Amineh Kakabaveh har vågmästarrollen men det förtiger fulmedia

Thursday, 24 June 2021 15:24

Jag såg nyss en bra politisk analys av Löfven-sparken hos RIKS. Christopher Jarnvall kom med den banbrytande informationen:

Den politisk vilda kvinnan Amineh Kakabaveh, f d V, är tungan på vågen. Hon förnedrades extremt av V, när hon skulle uteslutas av V augusti 2019, för att hon kämpade för kvinnornas rättigheter och mot hedersförtryck inom Islam.

Utan hennes röst står V, MP, S och C bara med 174 röster mot 174 från M, KD, L och SD.

Källa

Dessutom avskyr centerpolitikern Helena Lindahl politikvraket Löfven. Hon bör också räknas som en röst mot vänsterblocket. Hon var den ende centerpartisten som röstade emot Januari-avtalet 2019 då hon avskyr svikaren Löfven. Hon skriver nu på hennes Facebook sida:

”I dag ser jag inte att den senaste mandatperioden har gett mig skäl att ompröva min uppfattning runt samarbetet med Stefan Löfven. Han har fått sin chans och utfallet har inte varit bra”, rapporterar Expressen.

Men på eftermiddagen den 29 juni 2021 sviker Helena Lindahl dessa ord och meddelar att hon stödjer Löfven. Det var ju tur att hon inte låvade äta en sko, men vilka låga svikare C, fy skäms!

 

https://youtu.be/yxp-H6MX5nU

 

You must be logged in to comment.