DN smutskastar regeringen för Palestinaerkännandet med rasistiska argument

Monday, 03 November 2014 20:43

Alla som kritiserar regeringen för beslutet att erkänna Palestina som stat ställer sig på ondskans sida. Det var ett modigt beslut. Sist en svensk utrikesminister ville ge freden en chans i Palestina blev Israels reaktion mordet på Anna Lindh. Israels ambassadör Zvi Mazel (han som vandaliserade Dror Feilers konstverk) hade officiellt kallat Anna Lindh för antisemit. Han fick stanna i Sverige.

källa: de flesta länder har redan erkänt Palestina som stat. Bara ondskans stater i väst blockerar freden i Mellanöstern

Regeringens Palestinaerkännande måste ses mot bakgrund av Israels mord på Anna Lindh. White TV är det enda medium som fokuserade på detta samband. De flesta förtiger också att 132 stater redan hade erkänt Palestina innan. Det är enbart USA:s och Israels lydstater som hittills vägrat att göra det som är folkrättsligt och moraliskt det enda vettiga: att erkänna även Palestina som en egen stat.

Kom inte med argumentet att man då erkänner Hamas, som är terroriststämplat enligt EU. Alla förtiger dock att Israel byggt upp och kontrollerar Hamas för att slippa fred och ha en utmärkt förevändning att plåna ut Palestina och dess invånare.

Att DN står på ondskans sida är inget nytt. Men ingen har hakat upp sig på följande formulering som DN publicerade 2014-10-30 under rubriken: Erkänt principlösa boliner

"Ingredienserna i en tvåstatslösning är kända sedan länge. Gränser måste förhandlas, Israel tillåta att Jerusalem även blir palestiniernas huvudstad. Men precis som bosättningarna saboterar förutsättningarna för en uppgörelse är det palestinska villkoret att alla 1948 års flyktingar ska få återvända en viktig stötesten. Detta skulle omöjliggöra Israel som judisk stat. Även denna fråga ignoreras av den svenska regeringen." (fet stil genom White TV.)

Tänk om någon skulle säga: nej, samerna får inte återvända till Sverige, det skulle omöjliggöra Sverige som svensk stat. Eller ännu värre: tänk om alla av Hitler fördrivna judar skulle återvända till Tyskland. Detta skulle omöjliggöra Tyskland som tysk stat.

Israel får vara och argumentera rasistiskt. Då tiger gammelmedia eller eldar på judisk rasism, som DN nyligen.

Till sist: skulle en av regeringsmedlemmarna, i synnerhet Margot Wallström (S) eller Stefan Löfven (S), dö en oväntad död i en nära framtid, skall vi först och främst misstänka Mossad eller Shin Bet.

Se även på White TV: Mossad kontrollerar Hamas;

Rothschilds Mossad skapade Hamas som kontrollerad opposition;

Israel har ingen rätt till självförsvar, att klippa gräset i Gaza, så länge de ockuperar;

Tack Obama att Ni försöker bromsa Israels krigsförbrytare Netanyahu;

Israelisk rabbin: Israel har rätten att totalt förstöra Gaza;

Israel dömd av internationell domstol för folkmord på palestinierna;

 

You must be logged in to comment.