Skandal att Rikspolischefen Dan Eliasson inte fått sparken, är det Mossad som är ansvarig för det?

Thursday, 21 September 2017 20:58

Att Rikspolischefen Dan Eliasson fortfarande sitter kvar bevisar att varken politikerna eller journalisterna har makten i Sverige. Ekot skall faktiskt få en eloge att de avslöjade en ny Dan Eliasson skandal:

"Ekot och P4 Stockholm kan avslöja att rikspolischefen Dan Eliasson beslutat att ge ett privat företag åtkomst till hemlig och känslig information från Polismyndighetens personal- och lönesystem, på ett sätt som bryter mot säkerhetsskyddsförordningen.

Så får det inte gå till, säger Pia Gruvö, chef för IT-säkerhet på Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, MUST."

Dan Eliasson försvarade sig:

"– Vi har inte skickat hemliga uppgifter till någon annan aktör. Vi har hanterat all hemlig information och känslig information på ett sätt som är förenligt med Säkerhetsskyddsförordningen."

Men nyligen kom Ekot med bevis att Dan Eliasson ljuger:

"Ekot kan i dag avslöja uppgifter som går stick i stäv med det rikspolischef Dan Eliasson hävdat – att kommunikation mellan polismyndighetens lönesystem och ett privat företag sker via nätverk som står inom polisens kontroll.

Ekot har nu tagit del av ett avtal mellan polisen och bolaget. I avtalet framgår att företaget kommer åt lönesystemet via en internetuppkoppling.

Kim Hakkarainen, med förflutet på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten Must är en av de it-experter som tittat på avtalet.

– Det går inte att säga att Polismyndigheten kan ha kontroll över kommunikationen om den går via internet. Det är omöjligt, säger Kim Hakkarainen. ...

Rikspolischefen Dan Eliasson sa själv så här i en intervju med Ekot:

– Om du tittar i säkerhetsskyddsförordningens 13:e bestämmelse så ser du att du kan använda andra möjligheter, om du har kontroll över kommunikationssättet. Och det är det sätt som vi har valt, sade Eliasson den 6 september i Ekot.

.....

Men i ett avtal från april i år framgår det att CGI ska få komma åt lönesystemet, som alltså innehåller hemlig information med bäring på rikets säkerhet, från sina lokaler i Karlstad via ett nätverk som inte kontrolleras av polisen, internet. Det står:

Leverantörens befintliga anslutning till internet från denna lokal används för anslutning mot Kundens miljö."

Även Expressen lät polisexperten Leif GW Persson publicera hård kritik och krav på Dan Eliassons avgång i samband med hans nedsättande ord om SD ledaren Jimmie Åkesson :

"Anta att han – ständigt denne Eliasson – sagt det han sa om Stefan Löfven eller bara om någon av medlemmarna av hans regering. Då hade han åkt ut på arschlet, inte på rumpan, och det hade givetvis skett omgående och alldeles oavsett om det nu hade handlat om något av dessa miljöpartistiska statsråd som tyvärr håller vår Käre Statsminister sömnlös om nätterna.

Anta – jag driver nu resonemanget till dess lustfyllda spets – att han sagt det om Göran Persson under hans tid som statsminister. Då skulle Göran personligen ha burit ut honom från Rosenbad. Med ett fast tag i öronen på en vilt sprattlande Dan Eliasson medan jag själv sprungit före och hållit upp alla dörrarna under denna för demokratins bevarande nödvändiga transport.

Man får tycka vad man vill om Göran Persson, och själv tycker jag olika saker om samme man, men hans nävar var i vart fall stora nog för att regera Sverige utan att för den skull skada vårt statsskick."

Men sossarna håller Dan Eliasson om ryggen, säger GW. Visst, men nu efter Anders Ygemans spark borde ju även Löfven ha fattat att Eliasson är mogen för foten. Skandalerna inom polisen omnämns nästan varje dag även i gammelmedia:

"Polisförbundets ordförande lämnar polisen i protest

Efter 41 år som polis lämnade Carina Ytterström idag in sin uppsägning till polismyndigheten. ”Måttet är rågat”, säger hon och går i protest mot en illa fungerande polisorganisation." alarmerar SVT.

 

"Krisen inom Polisen

Polisen hinner inte utreda våldtäkter – prioriterar mord" finns på AB.

 

"Peter Springare: ”I stort sett hela polissverige håller på att resignera” publicerar Nyheter Idag (oseriöst av sidan att bläddra automatiskt till huvudsidan utan att man gav kommandot om detta)

Att grova våldtäkter blir liggande hos polisen eftersom Dan Eliasson har förstört organisationen och låter rötägg göra karriär har upprört hela Sverige och utlandet under de senaste dagarna.

Detta kommer att vara huvudskälet varför sossarna kommer ha stora valförlust nästa år. Och varför ställer "Alliansen" inget misstroendevotum mot regeringens Dan Eliasson politik?

En fri Stefan Löfven och fria Alliansledare hade agerat för länge sedan och slängt ut Sverigeförstöraren Dan Eliasson. Men våra politiker är inte fria, med få undantag som f.d. försvarsministern Mikael Odenberg (M). De styrs av samma hemliga kraft bakom kulisserna.

Vem har då makten i Sverige om inte politikerna och journalisterna???

Enligt mina gamla källor på MUST, på den tiden de var kontrollerade av Sverige fram till millennieskiftet, så hade Mossad infiltrerat den svenska polisen redan under 1980-talet. Det framgick av MUST:s Palmeutredning. Värre blev det.

Det är möjligt att Kim Hakkarainen (som gav råd till Ekot, se ovan) tillhör det gamla gardet hos MUST, de som hade Sveriges bästa som mål. Mossad villa bara förinta Sverige.

Min egen forskning visar att Mossad har kapat åt sig kontrollen över den svenska mind-control-teknologin, som tidigare innehades av MUST.

Mossads makt över Sverige med det lömska mind-control-vapnet ger en vettig förklaring varför Löfven skjuter sig själv i knäet genom att klistra sig fast vid Dan Eliasson. Hjärnkontroll-teknologin styr även de flesta journalister, men polisproblemen har blivit så extrema i Sverige att det trots detta sipprat ut mycket Dan Eliasson kritik även hos gammelmedia.

Dan Eliasson kommer att knäcka statsministern Löfven.

Liknande Dan Eliasson kritik på WTV:

Anders Ygeman måste avgå för Dan Eliasson stödet och gamla små synder;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!;

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control;

 

 

You must be logged in to comment.