24 nov 2021 visar hur sönderslagen Sverige är, bra med kvinnlig statsminister och bästa tal av två kvinnliga Riksdagsledamöter, update

Wednesday, 24 November 2021 10:07

Grattis Magdalena Andersson att du blev Sveriges första kvinnliga statsminister efter 100 år med kvinnlig rösträtt! Detta är med all rätt en historisk händelse och dag! Trots att hon valdes med minsta möjliga marginal, en röst.

Sedan är det tråkigt att just Magdalena Andersson är en egoistisk och ansvarslös bankslickare, som vet precis att vi har ett kriminellt banksystem som förtrycker människorna på det grövsta. Allt det här tjafset om budgeten och mer pengar till pensionärer hade vi sluppit med ett ärligt och människovänligt banksystem som partiet Populisterna kräver och som det av Bo Jonsson begravda partiet De Fria en gång hade 2013.

Inget riksdagsparti och inga av de nämnvärda småpartierna har en bankreform i sitt partiprogram. Detta visar att privatbankernas makt att olagligen producera digitala pengar ur tomma missbruks att fjärrstyra de flesta politikerna.

Två invandrarkvinnor från Kurdistan verkar dock vara immuna mot Mossads (bankhuset Rothschilds) mind control teknologi: Nooshi Dadgostar (bild ovan) och Amineh Kakabave (bild nedan). Båda med rötter i V, men Amineh numera som politiskt vilde efter att några sionister mobbade henne ut ur V.

Att Nooshi stod på sig igen, som i somras, är lysande. Hennes föregångare Jonas Sjöstedt hade ingen stake. Dock blev hennes pensionshöjningsförslag urvattnad, då det enbart gäller bostadstillägget som inte alla fattigpensionärer får. Det är avgörande att garantipensionen höjs, och inte med futtiga 1000 kr utan minst 3000 kr. Dessutom kommer hennes goda vilja inte få majoritet i Riksdagen. Ta bort budgeten till Sida och många penningknipor är lösta!

Amineh Kakabave verkar vara den enda svenska parlamentarikern som kämpar mot hedersvåld från invandrade män, könsstympning i primitiva kulturer och sextrafficking. All heder åt henne!

Men Centerpartiets spagat (citat från mammasvikaren Ebba Busch (KD) idag genom att rösta fram en S-statsminister mot alla tidigare vallöften och stödja en borgerlig budget är höjden av ruttenheten i det politiska Sverige 2021!

De som fjärrstyr idiotsamlingspartiet MP, S och C med mind control vill att Annie Lööf (C) ska sitta i regeringen. Därför bjöds hon in till Bilderbergmötet 2017. Klart tänkbart att MP fjärrstyrs att lämna regeringen nu och att C tar plats där istället. Återigen ett skräckscenario!

Men enligt de senaste uppgifterna från Kammarkansliet så måste Riksdagen genomföra en ny statsministeromröstning ifall MP nu lämnar regeringen. Då blir det ännu mera kaos hos Moder Svea. MP och S verkar nu vara riktigt putt på varandra, och MP och C. Och SD gnuggar händerna.

Att S sviker landet, som för över 100 år sedan hade samma positiva roll som SD idag, är ett resultat av att främmande makt har kapat och ruinerat S för att förinta Sverige. Ganska likt frimurarkuppen (franska Grand Orient i Paris) mot Gustav III och introducerandet av en Sverigefientlig fransk general på svensk tron.

Främmande makt som förtrycker ett litet land, där har vi källan till dagens kaos och ingen nämner det! Inter heller kyrkopolitikern Lennart Matikainen från uppstickarpartiet AfS, som han snart kommer att leda.

Avslutningsvis: det är bra att Magdalena Andersson och S nu fortsätter att regera. Vid ett val har den sittande regeringen alltid missnöjessvartepettern emot sig, i synnerhet nu när det brinner på alla fronter, även i förlossningsvården som ingen nämnde idag.

Upd: kl 16:15: Riksdagen har röstat ja till budgeten från SD, KD och M.

Mardrömmen för Magdalena Andersson fortsätter. Återstår bara om MP hoppar av regeringen eller inte.

Upd: kl 17:06: MP lämnat Regeringen. Så skönt att miljödårarna är borta. Om det inte blir igen elektronisk valfusk 2022 så hamnar MP under Riksdagsspärren på 4%.

Nu måste det genomföras en ny statsministeromröstning. Om det blir Ulf Kristersson är det inte säkert att det blir bättre, då han inte vill släppa in SD i en ny regering. SD-mobbningen har skadat Sverige oerhört mycket och varit en viktig anledning att vi fick dagens kaos. Att SD väljarna inte ha respekterats sedan 2010 är en jätteskandal. Rätt att S, MP och C fick så mycket stryk idag.

Upd: 17:50: Magdalena Andersson har kastat handduken. Det blev ingen första kvinnliga statsminister ännu. Nya talmansrundor kommer, förmodligen redan i morgon. Hon har inte tillträtt som statsminister så Stefan Löfven har posten kvar.

"Upp som en sol och ned som en pannkaka". Konstaterar Samnytt.

 

Se även på WTV:

Amineh Kakabaveh har vågmästarrollen men det förtiger fulmedia;

Hoppas på extraval, då kanske valfusk-mekanismerna inte hinnas installeras i tid;

V S MP L och C visar att alla viktiga politiker är under mind control;

Partiledardebatten visar att alla Riksdagspartier kontrolleras av främmande makt;

 

Henning Witte intervjuar Magdalena Andersson (kommentarer borttagna och tittarsiffror nedskruvad av kriminella MSB):

https://youtu.be/9QdAOoHd8Lo