Chemtrails vållar sjukdomar i Sverige

Friday, 15 March 2013 17:26

White TV fick nyligen följande e-mejl, vars författare har gedigen medicinsk utbildning och önskar att förbli anonymt:

"Hej Henning!

Tack ännu en gång för din fantastiska sida och för din outtröttlighet att informera om allt som döljs av etablissemanget! Hur hinner du?

Jag bor i Ullared, i mellersta Halland, och har sedan i somras sett massor av chemtrails här. De är mest koncentrerade över kusten ( 4 mil härifrån) men flera har även gått över Ullaredstrakten. Jag upplever att de ökat avsevärt i frekvens den sista tiden, de är också väldigt många fler samtidigt.
Igår hörde jag på Hallandsradion att försäkringskassan registrerat att sjukdomsfallen i länet i februari varit dubbelt så många som förra året. Det är anmärkningsvärt och stämmer väl med chemtrailsen.
Många är sjuka och sjuka längre än normalt. En vanlig förkylning går om på 5-7 dagar, vilket inte längre stämmer. Jag har hört flera unga personer som lags i på sjukhus för pneumoni, dvs lunginflammation. Normalt får unga friska personer inte pneumoni, det är den gamla människans sjukdom.

De bästa hälsningar           "

Se nedan en film som bevisar tydligt att chemtrails är någonting annat än kondensationsstrimmor, eftersom ett flygplan kan inte plötsligt stänga av en sådan, men det är naturligtvis lätt att stänga av en chemtrail, då man enbart behöver trycka på en knapp i flyplanet.

Den andra tyska filmen visar att det kan singla ner konstiga fibrer från chemtrails, som glänser i olika färger.

Källa: http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2011_10_01_archive.html

Kolla in även White TV:s inslag om morgellons i samband med chemtrails, chemtrails och den praktiska Monsanto-konspirationen, meteorologer borde känna till chemtrails, Congressman Dennis Kucinich erkänner chemtrails officiellt, chemtrails en stor okänd fara, jetplan stänger av sin chemtrail, och den viktiga intervjun med Pernilla Hagberg (MP) från Vingåker, Chemtrails viktigt steg mot sterila och robotiserade människor; Chemtrails övertygade Anne Heche och Hollywood,

Se och läs även: http://www.infowars.com/iran-accuses-u-s-of-using-weather-weapons/

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Ryska Väder-vapen, Jordbävning på 10km djup = Indikation på HAARP, US-försvarsminister medger vädervapen, Hillary Clinton kontrollerar EISCAT i Tromsø, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, HAARP terroriserar Kina-Sverige medskyldig?, Sveriges delaktighet i amerikanska HAARP,