Blir det snart rymdkrig över Ukraina?

Saturday, 29 October 2022 18:24

Putin (innan han mördades och ersattes med dagens dubbelgångare) har enligt Simon Parkes fått hjälp av de Stora Nordiska, en extraterrestrisk ras med försvarsvapenteknologi på skalärvågsbais, t ex S-400 luftvärnssystemet, med störsändaren Rychag-Av.

Detta hjälpte bra i Syrien men uppenbarligen inte längre under Ukrainakriget mot t ex American-made M142 HIMARS multiple launch rocket systems (MLRS).

Jag har alltid misstänkt att även de sympatiska Stora Nordiska är under kontroll av de mycket negativa Vita Drakoreptilierna, kanske utan att veta om det. De vill ha tredje världskriget för att minska useless eaters till en halv miljard, vilket räcker som negativ loosh-energy matkälla för Reptiloiderna. Fler homo sapiens är svårare att få kontroll över. Människoslakten i Ukraina är som ett stort kalas för loosh-sugarna likt Nobellfestmiddagen.

Nu vill Putin attackera Elon Musks (båda också under Drako-kontroll) Starlink satelliter, som är i privat ägo. De har hjälpt Ukraina mycket. I o m att Reptiloiderna vill ha WW3 ser det illa ut för Ryssland och världen. Hoppas att positiva krafter från femte dimensionen och uppåt kan hjälpa oss.

 

Se även på WTV:

Varför använder Ryssland inte sitt Iron Dome raketskydd i Donbass?;

Ryska Rychag-AV och Mi-8MTPR-1 helikoptrar stoppar US- och NATO-terrorister att vinna i Syrien;

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;

 

 

https://youtu.be/ayNM2D7hZdg

 

 

You must be logged in to comment.