Hoppas på extraval, då kanske valfusk-mekanismerna inte hinnas installeras i tid

Monday, 21 June 2021 08:58

Stort Tack Nooshi Dadgostar (V) att du hade stake att hålla emot trycket, inte minst från oseriösa journalister på Agenda och andra. Här ser vi en positiv aspekt av invandringen. Samma med Hanif Bali som är bästa politikern i M. De flesta svenskar är alldeles för fega och mjuka. Förre V-ledaren Jonas Sjöstedt bör skämmas att han inte redan på sin tid sparkade en av de största Sverige-skadare genom tiderna, Stefan Löfven.

Nu måste vi lobba för nyval eftersom opinionsmätningar visat att parasitpartierna MP och L åker ut ur Riksdagen och SD är näst största parti, precis som under valet 2018, som saboterades genom grovt valfusk.

2018 röstade en klar majoritet av folket trots valfusk för minskad invandring, men den djupa staten manipulerade politikerna med mind control att strunta i folkviljan och komma till januariavtalet under förnedrande former för V.

Om det blir extraval direkt inom tre månader så kanske valfusk-mekanismerna kommer inte på plats tillräckligt snabbt.

Intressant i omröstningen var att samtliga 181 röster mot Löfven kunde samlas och 51 avstod. Dessa 51 politiker är också extremt missnöjda med Löfven. Vilken rungande örfil Stefan! Rätt åt dig!

Populisten A påpekade:

"hej alla. Börsen reagerar inte då den vet att spelet är riggat. ;)

 

https://www.di.se/live/borsen-gaspar-at-lofvens-fall-indexen-ligger-still/

 

https://youtu.be/4WPJkAISAkU

 

Tips idag till WTV:

 

Matnyttigt om valfusk och U Kristerssons tidigare förehavanden.

Avsändare T < This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it >

Mottagare This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it < This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it >, Carl Norberg < This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it >

Datum idag 15:42

Kontaktfoto

 

Läckta uppgifter om förmodat valfusk

BY BAKOMNYHETERNA on 29 OKTOBER, 2018 • ( 3 )

 

Detta brev kom till mig i går kväll 2018-10-29 av en "känd" person. I detta skede vill

personen dock förbli anonym. Lägger även ut originallänkar då det visat sig att de

förkortade inte alltid fungerar. Sprid detta i dina medier också!

 

2018-10-10

 

Ur ett brev från en svensk medborgare till professor i statsvetenskap Sören Holmberg.

 

 

 

Fem dagar före valet presenterades opinionsmätningen från IPSOS som avvek från de övriga, med bl.a. ett väljarstöd för Sverigedemokraterna som enligt dem själv i media var långt över vad slumpen skulle ge https://tinyurl.com/fuskarde.

 

(Fungerar inte länken finns artikeln här: https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/valmatningarna-darfor-skiljer-de-sig-sa-mycket-at/, YH anm.)

 

Detta resultat var också precis det som skulle behövas för att behålla Miljöpartiet i Riksdagen som enligt övriga väljarundersökningar bara fick 3 %, och sammantaget exakt det resultat som skulle få bort Allianspartiernas majoritet över de rödgröna som de enligt de andra undersökningarna hade fått, och exakt det resultat som skulle möjliggöra för en S+Mp+C-regering i majoritet över övriga Allianspartier, också det omöjligt med övriga väljarundersökningarnas resultat. https://tinyurl.com/valbarometer

 

(Här ligger originalet: https://www.metro.se/artikel/yougov-sista-m%C3%A4tningen-inf%C3%B6r-valet-s%C3%A5-ligger-partierna-till, YH anm.)

