All radioaktivitet och chemtrails kan neutraliseras med skalärvåg- och nanoteknologi

Sunday, 07 October 2012 12:42

Tack Red Ice Creations och mateja.se för att ni tog in Radio 3Fourteens intervju med Ken Rohla. Red Ice Creations och mateja.se är mycket viktiga informationskanaler från Sverige som marginaliseras och förtigs alldeles för mycket, då de sprider mycket värdefull information, som destabiliserar de mörka krafternas makt över jorden och Sverige, som Wallenbergsfären med sina säkerhetstjänster som SÄPO och numera också MUST.

Ken Rohla är den praktiska motsvarigheten till fysikprofessorn Konstantin Meyl, vår tids nya Tesla, som gav White TV banbrytande intervjuer om skalärvågor, fri energi, unified field theory och neutrinos. Ken Rohla ger och lär oss skalärvågsbaserad teknologi hur all radioaktivitet kan bekämpas och reduceras till noll. Vi behöver inte belasta jorden genom att lagra atomavfall i den, vi kan utsätta all radioaktivitet för mikrober och annan teknologi och så bryts allt ner fullt ut och extremt fort. Inget radioaktivt avfall blir kvar!

Rest Shield Scalar Energy Aid for Deep Sleep, Jet lag, and More

Ken Rohla uppfann även små pyramider som med hjälp av skalärvågor löser upp och neutraliserar chemtrails, samt presenterar nya bevis att chemtrails finns och att de inte är enbart en konspirationsteori, utan en äcklig, praktisk, livs levande, konspiration.

Intressant är också Ken Rohlas påpekande att källvatten i höga berg inte har en pump som trycker upp det, utan att vattnet stiger upp med hjälp av levitation,antigravitationsteknologi. En liknande upptäckt gjorde Victor Schauberger, när han såg hur foreller (eller lax etc.) kunde hoppa uppåt i floden, mot strömmen. Han kom fram till att de också leviterar i virvlarna.

Ross Purviance påstås också ha uppfunnit små orgonladdade pyramider som skall ha tagit bort chemtrails över Los Angeles.