Jonas Runnemark, militären som dödade sin familj i Lund, helt oskyldigt offer för mind control

Sunday, 07 June 2015 19:03

källa

Militären Jonas Runnemark dömdes av Lunds tingsrätt till livstids fängelse för dubbelmordet på sin älskade fru och barn. "Kvällen den 9 december i fjol slog han sin hustru i huvudet med en slägghammare upprepade gånger i huvudet i bostaden. Därefter körde han kvinnan och parets spädbarn till Dalby stenbrott utanför Lund och kastade ut de båda från en klippa. De utsattes sedan för grovt våld på marken och avled senare av sina skador." skriver TT.

Hörde röster i huvudet

"Mannen, som har erkänt att han dödat sin fru och dotter, har själv uppgett att han hört röster i huvudet.
– Han har berättat om att drömmarna kom snart efter att dottern föddes. Först kom de nattetid och sedan även dagtid. Han har sagt att han först lyckats tränga undan dem, men till slut lyckades han inte, säger åklagaren Helena Lundström.
" fortsätter TT.

Ville inte mörda sin älskade familj

"– Jag ville ju inte... det var aldrig något hat eller någon ilska eller några emotioner alls utan det var liksom bara tomhet i mig, säger mannen i förhör om när han delade ut hammarslagen."

En mördare utan motiv men med tvångstankar

Aftonbladets Kerstin Weigel sammställde märkligheter men ljuger tyvärr genom att påstå att Jonas Runnemark inte hörde röster i huvudet. Vi vet tack vare TT att han hörde röster vilket är mycket typiskt för mind control offer.

"Den åtalade 30-åringen gråter och redogör med knäppta händer för varje detalj. Han upprepar att inga känslor fanns inblandade i tankarna på att döda. Han vet vad han har gjort. Allt som är viktigt för honom har han förstört.
Och nu vill han få fängelse, inte vård.  ....

Några veckor efter den efterlängtade dotterns födelse börjar han drömma att barnet ska dö, inte vanliga drömmar, utan verkliga, som en visshet, en sanning han inte kan motsäga: barnet ska dö, hustrun ska dö. Det är han som ska döda dem.  ...

Drömmarna upphör. Istället kommer tankarna fram på dagen. Där går han i en hemlig parallell värld, osynlig för alla. Han försöker tänka på annat. Han kan inte sluta.  ....

Framåt hösten börjar 30-åringen köpslå med sig själv. Om han i stället dödar någon annan, kanske han slipper göra det han vet ska ske.
Att skjuta sig själv har han också funderat på. Han köper ett vapen men vågar inte. Samtidigt finns hoppet att slippa. Tankarna har kommit, bör alltså även kunna upphöra?
Eller så kan han säga till frun att han varit otrogen trots att han inte varit det, så att hon ska lämna honom.
Han har köpt droger på nätet och försökt medicinera sig själv (det är märkligt, tycker han själv efteråt, eftersom han inte uppfattade sig som sjuk.) Av drogerna blir han slö. Han dricker alkohol, det lindrar, men hustrun ber honom sluta och han gör det.
Under en period är han ute och springer beväpnad med kniv, och med tanken att döda någon annan för att rädda livet på fru och barn. Han förmår inte.
Fortfarande kan ingenting av detta uttalas. Då riskerar han att frammana det. Om han tränger undan behöver det kanske inte hända. Kanske.

Vännerna märker ingenting. De ser samma fantastiska par, samspelta, kärleksfulla. Han är den stabila, hon yrvädret. De träffades när de pluggade i Lund. Han hoppade av fysikstudierna och gick till försvarsmakten och när han skulle på sin första utlandstjänstgöring valde de att gifta sig.
Han är i Kosovo och i Afghanistan - men ingenting visar med någon tydlighet på att krigsupplevelser skulle ha skadat honom. Han ser med egna ögon en dödad finländsk soldat. Han är i närheten när en svensk dödas.
Om man mått psykiskt dåligt skulle det märkas, säger 30-åringens gruppchef. Efter tjänstgöring görs uppföljning hos psykolog.  ....

