Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control

Monday, 23 January 2017 21:46

De flesta har ingen aning om mind control. De vet inte att det finns jordisk teknologi sedan mer än 60 år tillbaka, att fjärrstyra en människas hjärna, minnen och tankar med tekniska knep. Bevisläget är mycket bra, i synnerhet efter New York Times stora kampanj i mitten på 1970-ralet, där CIA:s mind control program MK-Ultra avslöjades och offentliggjordes. Men sedan dess har ämnet sopats under mattan igen, i synnerhet i Sverige, som är jämte Ryssland och USA det tredje största försökslandet för mind control. Därför kunde LM Ericsson bli så stor, då mycket av mind control vågorna sprids via mobilnätet och mobiltelefoner. Nu när nätet är byggt ut runt hela jorden tappar Ericsson i intresse för de mörka bakgrundskrafterna och därför tynar bolaget bort.

Det finns nuförtiden ingen vettig människa längre i Sverige som har förtroende för sossarnas rikspolischef Dan Eliasson. Aldrig i svensk historia har den högste polischefen varit så illa omtyckt som den nuvarande. Aldrig har polisen fungerat så dåligt som nu. T.o.m. Leif GW Persson förbättrar sin dåliga karma med att jaga och örfila Dan Eliasson:

"Anta att han – ständigt denne Eliasson – sagt det han sa om Stefan Löfven eller bara om någon av medlemmarna av hans regering. Då hade han åkt ut på arschlet, inte på rumpan, och det hade givetvis skett omgående och alldeles oavsett om det nu hade handlat om något av dessa miljöpartistiska statsråd som tyvärr håller vår Käre Statsminister sömnlös om nätterna.

Anta – jag driver nu resonemanget till dess lustfyllda spets – att han sagt det om Göran Persson under hans tid som statsminister. Då skulle Göran personligen ha burit ut honom från Rosenbad. Med ett fast tag i öronen på en vilt sprattlande Dan Eliasson medan jag själv sprungit före och hållit upp alla dörrarna under denna för demokratins bevarande nödvändiga transport."

T.o.m. fulmedia har fått nog, för att inte tala om de hundratals värdefulla och oersättliga poliser som lämnar den sjunkande skutan. Vilken katastrof för Sverige! Värst drabbas som vanligt kvinnorna, genom den importerade våldtäktsepedemin.

Inrikesministern Anders Ygeman är ingen dålig politiker, i princip. Sossarna brukar ha den bästa besättningen. Statsministern är en bra människa, men svag och naiv. De förstår naturligtvis båda två någonstans att Dan Eliasson är fullständigt oacceptabelt. Varfär sparkar de inte honom?

Det finns bara ett vettigt svar: MIND CONTROL !

Vem kontrollerar i Sverige mind control teknologin sedan M/S Estonias förlisning? Bankhus Rothschilds underrättelsetjänst Mossad, som dessutom sedan 1980-talet har kontrollerat toppen av den svenska polisen, som vi fick en liten skymt av under Palmemordet, (bl. a. via IPA). En del av Mossads makttentakel in i den svenska polisen var det s.k. polisspåret, som mörklades av höga poliser redan från början.

Små länder har alltid underkuvats av främmande makt. Under stormaktstiden var dock Sverige herre på täppan och underkuvade andra mindre länder som Estland, Lettland, Litauen. m. fl. Sedan tappade Sverige sin suveränitet efter Karl XII förlust i Poltava. Under frihetstiden var hälften av parlamentsledamöterna (mössor som hattar) mutade av Ryssland, den andra hälften av Frankrike, några av England.

Först Gustav III lyckades återställa Sveriges suveränitet fullt ut igen, genom att stärka kungadömet. Sverige blomstrade igen. Då slog Frankrike till med hjälp av hemliga och lömska frimurare, närmare bestämt logen Grand Orient i Paris. De planerade mordet på Gustav III och förlusten av den östra rikshalvan (Finland). Dessa extremt kriminella frimurare organiserade även något så ovanligt som en fransk general på en svensk tron.

När Bernadottarna kom till makten i början av 1800-talet förtrycktes Sverige i smyg på det vidrigaste sättet genom bl. a. lönnmord av vikta personligheter och stora konstgjorda svältkatastrofer, att ca. en tredjedel av den svenska befolkningen var tvungen att emigrera, mestadels till USA. Det är naturligtvis segraren som skriver historien.

Först vår nuvarande Kung och hans familj är riktigt bra. Men han kan tyvärr inte befria oss från bankernas lömska mind control vapen, men kanske kronprinsessan och Daniel när de får makten.

Så länge vi inte lär oss något om mind control, kan Sverige inte bli befriat från främmande makt!

Läs även på Avpixlat ett protestbrev mot Dan Eliasson från en hög polischef:

Den hårda internkritiken mot rikspolischef Dan Eliasson fortsätter

Mer om ämnet på WTV:

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Polisliv.se från Polisförbundet bra sida;

Kungahuset enda som är friskt i svenska staten;

Rekordmånga våldtäkter i Sverige med ett tydligt samband: invandringen;

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen;