Gärningsmannen bakom mordet på mamma i Strömstad oskyldig då under tankekontroll/mind control

Thursday, 28 December 2017 00:00

Idag rapporterade media om mordet på en mamma vid en sommarstuga i Strömstad den 8 september 2017.

"– Han var alltid väldigt tätt intill henne, säger en bekant när hon tillfrågas av polisen om mammans och sonens relation.

Hon och andra anhöriga och bekanta beskriver sonens, som är i 35-årsåldern, förhållande till mamman som speciellt och beskriver hur de gjorde allt tillsammans.

– Det är väl vad många reagerat på, att man inte blir trött på varandra. De går på tur tillsammans, de gör allt tillsammans, ska de med katterna till veterinären kör han, säger en vän till sonen i polisförhör.." skriver AB.

"I september befann sig sonen och mamman i sommarstugan i Strömstad. Plötsligt började de inre rösterna styra sonen – och sa till honom att mamman måste dö. ”Kill her”, sa rösten, enligt sonen. Själv skulle han belönas med sex och pengar.

– Han förklarade att han kom från CIA och Staterna. Han pratade med mig att jag icke behövde oroa mig för pengar eller något. Han pratade på god engelska, det var som att höra på en radio i huvudet, säger mannen i förhören."

"Mannen berättar att han ofta hört röster, men denna gång var rösten på engelska och sa sig vara från CIA. Enligt rösten skulle han få en belöning i form av sex och pengar. Enligt sonen säger rösten att den styr honom med en joystick."

"”Dagen efter förstod han vad som hänt, då han gick ut och såg sin mamma. Känslorna kom fram. Han hade mist en käresta, en nära. Han kände sig lurad i det läget. Han fick inte belöningen, pengar eller flickan”, står det i förundersökningen om hur sonen kände dagen efter mordet." skrev AB den 8 december 2017.

"Nu döms sonen till rättspsykiatrisk vård (av Uddevalla tingsrätt, anm. WTV) med särskild utskrivningsprövning. Enligt en rättspsykiatrisk undersökning som han genomgått lider mannen av en allvarlig psykisk störning, vilket han även gjorde vid tiden för gärningen."

källa

Detta är typiska mind control symptom. Folk fjärrstyrs som med en joystick. Om inte gammelmedia och läkarna inom psykiatrin också fallit offer för fjärrstyrning hade den hemska teknologin bakom tankekontroll blivit känd för en bred allmänhet för länge sedan. New York Times gjorde ett mycket bra jobb om detta i mitten på 1970-talet vilket ledde till den amerikanska Senatens Church-kommittée, som avslöjade CIA:s hemliga och människoföraktande mind control forskning, då under huvudprogrammet MK-Ultra.

Så länge journalister och psykiatriker har den arroganta attityden att mind control inte finns och så länge de blockerar att ta till sig de talrika bevis som grävts fram, så länge mördas och döms oskyldiga.

Det ovan beskrivna fallet är ett skolexempel på hur mind control går till. 35-åringen hade en mycket god relation till sin mor, inget intresse att mörda alltså och erkände genast. Röster i huvudet är för det mesta ingen psykisk sjukdom utan odern teknologi.

Google har mycket blod på sina händer, då de systematiskt censurerar information om mind control.

Se om liknande fall på WTV:

28-årige misstänkte koranlärarmördare under mind control, hjärnkontroll?

19 åringens mord på Ida Johansson, 21, stinker mind control långa vägar;

Aftonbladet medskyldig till mordet på Ida, 21, 19-åringen oskyldig;

Oisín Cantwell (AB) och Olle Zackrisson (SvD) kommenterar Mind Control problemet i Almedalen;

47-årige direktören från Bålsta som åtalas för mord på sin nioåriga dotter var under mind control;

Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control;

Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control;

Jonas Runnemark, militären som dödade sin familj i Lund, helt oskyldigt offer för mind control;

Vansinnesdåd i Varberg förmodligen tankekontroll/mind control;

Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control;

Mind Control föreningen EUCACH:s historiska tal på Almedalen 2015-06-29 12:03

 

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere from Henning Witte on Vimeo.