Malmöskytten Peter Mangs Mind Controlled

Sunday, 01 January 2012 23:33

Sveriges Radio har i samarbete med tidningen Fokus gjort en fin kartläggning av den nye Lasermannen Peter Mangs, även kallad Malmöskytten eller 39-åringen. De får dock inte ihop pusselbitaran, då de förmodligen inte känner till teknologin som kan fjärrstyra och förvandla en männsika: Mind Control, trots att det redan tidigt skrivits, att Mangs skall vara psykiskt störd. Nedan citerar jag i violet ur denna utredning, Fokus 2011-12-16 av Jesper Huor och Magnus Arvidson, och kommenterar den just med fokus på Mind Control:

1. "En detalj sticker ut: när Peter var ett år opererades han på lasarettet i Lund för en skallskada och två små hål borrades i hans kranium. Berättelsen om ingreppet måste ha gjort intryck,.."


Detta låter samtliga Mind Control larmklockor ringa. Man gjorde samma sak med Ulrike Meinhof för att fjärrstyra hennes terroristdåd, som White TV redan tidigare har kartlagt. Syftet är att implantera små transmitters eller chips i hjärnan med vilka hjärnkontrollen kan utföras. I Sverige fick vissa babys på Sachska Barnsjukhuset transmitter inopererat i sina skallar redan 1946. Många barn dog under plågsamma omständigheter.


2." Peter var ju aldrig våldsam, berättar en god vän.  ...

Vid den här tiden finns inga tecken på rasism, tvärt om. Första egna lägenheten ligger vid symbolen för mångkultur i Malmö, Möllevångstorget.

Peter drogs med i det mångkulturella, han valde att bosätta sig på »Möllan« för han gillade det.

Han lyssnade på världsmusik och spelade i ett kubanskt band ett tag. Sa han nåt om rasism så

var det att folk som är rasister är idioter, säger en vän."

" Peter hade aldrig problem att umgås med folk från andra kulturer, berättar en tränare."


Han hade tidigare inga aggressiva eller rasistiska drag. Betedde sig som en vanlig människa.


3. Efter en USA-resa är han plötslig som förvandlat:

"Efteråt uppfattar vännen Mangs som förvandlad där i början av 2000-talet. Från en glad bohem

som spelar dixie och funk till en ensam kuf – bitter på människor och samhället.

Han sjunger att han är ett monster: »My face is dirty, my eyes can’t see, You wash my hands, the Devils hands. ..

»Jag skulle hellre kalla mig ett medvetet djur än en civiliserad människa«, skriver han. "

Detta är typiskt för Mind Control offer. Plötsligt aktiveras en programmering och ingen känner igen vederbörande. Med Taimour Abdulwahab, Stockholmsbombaren, var det samma sak. Se närmare White TVs inslag om detta.

4. " I sina första inlägg oskyldigförklarar Mangs terroristen Timothy James McVeigh som 1995 dödade 168 människor i ett sprängdåd i Oklahoma:

»Med stor sannolikhet samma elit-idioter som ligger bakom detta verk … Ondska kallas det visst


De som fjärrstyr Peter Mangs känner till att Oklahomabombaren Timothy Mc Veigh också var mind-controlled. Därför låter de Peter säger sådant. Se bevisföringen om detta hemska massmord i det här inslaget på White TV.


5. "Han registrerar sig på Vaken.se, forum för den så kallade Sanningsrörelsen, som framför konspirationsteorier om att en mystisk elit, inte al-Qaida, låg bakom 9/11.

Han tycks ta till sig den paranoida rörelsens centrala begrepp NWO, eller New World Order. Tanken att världen styrs av ett hemligt, ofta judiskt, etablissemang. "


Dettar visar också att Peter Mangs fallit offer för Mind Control. De som förfogar över Mind Control teknologin är framförallt säkerhetstjänsterna Mossad och CIA. Just de två figurerar också som huvudmisstänkt i 911 terrordåden. Det var efter en USA-resa som Peter blev plötsligt som förbytt. Med den här manövern vill man diskreditera alla som inte nöjer sig med den officiella förklaringen för 911. De stämplas som udda typer.

Etablissemanget i Sverige styrs av samma krafter. Därför smutskastade SVTs Agenda frontfiguren för den svenska Sanningsrörelsen, Mikael Cromsjö, tillika grundare för Vaken.se.  De ville också stämpla honom som antisemit, vilket är helt befängt. Till den stora glädjen för alla rättskaffens tänkande människor fick SVTs Agenda på nöten av Granskningsnämnden och SVT var tvungen att ta tillbaka sina lögn, se här inslaget hos Vaken.se för närmare info.

Dessutom har Vaken.se nu inlett en mycket läsvärd artikelserie med klockrena bevis att NWO finns och är ett stort hot. (Här det hela på Svenska) Och vad ingår i NWO:s plan att ta makten över hela planeten? Ju, att chippa upp hela mänskligheten med Mind Control teknologin (mark of the beast, 666). Därmed är cirkeln sluten och Ouroboros biter sig i svansen.

 

Här kan ni lyssna på SRs inslag 14 december 2011.