ISIS-allierad Turkiet vill starta tredje världskriget, inte trovärdig

Tuesday, 24 November 2015 14:14

källa: annan rysk Su-24

Två turkiska F-16 jaktflygplan sköt ner ett ryskt, en Su-24, med en jaktrobot i morse över syriskt territorium. Turkiet hävdar att den ryska Su-24 skulle ha kränkt turkiskt luftrum under 17 sekunder och blivit varnat 10 gånger innan nedskjutningen, men Ryssland förnekar detta. Hur kan man hinna med 10 varningar under 17 sekunder??? Putin kallar provokationen för "ett knivhugg i ryggen på Ryssland och ett exempel på medhjälp till Islamiska statens terrorister"

Putin "har beskyllt Turkiet för inköp av olja hos Islamiska statens gerillamän. Putin kom med denna anklagelse under mötet med Abdullah II av Jordanien i Sotji." Detta är helt korrekt och känt sedan länge. I Sverige var det Nya Tider som avslöjade detta förra året.

DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski: ”Ingen vill trappa upp den spända situation.”

Typiskt DN, alltid på NATO:s sida. Allt talar för en medveten kränkning!

Turkiet saknar all trovärdighet i frågan. Landet har sedan länge agerat mycket brottsligt i Syrienfrågan, vilket White TV ofta har rapporterat om. Senast lade alternativa media fokus på att Turkiet hade mördat den amerikanska journalisten Serena Shim, som hämnd för att hon hade samlat bevis för att Turkiet är en bundsförvant av ISIS och ger dessa terrorister jämt mycket starkt support.

Även om Ryssland skulle ha kränkt Turkiets territorium så finns ingen anledning att skjuta ner planet, utan man kunde ha fångat in det, det var två turkiska plan mot ett ryskt, och tvingat det till landning i Turkiet. Dessutom hade Ryssland inte det minsta intresset att bråka med Turkiet eller NATO.

Nedslagsplatsen för vrakdelarna och där piloterna föll ner är minst 4 km inne på syriskt territorium, vilket entydigt bevisar att Turkiet ljuger, som vanligt. Det var inga starka vindar vid nedskjutningstillfället.

källa

Erdogan är en av de mest brottsliga regeringschefer Turkiet haft sedan länge. Hans och Assads familj var mycket nära vänner innan USA, Israel och andra angrep det fredliga Syrien. Familjerna brukade fira semester tillsammans med fruar och barn. Sedan blev det plötsligt intressant för Turkiet att få oljepipelines från Quatar via Syrien in i landet, som skulle utkonkurrera Rysslands oljeleveranser till Europa. Även detta visar hur falskt Erdogan är.

Det finns starka krafter inom NATO att dra igång det tredje världskriget, som var planerat redan till hösten 1995. Ett starkt skäl för Sverige att träda ut ur NATO, där Sverige varit en hemlig medlem sedan 1950-talet.

The Guardian:

Now the truth emerges: how the US fuelled the rise of Isis in Syria and Iraq

och på Blueshift:

NATO:s HOVNARR TURKIET LEKER MED ELDEN

Om andra turkiska brott White TV:

L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?;

Turkiet hjälper IS för att knäcka kurderna;

IS kan röra sig fritt i NATO-landet Turkiet Update 22.9.1;

EU köper stulen olja från IS svart;

Nya massakrer i Adra och Sadad/Syrien utförda av Al-Nusra, Turkiet och USA;

Turkiets Erdogan dödar demonstranter; får hård kritik;

Turkiska hackers RedHack: Turkiet kände till att Reyhanli attacken skulle ske, men ingrep inte;

Nya bevis att Turkiet bombade i Reyhanli: övervakningskameror avstängda;

Turkiets diktator Erdogan lät massarrestera advokater;

 

 

You must be logged in to comment.