Han säger att han då är tvungen att ständigt hålla emot tankarna på att döda.
Kvällen före sitter han i en fåtölj hela kvällen och känner sig alltmer säker på att det ska ske.
Men han ignorerar det. Det går bra. Han kan låta bli. Det kommer att gå över, tänker han då. Han är intelligent. Han kan överlista sig själv.
Att han sedan följande kväll gör det är inte ett snabbt beslut, han kallar det “snarare ett sakta inglidande". Minnet av gärningen är glasklart och detaljerat. Fritt från känslor. Han slår, hon ramlar i soffan,
...

Jag tror på 30-åringens berättelse. Sedan 2009 har Kristina Edblom och jag läst hundratals förundersökningar och granskat nu 236 män som dödat sin kvinna. Unikt är att här finns inga varningssignaler. För alla – syskon, föräldrar, vänner, chefer, kollegor – rämnar marken när de får veta. Ingenting har märkts. Ingen svartsjuka, relationsproblem, missbruk. Ingenting.
Han är en mördare utan motiv. Det kan vara en sjuk man som berättar. Hans svar är konsekventa och försedda med en grotesk och meningslös logik. Han uttrycker ingen självmedömkan.
Varför kunde du inte berätta för någon om tankarna att döda?
Jag ville dela förvirringen och kaoset inom mig. Men jag fick inte prata om det. Då kunde det hända.
Varför tecknade du livförsäkringar?
För att släktingarna skulle få någon slags kompensation när de var döda.
Efter att du slängt dem i stenbrottet, varför åkte du tillbaka?
Jag ville inte att de skulle vara ensamma i mörkret.
Varför ringde du larmcentralen?
För att det fanns ett litet hopp att de levde.  ....

Varför blev det av just den här kvällen?
För att jag inte hade själsliga resurser att orka med att hålla emot längre."

Det här fallet är en klassik redogörelse för ett mind control offer. Jag har under åren haft kontakt med tusentals offer från hela världen. Att höra röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan resultatet av teknologi, som redan är gammal.

Alla människor reagerar olika på mind control. Vissa kan förslavas helt och hållet så att de fullständigt får sin egen vilja överstyrd, andra kan påverkas delvis och vissa inte alls (ca. 10 till 15 procent av befolkningen). Drömmarna och tankarna som Jonas Runnemark brottades emot var konstgjorda av någon inom militären, sjukvården eller säkerhetstjänsten, som tog honom som en försökskanin för hjärnkontroll.

Jonas har in i det sista försökt att stå emot, men misslyckades tyvärr. Alla soldater inom elitförband utsätts för mind control, ofta med hjälp av implantat.

Mind control teknologin skickar främmande tankar in i en människa utan att hon märker att de är främmande. Fallet med Jonas visar tydligt hur han brottades mot två olika typer av tankar. Hade han, veteranerna eller doktorer fått undervisning om mind control, hade man kunnat vidta motåtgärder som skydd mot tanke strålningen, t. ex. genom att inta homeopatiskt guld, aurum metallicum.

Hans ord, "att jag inte hade själsliga resurser att orka med att hålla emot längre." är väl formulerade. Mycket talar för att det är den själsliga mognadsgraden som avgör om man kan attackeras med mind control eller inte.

Hans fall är klassiskt för mind control. Vi inom mind control offer föreningen EUCACH är alla överens om det.

Jonas Runnemark är helt oskyldig. Åklagaren borde leta bland folket hos Säpo eller Must, som är under kontroll av Mossad, men förmodligen är hon själv under mind control.

Så länge dessa vidriga brottslingar hos säkerhetstjänsterna och inom sjukvården inte avslöjas fortsätter mördandet. De två knivdåd på Medborgarplatsen i Stockholm igår tyder på det. Gärningsmännen där hade inte heller några motiv och de två knivskurna kvinnorna hade utvalts slumpvis.

Mind control forska på White TV: Hjärnans Frihet: Enkla Mind Control Bevis;

Simon Parkes reveals Mind Control Secrets;