Varför tiger journalisthororna om det amerikanska jättestängslet mot Mexico?

Friday, 11 September 2015 21:12

Därför att USA styr gammelmedias journalister. När Ungern vill bygga ett staket mot illegala migranter för att upprätthålla lagen, pekar fega journalister på ett av det få länder som beter sig korrekt till förmån för sin egen befolkning. Varför har ett land gränser? För att inte vem som helst skall kunna komma in. Annars skulle vilken invasion som helst skulle kunna äga rum. Staten har först och främst skyldigheten att värna om sin egen befolkning. Ingen stat är skyldig att rädda hela världen.

Men att USA sedan 2006 byggt ett jätte stort och långt staket mot illegala migranter från Mexico tiger fuljournalisterna om. De borde egentligen använda samma måttstock mot USA som mot Ungern. De anklagar inte heller USA eller Israel för att dessa länder vägrar att ta in syriska flyktingar, trots att dessa länder vållat flykten, genom att de skapat ISIS.

Med de svenska journalisternas måttstock för obegränsad invandring är det obegripligt att samma USA-lakejer skapar rädsla att Putin skulle kunna invadera Sverige. Vad är det för skillnad mellan en rysk invasion och en arabisk?

Summan av kardemumman är att våra etablerade journalister har ingen moral och skall därför inte moralisera över majoriteten av befolkningen som är emot att Sverige tar in ännu fler flyktingar. Gränsen är nådd för länge sedan!

Annan kritik mot Sveriges ständiga migrationslagbrott på White TV:

Demokratisera Sveriges invandringspolitik!;

Om Sverige hade följt migrationslagarna hade det funnits plats för nya flyktingar;

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

USA organiserar och betalar människosmugglare till Europa;

DN demokratins dödgrävare;

DN:s Niklas Orrenius publicerar farligt trams;

Magnus Betnérs och DN:s skitsnack om IKEA morden - Sweden's crazy immigration politics;

Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

 

You must be logged in to comment.