Frankrikes inkoppling av EU och inte NATO är en fet smäll mot denna terrororganisation och USA Update

Wednesday, 18 November 2015 03:08

USA:s CIA är huvudmisstänkt för kraschen över de franska alperna av Germanwings flyget 4U9525 med en Airbus A320. Massmordet på Germanwingsplanet, där ett tyskt flygplan med German i rubrikerna föll ner på fransk mark, var USA:s hämnd att Merkel och Hollande hade dristat sig att mäkla fred i Ukraina tillsammans med Putin under Minskavtalet den 13 februari 2015 utan USA.

källa: Putin, Merkel och Hollande möttes om Ukraina i Paris den 2 oktober 2015 utan USA

Samtidigt var det ett hot mot EU:s ledande nationer att inte längre närma sig Ryssland utan vara kvar under den amerikanska knytnäven. Men Frankrike och Tyskland har fortsatt att försiktigt närma sig Ryssland. T.ex. var man emot en flygförbudszon över Syrien och rösterna mot det ryska handelsembargot, som ensidigt gynnade USA, blivit allt större. Då arrangerade USA VW-skandalen som påtryckningsmedel mot Tyskland.

Att Frankrike och Tyskland sedan tolererade Rysslands agerande mot IS på begäran av Syrien sedan början av september 2015, där den USA uppbyggda och kontrollerade IS förlorar fotfäste i aldrig skådat fart, var för mycket för de negativa krafterna i det amerikanska etablissemanget. Den 13 november 2015 blev det dags att straffa länderna igen, den här gången med fransk tyngdpunkt, men klart budskap även mot Tyskland.

Därför valdes bl. a. en fotbollslandskamp mellan Frankrike och Tyskland, där både Hollande och den tyska utrikesministern Frank-Walter Steinmeier var närvarande. Som vi vet från källor i den tyska säkerhetstjänsten Bundesnachrichtendient, BND, var Parisattackerna även tänkt som en krigsförklaring från IS mot Tyskland.

Att den tyska komponenten i Parismassakern förtigs av oseriösa element som Leif GW Persson, som verkar stå under de negativa krafternas inflytande, talar sitt tydliga språk. Vi skall inte få hela bilden.

Kristoffer Hell var först ut med i Sverige att misstänka Parisattackerna skulle leda till att Frankrike ber NATO om hjälp mot IS, som USA gjorde efter 9/11, då 5 § i NATO stadgarna för första gången användes, en för alla, alla för en. Sedan skulle NATO smygvägen kunna missbrukas för ett krig mot Ryssland.

Men detta var en felbedömning, som dock låg väldigt nära vid första ögonkastet.

Trots att NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg (han blev det som tack för att han inte avslöjade Mossad ligga bakom massakern som den fjärrstyrde Ander Breivik begick) direkt erbjöd NATO:s hjälp tog Frankrike inte den handen utan valde för första gången i historien EU som räddande ängel enligt Lissabonfördragets solidaritetsregel, 42 artikel 7 stycket, som dock icke är tvingande i motsats till NATO:s 5 §.

Detta var lika oväntat som avslöjande: Hollande är jätte irriterat på NATO och USA. Han vet naturligtvis också att USA ligger bakom och kontrollerar IS. Här skall man dock differensera; det är inte USA som helhet utan den väldigt lilla klicken bakom kulisserna, som inte ens längre har grepp om den amerikanska marinen, utan bara resten av militären, Wall Street och massmedia.

Lyckligtvis har denna extremt kriminella amerikanska krets också president Obama emot sig. Han har verkligen gjort sig förtjänt av fredspriset och genom skicklig taktik och retorik lyckats hålla sig vid livet. Han är värdig att bli jämfört med JFK. Vi vet från Simon Parkes att dessa ärkekriminella i USA:s establishment ville mörda både Putin och Obama i början av 2015, men lyckligtvis misslyckades. Man skall inte tro att den amerikanska presidenten är mäktigast i USA. Det skall bara se ut så.

Sverige förtrycks också av dessa krafter. Därför har terrorhotet mot Sverige ökat markant igår efter att den svenska regeringen godkänt Sveriges stöd till Frankrike inom EU-samarbetet, vilket var korrekt och nödvändigt. Det är helt unikt att EU ny sammanhåller mot NATO och USA.

Som en första tacksam reaktion har Ryssland igår förklarat att den ryska marinen skall behandla den franska som en bundsförvant. Detta gäller speciellt stödet till det enda franska hangarfartyget Charles de Gaulle, som skall agera utanför Syrien mot IS. Putin och Hollande hade ett viktigt telefonsamtal igår, där också Hollandes besök i Moskva  på torsdag den 26 november 2015 planerades.

Detta är bra nyheter för världsfreden, då USA ensamt utan NATO är för svagt att starta krig mot Ryssland och så länge Obama lever och har makten kommer även därifrån fredsbevarande åtgärder, t.ex. att Obama vägrar skicka trupper till Syrien, boots on the ground, vilket har givit honom mycket hård kritik från den amerikanska militären och andra krigshetsare i USA:

"Obama has been criticized for his administration's handling of the current turmoil in Syria and Iraq, with some Republicans calling for a more aggressive approach that would include more U.S. troops on the ground in the region.

Republican presidential candidate Jeb Bush called on Monday for more U.S. troops in leadership positions and as advisers to Iraqi and Kurdish units. He also sought a no-fly zone in Syria, a move Obama has resisted, in part because Islamic State has no air force." rapporterade Reuters den 16 nov 2015.

Skönt att välden långsamt utvecklar sig till det bättre!

Update: Den 19 november kommer uppgifter att EU vill närma sig RysslandEU-presidenten Jean-Claude Juncker skrev om detta under veckan. Han har gett i uppdrag att undersöka hur EU bäst skulle kunna närma sig den Eurasiska Unionen bestående av Armenien, Kazachstan, Kirgizistan och Vitryssland.

Frankrikes utrikesminister Laurent Fabius berömde Putin idag för hans effektiva kamp mot ISIS.

Och den ryska ambassadören i Tyskland, Wladimir M. Grinin, hade föreslagit att EU och den Eurasiska Unionen skulle bilda en gemensam ekonomisk zon.

20 november:

Russia to send puppy to France after police dog got killed in anti-terrorist raid

22 november:

Höga amerikanska militärer anklagas för lögner om IS

Läs på Globalresearch:

“Collective Self-Defense” against ISIS: Politicians in Washington Want NATO Article 5 Invoked for Total War;

Se även på White TV om de osynliga bakgrundskrafterna i USA:

Simon Parkes April Newsletter important;

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

Parisattackerna skulle även bli en krigsförklaring mot Tyskland;

 

You must be logged in to comment.