Stänger den tyska regeringen samtliga banker nästa vecka? Börjar då finanskris del 2?

Saturday, 01 October 2016 03:00

källa; återvändsgränd

Simon Parkes gick idag, den 1 oktober 2016, och dagen innan, den 30 september, ut med följande varningar:

German government urges all banks in Germany to close.

For the last 2 years I and others have warned that October 2016 was a critical month. It could now be coming to pass.

External organisation pledges in excess of $ 5 billion to shore up Deutsche Bank.  Otherwise it's finished, Monday is bank holiday in Germany the perfect time to close a bank !

I Tyskland är måndagen den 3 oktober 2016 en helgdag. Då firas den tyska återföreningen. Dessutom är det nymåne idag. Om man vill göra någonting framgångsrikt, skall man starta detta på nymånen eller tiden mellan nymåne och fullmåne (har med neutrinostrålningen från solen att göra). De mörka drako-makthavarna på jorden är kontrollfreaks. De vet att deras banksystem är ett pyramidspel. Alla pyramidspel måste kollapsa en vacker dag. Detta vet de också. Men precis som under Lehman Brothers kraschen så skall den nya ske under kontrollen av bankpyramidens topp.

Simon Parkes har alltså fått insiderinformation att den tyska regeringen kommer att använda den förlängda helgen till att stänga samtliga banker i Tyskland under nästa vecka.

Lyckas man inte att rädda Deutsche Bank är nästa fas av finanskrisen ett faktum. Lyckas man, kanske ingenting kommer att hända. Den tyska regeringen har hittills gett kalla handen till en bankräddning av DB.

Om Tyskland stänger bankerna under flera dygn är det ett tecken att en ny bankkris är på gång. Då skall bankerna räddas igen. Men det kommer bli värre än 2008, när Lehman Brothers kraschade, då bubblorna är betydligt större idag, framförallt på bostads- och derivat-marknaden.

Sedan 2016 finns dessutom de nya bankräddningsreglerna inom EU i kraft, det s.k. bail in. Då har bankerna rätt att plocka kundernas pengar från deras konton, för att rädda sig själv.

Kanske dags att plocka ut kontanter nu under söndagen.

Insättningsgarantin på 100 000 EUR gäller inte bolag och räcker dessutom inte till, när många banker måste räddas.

Om Tyskland stänger bankerna och/eller Deutsche Bank kollapsar, då är den nya bankkrisen ett faktum. Den kommer sprida sig över hela världen, då Deutsche Bank är tät ihop flätat med de flesta av världens finansaktörer. "Banken är en av de viktigaste i det internationellt finanssystemet och en akut kris kan få stora effekter på världsekonomin." citerar SR finansmarknadsminister Per Bolund (MP). Som vanligt lugnar politikerna ner allmänheten. Hoppas att han har rätt med sin åsikt att det inte blir en ny finanskris. Men då kommer den bara senare.

Om det blir en finanskollaps, då kommer den även till Sverige!

Läs även: If Deutsche Bank Goes Under It Will be Lehman TIMES FIVE!

Se även på WTV:

Deutsche Bank kunder kom inte åt sina pengar under helgen;

Andreas Cervenka (SvD) säger inte hela sanningen om bail-in; Deutsche Bank på fallrepet;

EU:s bail-in/bankräddning en bluff;

Dina pengar är inte längre säkra på banken;

Film om Deutsche Banks problem kan ses under denna länk:

http://www.cnbc.com/2016/09/28/deutsche-bank-crisis-explained.html

 

You must be logged in to comment.