Varför använder Ryssland inte sitt Iron Dome raketskydd i Donbass?

Wednesday, 24 August 2022 00:08

källa; Ryssland skyddar sig med osynlig skalärvågsskärm


Dagligen mördar den ukrainska regimen oskyldiga civila landsmän i Donbass med raketer och granater från USA och Europa. Det märkliga med det är att Ryssland har avancerad teknologi att bygga en osynlig skyddssköld i luften över Donbass, precis som Israel har sin Iron Dome.

Av den här tysk/ryska filmen framgår att Ryssland kan täta till luftrummet över ett önskat område totalt. Inget, inte ens en drönare, kan tränga igenom. 100% skydd :

https://youtu.be/rjNL-m10dfY

 

2018 skrev WTV redan om den osynliga ryska skyddsvallen i luften som hade testats i forna Jugoslavien 1999 och Syrien 2018:

"Nya Tider rapporterar även över ryssarnas hemliga strålningsvapen som blockerar fiendens elektronik på en distans upp till 400 km: Rychag-AV som monteras på ryska Mi-8MTPR-1 helikoptrar eller markfordon.

 

"MI-8MTPR-1 är en specialversion av den ryska transporthelikoptern Mi-8 och fungerar som en plattform för elektronisk krigföring. Den är utrustad med den mycket kraftfulla störsändaren Rychag-Av, som kan störa ut och ”förblinda” fientliga mål som stridsflygplan och kryssningsrobotar på uppemot 400 kilometers avstånd. När risken för öppet krig mellan USA och Ryssland var mycket nära kring den 13 mars skickade Moskva i ilfart flera Mi-8MTPR-1:or till Syrien där dessa placerades ut på strategiska platser, som de två ryska baserna och de många syriska flygbaser Ryssland har närvaro vid. Rychag-Av tros vara ett av de ryska störsystem som gjorde att en majoritet av de amerikanska kryssningsrobotarna missade sina mål (NyT v.15/2017) när USA, efter att ha anklagat Damaskus för en kemvapenattack, angrep den syriska flygbasen Shairat i april 2017."

Som WTV redan rapporterade var det dessa hemliga vapen, som baseras på skalärvågor, som gjorde att inga ryska baser träffades vid US-terrorist-attacken den 14 april 2018.

Den visar också tydligt att Trump trots sina försök att trotsa de mörka bakgrundskrafterna tappat makten. Om det är flera faktorer än den av WTV redan rapporterade utpressningen vet vi inte ännu."

 

Frågan är då: varför skyddar Ryssland inte civilbefolkningen i Donbass med sin överlägsna teknologi?

Det svar som ligger närmast till hands är att USA har effektiv motteknologi. Men då ljuger den tysk/ryska filmen som publicerades för fem dagar sedan. Eller vill Ryssland visa hur blodtörstig Blod-Zelenskyj och hans regim är?

Eller kan det finnas en annan förklaring? Eller skyddar skärmen inte 100% utan släpper igenom några raketer ibland?

 

Se även på WTV:

Ryska Rychag-AV och Mi-8MTPR-1 helikoptrar stoppar US- och NATO-terrorister att vinna i Syrien;

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;

Putins Ryssland har ett mäktigt hemligt vapen mot USA:s aggressioner;

US GB och F-terrorister attackerade Syrien + Ryssland, fulmedia ljuger, alternativa inte;

 

 

You must be logged in to comment.