jag en känd politiker, Jerry Martinger, moderat riksdagsman på dennes hemnummer. Nu svarade något oväntat ”Regeringskansliet”. Detta var intressant. Något senare ringde jag JM:s hemnummer igen. Svar: Sossehögkvarteret på Sveavägen 68. Nyfikenheten växte.

När jag ringde nästa gång så svarade fd justitieministern Carl Lidbom. Fjärde gången jag ringde så svarade Lidbom igen. Efter Lidboms död ringde jag igen och hamnade hos författaren Sven Anér.

Hur kommer nu sig detta.

Jo, Jerry Martinger talade mycket med Alf Enerström. De samarbetade i en grupp mot knarket. Martinger var åklagare.

Socialdemokraterna ogillade att en socialdemokrat som Enerström och en moderat talade med varandra. Partiet satte igång en häxjakt på Martinger. Tjänstemän som betalas av svenska skattebetalare användes för att åtala JM för förföljelse och trakasserier. Åklagare domare och privatpersoner användes för att ljuga ihop osanna historier såsom att JM skulle ha kört genom Stockholm i 160 km i timmen. Resultatet blev att JM miste sin riksdagsplats.

Så går det till i diktaturer och så går det till Sverige.

Under de senaste 4 åren har socialdemokraterna köpt trakasseri och förföljelse från terrorföretagen Securitas och Addici. Men värst är nog organisationen som skattebetalarna finansierar.

Nämligen Polisen.


För att nämna några överfall så skedde ett överfall av Addici-vakter på Stockholm Central. 24 sept. 2013.

Köpta tjänster av Socialdemokraterna.

En kväll runt sista oktober 2013 på kvällen satt Enerström med några personer han känner på en restaurang i hörnet Vasagatan och Kungsgatan. Plötsligt kommer 2 polisen in och tar honom under armarna. Sätter honom i en bil och kör ut honom i skogen och lämnar honom där i bara skjortärmarna. Som tur är så lyser månen så att han kan ta sig till en väg där han får skjuts tillbaka till Stockholm av en vänlig bilist.

Den 4 maj så skulle Enerström åka med tåget till ett möte i Uppsala. Han steg på i Knivsta vid 22-tiden då kommer ett par manliga poliser rusande och sliter av honom från tåget och misshandlar honom enligt bilden nedan.

16 augusti vid 22-tiden skulle Enerström åka tåg till Stockholm för ett möte med människor som vill veta om hans politiska åsikter.

2 poliser, en kvinnlig och en manlig sliter av honom från tåget och för honom i framåtlutat läge nedför trapporna till stationen och sätter honom i polisbilen och kör honom till stället där han bor.

Proceduren upprepas 4 gånger och sedan har sista tåget gått.

Socialdemokraterna tar till vilka metoder som helst för att komma åt makten. Men rötterna sitter fast i den ryska revolutionen. Man bryter mot alla grundlagar och vanliga lagar.

Tryckfrihetsförordningen, mänskliga rättigheter, förbudet mot korruption mm.

Det är dags att ta itu med socialdemokraternas olagligheter.

Nu skall en socialdemokrat med så mycket blod på händerna få i uppdrag att bilda regering.

Denne man borde sitta bakom galler.

Enerström har tyckt att Reinfeldt liknar Tage Erlander i sin politik. Därför uppmanar han alla arbetare att rösta på Reinfeldt. Detta gillar inte Löfven så därför har han utfärdat en fatwa mot denne 85-åring.

Bura in Löfven och utlys nyval

Sten Lindeberg

www.stenlindeberg.com    "

______________

Så går det till i diktaturer och så går det till Sverige.

 

Under de senaste 4 åren har socialdemokraterna köpt trakasseri och förföljelse från terrorföretagen Securitas och Addici. Men värst är nog organisationen som skattebetalarna finansierar.

Nämligen Polisen.

 

För att nämna några överfall så skedde ett överfall av Addici-vakter på Stockholm Central. 24 sept. 2013.

Köpta tjänster av Socialdemokraterna.


En kväll runt sista oktober 2013 på kvällen satt Enerström med några personer han känner på en restaurang i hörnet Vasagatan och Kungsgatan. Plötsligt kommer 2 polisen in och tar honom under armarna. Sätter honom i en bil och kör ut honom i skogen och lämnar honom där i bara skjortärmarna. Som tur är så lyser månen så att han kan ta sig till en väg där han får skjuts tillbaka till Stockholm av en vänlig bilist.Den 4 maj så skulle Enerström åka med tåget till ett möte i Uppsala. Han steg på i Knivsta vid 22-tiden då kommer ett par manliga poliser rusande och sliter av honom från tåget och misshandlar honom enligt bilden nedan.

16 augusti vid 22-tiden skulle Enerström åka tåg till Stockholm för ett möte med människor som vill veta om hans politiska åsikter.

2 poliser, en kvinnlig och en manlig sliter av honom från tåget och för honom i framåtlutat läge nedför trapporna till stationen och sätter honom i polisbilen och kör honom till stället där han bor.