 

Enligt mina efterforskningar är IPSOS ett stort internationellt företag (2,6 miljarder dollar i omsättning 2017) och del av samma finansiella maktelit som bjöd in Stefan Löfvén och Annie Lööf, som de enda partiledarna från Sverige, till deras Bilderbergerkonferens i USA åren 2013 resp. 2017. Den finansiella eliten, med en kärna på ca 8 rika familjer, utövar global kontroll av alla samhällssektorer genom olika stiftelser såsom AMA (American Medical Association), Foreign Commission och IBS (International Bank of Settlement) för att nämna ett fåtal. IPSOS är ansvarigt för stiftelsen Foundation for Political Innovation och dess chefer är medlemmar i Bilderbergergruppen. 1)

 

Under 2018 har media flera gånger kablat ut att underrättelsetjänsten misstänker att främmande makt kan komma att påverka det svenska valresultatet. Är det månne just det som skedde genom ett gigantiskt valfusk där förövaren var den internationella finansiella makteliten? Ett sådant valfusk kan ha ägt rum genom följande scenario, och detta är i sig menar jag skäl nog för att ordentligt och transparent utreda eventuellt valfusk, så att alla sådana misstankar kan avfärdas.

 

Först flirten till Stefan Löfvén och Annie Lööf som i sig fick dem att stifta närmare bekantskap med varandra genom att resa tillsammans till USA?

https://tinyurl.com/statsminister(Här ligger originalet: https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/ YH anm)

Sedan fem dagar före valet presentationen av en förvanskad opinionsmätning för att därmed få svenska folkets acceptans för ett nytt politiskt landskap som senare bekräftades i ett falskt valresultat.

Sedan två dagar före valet låta stöld av datorer från en av Länsstyrelserna för att få tillgång till valdatasystemet, kanske rentav den dator på vars hårddisk administratörsinloggningsuppgifterna fanns lagrade, om det nu är så att programmet kräver detta för total inrapporteringsbehörighet av röstsiffror. Varför stjäls datorer och telefoner från just Länsstyrelsen och varför just då av alla dagar på året som det skulle vara som lämpligast för ett planerat valfusk? https://tinyurl.com/inbrottinnanvalet(Här ligger originalet: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=7039998, YH anm)

Under de två dygnen fram till valdagen förbereder sig det valfuskande teamet med att fabricera preliminära, falska röstsammanräkningar från valdistrikten, eventuellt också för kommunal- och landstingsvalen.

På valnatten från kl 20.30 och ca 3 timmar framåt, stänger valfuskarna av val.se för visning. Hela websiten är dock hela tiden fullt åtkomlig och funktionell i inloggat läge för de rapporterande valförrättarna runt om i landet liksom för det valfuskande teamet som allteftersom röstsammanräkningarna kommer in förvanskar dem i enlighet med utstakad plan. Kanske man också iscensätter en riggad hackerattack mot val.se genom ett program som skickar ut hundratusentals sökningar till sidan från olika ip-adresser för att på så sätt skapa ett skenbart skäl för sidans nedstängning. När sidan visas igen någon gång mellan kl 23 och 24 så är valresultatet påtagligt förändrat från före kraschen som visas i denna skärmdump https://tinyurl.com/innankraschen(Här ligger originalet: https://imgur.com/jOqm3zz YH anm)

och mycket likt det som den avvikande opinionsmätningen presenterade. http://tinyurl.com/hemsidekrasch (Här ligger originalet: https://nyheter24.se/maktkamp24/914154-valmyndighetens-sajt-ligger-nere-oklart-vad-som-hant YH anm)

På grund av allvaret i denna teoretiska möjlighet av valfusk är begången så måste detta noga och transparent undersökas till dess motsatsen är bevisad, eller hur? Eftersom det är makteliten själv som i så fall ligger bakom fusket så är det oerhört viktigt med en så transparent och oberoende undersökning som det någonsin är möjligt att uppbåda.

 

Jag föreslår således att riksdagen genom en tillfällig lag tillsätter en undersökningskommission av en jurist med gott anseende och brottsfri historia, en IT-specialist kunnig på hacking, ett par statsvetare och ett par representanter för den drabbade parten, dvs. Sverigedemokraterna. Sistnämndas deltagande är viktigt eftersom de mer än någon annan part har ett naturligt intresse av att hela sanningen kommer fram. Undersökningskommissionens samtliga medlemmar skall ha åklagares befogenheter, dvs bl a ha rätt att undersöka sekretessbelagd information.

