Hammarkvinnan oskyldigt dömd då under mind control, mördarna går fria

Wednesday, 21 June 2017 20:57

Att den s.k. "hammarkvinnan" från Göteborg är ett solklart offer för mind control, hjärnkontroll, hade White TV redan utförligt bevisat. Idag kom domen och nya detaljer som bekräftar mind control bilden. AB rapporterar att hon ’bestridit ansvar på grund av bristande uppsåt’. "Kvinnan har i förhören uppgett att hon var ”styrd utan egen möjlighet att påverka förloppet”. .... "– Jag fick en känsla av att det var djävulen jag kommit hem till."

"...  hon trodde att släktingen förvandlats till djävulen och förgiftat teet som hon blev bjuden på." skriver GP. "I förhör berättade hon att det var som att bilen styrdes av sig själv och tillslut hamnade hon hemma hos den äldre släktingen i Kungsbacka." .... "Hon kände det som att det var urkraften som exploderade. Det blev en otrolig energi som tog överhanden på något sätt".  .....

'Det var en tanke som tog över, har hon berättat i förhör:

– "Det är ju djävulen själv jag har kommit hem till".

GUD, Jesus eller djävulen tas gärna med i mind control programmeringen och är ofta triggerord, som utlöser mind control kommandot att mörda.

Beskrivningarna från henne är mycket träffande för folk som är under mind control utan att veta om det, vilket är det vanliga fallet. Det är just vitsen med mind control att man inte märker det.

"Hammarkvinnan" sade "också att hon inte mindes allt." Även detta är typiskt för hjärnkontroll offer. Man kan sudda ut deras minnen eller t.o.m. byta ut dem.

källa

GB avslutar: "Tingsrätten skriver i domen att det "genom utredningen kan uteslutas att det finns någon annan gärningsman än NN".

Detta är grovt felaktig av tingsrätten. Tyvärr vägrar de flesta domare, advokater, läkare och journalister att befatta sig med de extremt talrika bevis som finns sedan 1970-talet att mind control existerar. Jag har så många gånger försökt att väcka dem, men alltid förgäves.

Mördarna skall i det här fallet främst letas efter hos KI och The Human Brain Project, hos FOI samt säkerhetstjänsterna som Mossad, MUST eller Säpo.

Att förhöra Leif GW Persson i sådana sammanhang skulle också kunna vara fruktbar.

Se även:

Göteborgs hammarkvinna ”styrd utan egen möjlighet att påverka förloppet” = mind control;

Andra oskyldiga "mördare" i Sverige omnämnda på WTV:

Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control;Anna Lindhs mördare Mijailo Mijailovic var under mind control