Proceduren upprepas 4 gånger och sedan har sista tåget gått.


Socialdemokraterna tar till vilka metoder som helst för att komma åt makten. Men rötterna sitter fast i den ryska revolutionen. Man bryter mot alla grundlagar och vanliga lagar.

Tryckfrihetsförordningen, mänskliga rättigheter, förbudet mot korruption mm.

Det är dags att ta itu med socialdemokraternas olagligheter.


Nu skall en socialdemokrat med så mycket blod på händerna få i uppdrag att bilda regering.

Denne man borde sitta bakom galler.

Enerström har tyckt att Reinfeldt liknar Tage Erlander i sin politik. Därför uppmanar han alla arbetare att rösta på Reinfeldt. Detta gillar inte Löfven så därför har han utfärdat en fatwa mot denne 85-åring.


Bura in Löfven och utlys nyvalLäs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/enerstrom-2014-09-24/

Det är dags att en sanningskommission om Alf Enerströms fruktansvärda öde i Sverige organiseras. Ingen skall straffas, bara om de ljuger. Sanningen ger mest nytta för det mycket sjuka Sverige.

Annat om Alf Enerström på WTV:

Alf Enerströms begravning 3 feb 2017 Sollentuna kyrka, han borde följt Erlander istället för Palme

förbi och såg vad som var på gång. Han ringde Göran Persson och då blev det ingen annons. Som tack för hjälpen blev Svegfors landshövding i Västerås.

 

2.

GP engagerade en advokat som jagade Enerström med en rörtång på hans egna ägor. Advokaten gjorde polisanmälan om att Enerström skulle ha hotat honom med kniv. En månad senare rusade advokaten mot honom och utdelade knytnävsslag som Enerström undvek. Advokatens misshandelsförsök fotograferades. Någon reprimand från Advokatsamfundet meddelades ej.

Advokatens misshandelsanmälan ledde till att Enerström dömdes till fängelse i sex månader.

Han avtjänade 3 mån. på öppen anstalt.

Under tiden såg man till att han inte kunde betala hyran till Sv. Bostäder som skickade kronofogden till vräkning.

Den kvinnliga polisen skjuter mot Enerström för att döda. Hon tror att han är försvarslös. Det var han inte. Enerström, en flygofficer, har en pistol att försvara sig med. Han skjuter pistolen ur handen på henne. Är man en känd och framgångsrik politiker så kan man bli skjuten av polisen på uppdrag av socialdemokraterna. Enligt gammal god tradition som man av lärt av Kreml.

 

Enerström blir anklagad för mordförsök. Åklagaren kräver 7 års fängelse. Den kvinnliga polisen får 400.000 kr i skadestånd. Vad får Enerström? Rättspsykiatisk vård vid förintelsekliniken Marieberg i Kristinehamn. Han medicineras med Cisordinol för att slå ut hans hjärna. Chefsläkaren Susanne Flyborg meddelar Enerström att han inte kommer ut därifrån under sin livtid.

Ett antal personer kämpade för att få ut honom därifrån.

Alliansen såg till att han släpptes.

 

På våren 2004 ringde jag en känd politiker, Jerry Martinger, moderat riksdagsman på dennes hemnummer. Nu svarade något oväntat ”Regeringskansliet”. Detta var intressant. Något senare ringde jag JM:s hemnummer igen. Svar: Sossehögkvarteret på Sveavägen 68. Nyfikenheten växte.

När jag ringde nästa gång så svarade fd justitieministern Carl Lidbom. Fjärde gången jag ringde så svarade Lidbom igen. Efter Lidboms död ringde jag igen och hamnade hos författaren Sven Anér.

Hur kommer nu sig detta.

Jo, Jerry Martinger talade mycket med Alf Enerström. De samarbetade i en grupp mot knarket. Martinger var åklagare.

Socialdemokraterna ogillade att en socialdemokrat som Enerström och en moderat talade med varandra. Partiet satte igång en häxjakt på Martinger. Tjänstemän som betalas av svenska skattebetalare användes för att åtala JM för förföljelse och trakasserier. Åklagare domare och privatpersoner användes för att ljuga ihop osanna historier såsom att JM skulle ha kört genom Stockholm i 160 km i timmen. Resultatet blev att JM miste sin riksdagsplats.Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/enerstrom-2014-09-24/

Palme mördades av Sydafrikas och USA:s säkerhetstjänster; Enerström oskyldig;

 

Det finns ett parti i Sverige som under flera decennier har styrt landet med tvivelaktiga förebilder som har gjort att man kunnat agera på ett kriminellt sätt.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/enerstrom-2014-09-24/
Det finns ett parti i Sverige som under flera decennier har styrt landet med tvivelaktiga förebilder som har gjort att man kunnat agera på ett kriminellt sätt.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/ne

Palme mördades av Sydafrikas och USA:s säkerhetstjänster; Enerström oskyldig from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.