Ukrainska regeringen och deras nazister mördar trots "vapenvilan"

Thursday, 25 June 2015 11:44

Massakern på civila på Krim i februari 2014 blev helt nedtystat av gammel- och fulmedia. :

"Krimborna, offren från händelserna den 20 februari [2014] i trakten av den ukrainska staden Korsun-Sjevtjenkovskij, berättade detaljer om den tragedi som hade ägt rum där. Då överföll Majdan-anhängarna en busskolonn med folk från Krimhalvön, som var anhängare av Antimajdan och var på väg hem från Kiev. Den anfallande hopen bestod av folk från några orter i trakten av Korsun-Sjevtjenkovskij.

Korsun-Sjevtjenkovskij-03
De väntade på vår busskolonn vid improviserade vägspärrar, stoppade bussarma, kastade in molotovcocktails och stenar genom fönsterrutorna, för att vi skulle gå ut därifrån”, – berättar Simferopol-borna Oksana Metijeva, Aleksej Grebnev och Vladimir Kotenko. – Totalt fanns det 306 personer inne i bussarna, när vi kom ut hamnade vi i händerna på riktiga sadister. Det förekom misshandel med pinnar, slagträn, stenar, tortyr mot dem som vägrade ställa sig på knä, sjunga den ukrainska nationalsången och ropa ”Ära åt Ukraina!” [”Slava Ukraini!”], och bara för att vi talar ryska kallade de oss för nedvärderande saker som ”moskaler” [neds. för ”ryss”] och ”titusjki” [ung. ”unga vältränade män” och ”anhängare av Janukovitj”]. – Vår transport besköts med bössor, vissa av bussarna brändes ner tillsammans med alla saker och dokument”.

Korsun-Sjevtjenkovskij-02
Enligt de drabbade Krimborna hällde man också bensin över dem och hotade att bränna dem levande. ”Några lyckades fly och gömma sig ute i skogen, minns Sergej Palkin från Dzjankoj. – Men lokalinvånarna anordnade jakt på dem som hade flytt. Jag och några av mina kamrater lyckades ta oss till järnvägsstationen och ta oss därifrån med första bästa tåg, men när vi var på väg genom skogen hörde vi upprepade gånger jakten som pågick efter dem som hade gömt sig. Vi hörde hur folk skrek och bad om att inte bli dödade, och som svar hördes skott. I sanningens namn bör sägas att det bland lokalinvånarna fanns även sådana som försökte hjälpa oss – alla var inte sadister”.

Korsun-Sjevtjenkovskij-01
Efter den händelsen försvann omkring 30 invånare från Krimhalvön och andra regioner, enligt preliminär information dödades 7 personer.

”Vår uppgift idag består i att fastställa identiteten på de dödade och hitta de personer som inte kom hem, – sade Valerij Kosarev (ordförande i statsrådets permanenta utbildnings-, vetenskaps- och idrottskommission) under presskonferensen. – Uppgiften försvåras av det faktum att listorna över de personer som åkte med bussarna förstördes eller har försvunnit under tragedin, men arbetet framskrider rätt bra, vi blir snart klara med det. Läkarna har observerat skador hos praktiskt taget varenda en av de bussresenärer, som vi har lyckats hitta fram tills nu. Många är sårade, har bl.a. knivskador, vissa har skottskador”.

Enligt V. Kosarev måste man nu samla in alla video- och ljudinspelningar, vittnesmål om våldet från Majdan-anhängarnas sida, sammanställa informationen och skicka in den till EU, till den internationella domstolen för mänskliga rättigheter, till FN.

”En del människor kom till Majdan med ärliga avsikter, andra kom dit för att tjäna pengar, men folk dog p.g.a. konfrontationen, – säger Valerij Kosarev. – Idag har de styrande i Kiev, samhällsorganisationerna och massmedierna glömt bort att det bland de offren fanns Krimbor. Inte heller Majdan-anhängarna nämner något om trakasserierna mot Majdan-motståndarna, man igonrerar alla fakta som visar på brott mot lagen. Enligt den internationella rätten jämställs det som hände med Krimborna vid Korsun-Sjevtjenkovskij med tortyr, som motiverades genom språkliga och nationella skillnader och det bör utredas som brott mot person. Vi är övertygade om att de skyldiga kommer så småningom att få sitt straff”.

Läs här om Kolomoiskij och

The Kiev Cauldron

 

Juntan i Kiev mördar dagligen civila i Ukraina i förhoppningen att få igång ett krig mot Ryssland.

Annat skrämmande om Ukraina på White TV:

EU måste stoppa krigsupptrappningen i Ukraina;

Amerikanska krigsfordon in i Ukraina trots vapenvilan;

Assange anser Väst bakom ISIS och Ukrainakriget samt Israel bakom Hamas;

Ukrainska armén använder fruktansvärd tortyr;

Ukrainska nazister erkänner mord på oppositionella och vill stjäla all rysk egendom;

USA fortsätter inbördeskriget i Ukraina med alla medel t ex svenska spioner;

Ukraina kidnappar kritiska journalister och hemsidor samt freden;

Kloka tankar om Ukraina av en ung tjej - Crimea... What really happened;

 

You must be logged in to comment.