 

I kommissionens uppdrag skall ingå att beslagta arbetsmaterial som använts i opinionsmätningen inklusive obegränsad tillgång till alla dokument, e-post och telefonmeddelanden inom IPSOS utan tidsbegränsning bakåt och att kontakta och tillfråga samtliga personer som ingick i opinionsundersökningen under svarsplikt vad de svarande i undersökningen, och jämföra resultatet med IPSOS officiella resultat. Vidare skall de ta del av polisutredningen kring inbrottet i Blekinge Länsstyrelses lokaler och sätta sig in i valdatasystemets inloggnings- och redigeringsrutiner, ta del av samtliga 21 Länsstyrelsers underlag vid deras slutliga röstsammanräkning och jämföra detta med det officiella röstresultatet från respektive Länsstyrelse.

 

Undersökningskommissionens resultat skall offentliggöras i alla delar, dvs även sådant som normal sekretessbeläggs, pga den oerhörda vikten av att kommissionens arbete och resultat skall få allmänhetens fulla förtroende.

 

Se rubrik "3-3 IPSOS" i följande originaldokument på franska:

https://tinyurl.com/IPSOS1234(Här ligger originalet: http://www.gauchemip.org/spip.php?article17794

eller översatt till svenska med Google Translate: https://tinyurl.com/IPSOS123

 

(Här ligger originalet: https://translate.google.se/translate?sl=fr&tl=sv&js=y&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gauchemip.org%2Fspip.php%3Farticle17794&edit-text

 

Delar du min oro Sören för att ett sofistikerat valfusk är begånget? Om inte, varför inte? Om du delar min oro, vad tror du i så fall Sören om att gå samman med övriga statsvetare i ett gemensamt upprop i någon av de större svenska dagstidningarna för att få till stånd en sådan här eller liknande undersökningskommission, med artikeln skriven i samma anda som detta brev till dig?

 

Med vänlig hälsning

 

TEXT ÅKE SÖRBOM

 

 

Ulf Kristersson har i någon slags yra fått för sig att han ska bli Sveriges nya statsminister. Han ska leda landet mot bättre tider efter det "förfall" som den rödgröna regeringen skapat. Att borgarna körde landet och välfärden i botten under åtta år och att S+Mp+V nu kämpat febrilt för att rädda skutan är inget han talar om. Här är några andra saker han inte talar om:

 

1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.

 

2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.

 

3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.

 

4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.

 

5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.

 

6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.

 

7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.

 

8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att "bekämpa och avveckla välfärdsstaten." I boken "Non-working generation" 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.

 

9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken "non-working generation" skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.

 

10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att "man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?"

 

(11. Han togs med ett illegalt vapen! Förut fanns det på webben men NU borta!)

 

Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.

 

——Källor——

Utförsäljningarna:

https://aip.nu/2017/09/17/kristerssons-olagliga-affarer/

https://www.dn.se/ekonomi/utforsaljningar-med-miljonrabatt/

 

Lägenheten tänkt för sjuka och hemlösa/mutbrottskandal:

https://www.svd.se/m-topp-fick-bostad-av-ersta

https://youtu.be/4EQ0EVlH1u4

https://www.svd.se/lagenhetsaffar-blir-aklagarsak

 

Adoptionsskandalen:

https://www.aftonbladet.se/.../kristersson-svek-de-stulna-bar...

https://www.aftonbladet.se/.../kristersson-tystade-larm-om-st...

 

Lägenheten via riskkapitalbolag:

https://www.aftonbladet.se/nyhet.../a/rLz7n3/brot-mot-reglerna

https://www.svt.se/.../nya-ministern-fick-hyresratt-genom-kon...

 

Svart städhjälp:

https://www.svd.se/kristersson-kopte-svart-stadhjalp

 

Taxiresor:

https://www.svd.se/manga-taxiresor-for-kristersson

https://www.expressen.se/.../ulf-kristerssons-saftiga-taxino.../

 

Kinaresor:

https://www.svt.se/ny.../lokalt/stockholm/kritik-mot-kinaresor

http://www.dagensarena.se/redaktio.../best-of-ulf-kristersson/

 

Citat om sjuka och arbetstagare:

http://www.dagensarena.se/redaktio.../best-of-ulf-kristersson/

https://www.aftonbladet.se/.../psykiskt-sjuka-kan-tvingas-til...

https://www.aftonbladet.se/.../psykiskt-sjuka-ska-spotta-i-na...

https://www.dn.se/.../psykiskt-sjuka-kan-ordineras-att-ga-ti.../