Enbart Henning Witte har visat det enda fingeravtrycket på Estonias vrak: Hexakomposit-bomben från England

2021-09-22 02:06

Nu när SwebbTV går ut med fake news:

Ryska agenter sänkte Estonia! Mörkläggningen avslöjas i estniska medier – Jüri Lina i Fjärde Statsmakten 104

och Jesper JohanssonPerspektiv TV låter den professionelle Estonia-mörkläggaren Stephan Torssell sprida fake news om Estonia och lögn om mig, Henning Witte, slog det mig att ingen annan efter mig (ett undantag se nedan) hade i Sverige publicerat den odetonerade engelska sprängladdningen som filmades den 9 oktober 1994 på Estonias vrak bakom bogvisirets babordssidan, där en av dennes fyra hydraularmar sitter. Bomben är på framsidan av min bok M/S Estonia sänktes . När samma plats filmades igen mellan den 2 och 4 december 1994 av den svenska Haverikommissionen var bomben borta!

Ingen har fått så mycket Estonia-stryk som mig efter att jag gick ut med bombbilderna på Estonias vrak under december 1998. Här är den andra bomben, på baksidan av min bok:

Ingen svensk journalist ville befatta sig med bombbilderna. Istället hängde Björn Hygstedt från SvD ut mig i februari 1999 på första sidan med bild, två dagar i rad, som skattebrottsling och oduglig att föra Estonia-processen i Paris. Aftonbladet hängde på och någon spikade fast hetsartiklarna mot mig på träden i den gatan där jag bodde, så att alla grannar inte skulle missa smutskastningen mot mig.

Detta medförde att jag över en natt förlorade alla mina lukrativa advokat-uppdrag från svenskt näringsliv samt Estonia-uppdraget. Mitt livs största chock kombinerat med ekonomiskt förfall, som jag aldrig repat mig ifrån. Jag förlorade min egen bostad i Stockholm och fick sedan dess tigga om boende hos goda vänner.

Sedan 1999 har jag ständiga penningbekymmer, kommit aldrig på grön kvist igen, inte minst p g a att extremt kriminella element hos Skatteverket hittar på olagliga skattekrav som bekräftas av korrupta domare.

Mina anhöriga, sekreterare, jag och andra hotades. Jag blev ständigt förföljd av västliga underrättelsetjänster, inte ryska! Med undantag av dem som mördades för sin Estonia-frispråkighet som Odd Engström (S) t ex blev jag den som förföljdes hårdast i Sverige.

Då de flesta svenska journalisterna ljög samstämmigt om Estonia startade jag 2010 min egen Webb TV, White TV, som ständigt också utsattes för sabotage, precis som min YouTube kanal, som redan efter en vecka i 2011 förlorade möjligheten att alstra pengar.

Nu när SwebbTV lögnaktigt och utan bevis påstår att ryska agenter sänkte Estonia, blev det först riktigt klart för mig att vi faktiskt har ett slags fingeravtryck på Estonias vrak, den engelska Hexakomposit bomben med magnetfot. Den bevisar inte vem som satt dit den, men den brittiska militären brukar inte sprida sina militära sprängladdningar till vem som helst, i synnerhet inte ryska agenter. Attentatsmännen räknade inte heller med att en av deras bomber inte skulle fungera.

Vi har däremot inga ryska fingeravtryck!

Det slog mig nog också att ingen annan i Sverige vågat publicera den engelska bomben. Mikael Wilgert visade enbart den svartvita bomben, men inte den engelska. Wilgert tog t o m bort inslaget på SwebbTV den 28 september 2020 ur arkivet, där en kort telefonintervju med mig om den norska Discovery filmen är med, tillsammans med Jüri Lina, Stefan Torssell och Håkan Bergmark. Det var den enda gången jag fick vara med på SwebbTV. Jag mobbas i stort sett av alla media i Sverige.

Torssell förteg mig och min bok och bombbilderna i sin bok från 2016. Lars Ångström nämnde mig eller bombbilderna aldrig i sin YT-serie Fokus Estonia. Lars Borgnäs förteg mig och det engelska fingeravtrycket i sin bok från 2011. Han vägrade ge mig en intervju för WTV med kommentaren att jag skulle vara oseriös. Den prisbelönta Estonia-dokumentären från Norge förteg mig och det engelska fingeravtrycket samt spred lögnen att ingen skulle ha dokumenterad ett hål på styrbords sidan, vilket jag hade gjort redan 2011.

För mig var det så självklart att bomben finns, då jag publicerade Hexakomposit-bomben först, att det först nu slår mig att jag varit helt ensam om det i Sverige sedan 1998. Bara Knut Carlqvist vågade på lilla Finanstidningens kultursida februari 1999, (han förteg dock mitt namn) men fick inte leva länge efter det. Han klagade för mig över hot mot honom och sin fru. Hon skulle få cancer med strålningsvapen om han inte ville ge sig.

När Bo Holmström vågade visa den engelska bomben på framsidan av min bok augusti 2000 i SVT förlorade han jobbet på SVT och ruttnade sedan hos TV4 tills ingen pratade om och med honom längre.

Jag får vara glad att jag lever fortfarande!

 

https://youtu.be/dGydUgmFYY4

 

https://youtu.be/3NnA3z6JmR8

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.