White TV fyller 5, mobbad av de flesta, censurerad av Google, bedragen av Alexa och YouTube

Friday, 11 March 2016 23:04

källa

För fem år sedan gick White TV online. Tack vare det trevliga gänget bakom vaken.se fick sidan en mycket bra starthjälp. Sedan dess har det stadigt gått uppåt för White TV. 53% är återkommande besökare och 47% nya. Det har dock blivit svårt att få pålitliga siffror för sidan, då Google Analytics och Alexa sänker siffrorna hela tiden trots att andra data motbevisar detta. Alexa uppvisar det mest bedrägliga beteendet. Där sänks rankningen med astronomiska belopp som inte på långa vägar motsvarar verkligheten. Samma Alexakonspiration gäller de andra alternativa sidorna som vaken.se, newsvoice.se, blueshift.nu och jinge.se. Ivans Blogg vet jag inte.

Det är tydligt att denna spjutspets av de alternativa svenska media saboteras av osynliga krafter för att låtsas att folk inte klickar på dem och för att försvåra deras ekonomi, då reklamintäkter och evt. lånemöjligheter avsevärt försämras.

Ofria Fria Tider, Avpixlat och de andra som enbart fokuserar på invandringsfrågan är läsvärda, men man skall ha klart för sig att de är hårt kontrollerad opposition i högsta grad. Därför kallar jag dem bara semi-alternativa.

Då kan man gissa att gammelmedia som stöds av dessa mörka bakgrundskrafterna får alldeles för positiva siffror hos Google och Alexa.

Google konspirerar mot White TV även genom att ta bort många av de riktigt farliga inslagen, så att ingen kan hitta dem. Men om man googlar efter den fullständiga titeln, då kommer inslaget. Men ingen söker naturligtvis på detta sätt. Ibland länkar Google bara till menyn och då måste man söka igenom hela menyn för att hitta inslaget, vilket ingen heller gör. I vissa fall länkar Google till ett rött 404 felmeddelande, trots att man lätt kan komma till sidan.

YouTube skruvar ner tittarsiffrorna för Henning Wittes 109 filmer och efter att en 10åring från Lettland i somras hjälpte att länka alla filmer till reklaminslag för att tjäna litet pengar den vägen, så saboterade YouTube detta, genom att enbart några få filmer försågs med reklam, så att saldot blivit 4,5 USD under dessa 7 månader på ca. 2 miljoner minuter visningstid. Dessutom har filmer försvunnit från YouTube kanalen på ett mystiskt sätt utan tillstånd och många för etablissemanget kritiska kommentarer.

Hemsidan www.whitetv.se (om du klickar på det, ser du den röda felmarkeringen 404!) är skriven i Joomla. Tittarsiffrorna manipuleras där för varje inslag också neråt. Jag kan bara se att de hundra första tittare samlas mycket snabbare med tiden, vilket indikerar ökat tittarintresse.

Det råder rena rama Vilda Västern på Nätet. De starkaste tar för sig. De är Google och säkerhetstjänsterna!

Efter interpolation av olika någorlunda pålitliga siffror (vågar inte nämna dem för att undvika att även de manipuleras) kan sägas, att White TV har ca. 8 000 till 9 000 individuella besökare varje dag och ca. 1,5 miljoner sidvisningar varje månad och en låg bounce rate på ca. 15% samt en genomsnittlig besökstid på ca. 20 minuter.

Ca. 80% av besökarna kommer från Sverige, 4% från mitt hemland Tyskland, 3,5% från USA, 1,5% från Finland, 1% från Norge, 0,84% från England plus ca. 90 andra länder, enligt Google Analytics, som dock inte är pålitlig.

Alla ur min närmaste vänskapskrets (den innan jag började engagera mig för M/S Estonias sanning) tittar inte på White TV, trots att jag ber dem att skänka mig åtminstone en klick, utan att de behöver läsa inslaget. Nej, inte ens en klick. Privata bjudningar har också starkt tagit av efter White TV gick online för fem år sedan. Livet blir väldigt ensamt.

Förmodligen heter boven mind control. Den förstör också alla relationer till kvinnor.

Inbäddningen av mediacreeper och creeper har saboterats, så jag vet inte ens vilka som tittar in hos White TV.

Under dessa fem år har enstaka vågat att skriva egna inslag, men enbart Jan Erik Sigdell har återkommande publicerat, vilket White TV är mycket tacksam för. Hans inslag är alltid mycket populära.

Inga av gammelmedia nämner eller citerar White TV eller Henning Witte på något sätt. Jag är svartlistad sedan jag avslöjade bombbilderna på Estonia 1998. Om någon ibland hör av sig, från SvT eller SR t.ex., så kommer direkt en högre chef och saboterar det hela. Ingen skall veta att White TV finns.

Ofria Fria Tider har en gång länkat till White TV 2012 och sedan dess har jag, Henning Witte, blivit hotat att kastas ut från kommentarsfältet när jag misstänkte Christopher Bollyn från USA att vara Mossad-kontrollerad i samband med en M/S Estonia diskussion. Invandrarrelaterade sakfrågor där White TV bad Fria Tider om medhjälp besvarades aldrig.

De enda som vågat hänvisa till White TV är printtidningen Nya Tider, samt bloggarna vaken.se (idag dock mycket sällan), Kristoffer Hells blueshift.nu, Ivans blogg med Ivan Björn och Yrsa Häggströms Bakom kulisserna. fritenk.se har en ständig link till White TV. Trots att Henning Witte och Torbjörn Sassersson från Newsvoice har mycket trevlig kontakt, har citerandet varit oväntat ensidigt tyvärr.

Jinge.se har inte ens länkad till de filmer från White TV, då jag var den ende som filmade deras evenemang och trots positiv kontakt.

Ett sista viktigt klagomål. Sedan november 2014 blir White TV och jag ekonomiskt hårt förföljd. Det måste vara en hel pluton som är ansatt mot mig, främst i Sverige men även i Tyskland. Den viktigaste sponsorn har skrämts iväg, klienter i Tyskland och Sverige påverkas att inte anlita mina juridiska tjänster längre, folk betalar dåligt och från Sverige kommer knappt några uppdrag alls längre. Ingen vill köpa reklam heller.

White TV sidan inte har åtgärdats under de senaste fem år har det uppstått ett stort behov att rätta till många fel. Pengar till det saknas dock.

Därför vill jag idag be alla tittare, att donera till White TV.

Bankgirot är 5915-7149

och Swish telefonnumret är: 070 727 85 25

 

Om fem år kommer White TV vara populärare än SvT, om de då över huvud tagit finns kvar. Häng med till dess!

Avslutningsvis ett stort TACK till alla trogna tittare, som ofta sprider kunskapen vidare inom sina kanaler.

Från min 27:27 i filmen nedan visar Alex Jones hur de drabbas av Alexas bedrägliga rankning:

Liknande på White TV:

White TV och Nya Tider Sveriges mest populära alternativa media i Sverige;

White TV fyller 3 - populäraste alternativa medium i Sverige;

GRATTIS Vaken.se till 10-årsdagen!

 

You must be logged in to comment.