Chemtrails och den praktiska Monsanto-Konspirationen

Tuesday, 21 August 2012 12:11

Chemtrails har blivit en vardagsbild även över svenska himlar. Långa målnaktiga strimmor som blir bredare och dimmigare är typiska chemtrails. De är inte en vanlig produkt av en flygplansöverflygning, d.v.s. inga kondensationsstrimmor. Se skillnaden här.

Källa: http://www.politaia.org/umwelt-und-gesundheit/chemtrails/sensationelle-stellungnahme-des-ehemaligen-fbi-chefs-ted-l-gunderson-zu-chemtrails/

Att det är så ovanligt stark torka i USA trodde jag först skulle bero på att Ryssland vedergäller USA för sin torrläggning av södra Iran, vilket har medfört, att hela den svenska sommaren regnade bort. Aldrig har det varit så att hela juni, hela juli och större delarna av augusti ha blivit förstörda genom fukt och översvämningar och att SMHI kommit med extremt många felprognoser, även de som är kortare än ett dygn.

Men efter att ha sett den fantastiska dokumentärfilmen "Why in the World are They Spraying?" (andra nedan) kan det också vara så, att USA ligger bakom sin egen torka för att knäcka de få små jordbrukare som är kvar och därmed gynna Monsanto, som efteråt kan köpa upp de konkursade småbruken. Dessutom kommer efterfrågan för deras genmanipulerade säden höjas, där de erbjuder sådana som står sig bättre emot torka. Detta beteende är extremt kriminellt!

Vad jag inte heller visste är, att det sedan 1997 finns möjligheten i USA att spekulera mot vädret på börsen. Så lämpligt att USA:s vädermaskin HAARP just då hade börjat jobba...... Man borde därför undersöka, vilka som gjorde stora profiter på detta. Liknande kriminella profiter gjorde en liten klick börspekulanter som visste innan, att 9/11 skulle ske. Kanske samma gäng?

White TV ansluter sig till den mördade f.d. FBI agenten Ted Gunderson's uppmaning till våra politiker och kvalitetsmedia, att vi måste göra någonting, innan alla bin, fjärilar, fiskar och människor är förgiftade!

Kolla in även White TV:s inslag om morgellons i samband med chemtrails, chemtrails och den praktiska Monsanto-konspirationen, meteorologer borde känna till chemtrails, Congressman Dennis Kucinich erkänner chemtrails officiellt, chemtrails en stor okänd fara; Chemtrails, Morgellons, HAARP, AI och nanoteknologi skall förslava människor till robotar; jetplan stänger av sin chemtrail, och den viktiga intervjun med Pernilla Hagberg (MP) från Vingåker, All radioaktivitet och chemtrails kan neutraliseras med skalärvåg- och nanoteknologi, Chemtrails viktigt steg mot sterila och robotiserade människor; Chemtrails övertygade Anne Heche och Hollywood, Massutdöenden på jorden genom geoengineering och chemtrails, Chemtrails vållar sjukdomar i Sverige,

Se och läs även: http://www.infowars.com/iran-accuses-u-s-of-using-weather-weapons/

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Ryska Väder-vapen, Jordbävning på 10km djup = Indikation på HAARP, US-försvarsminister medger vädervapen, Hillary Clinton kontrollerar EISCAT i Tromsø, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, HAARP terroriserar Kina-Sverige medskyldig?, Sveriges delaktighet i amerikanska HAARP,