Österrikes maxgräns 80 migranter/dag avskräcker; 275 000 migrantbrott uppklarade i Tyskland 2015

Saturday, 20 February 2016 22:29

DN rapporterade ärligast om Österrikes nya maxgräns för migranter med 80 per dag som får stanna i Österrike och 3 200 per dag som får åka vidare till Tyskland om de vill. Säger de att de vill åka till Sverige, släpps de inte in, då Sverige har formellt stängt gränserna, vilket dock i praktiken inte fungerar riktigt, då Sverige inte har det effektiva visumkravet som Finland.

På lördagen fick Österrike för första gången testa sitt så kallade gränsmanagement och sina dagliga maxgränser. Dagens facit blev 396 mottagna personer från Slovenien. Tolv sökte asyl i Österrike, de övriga skickades vidare till Tyskland. Efterräkningar från grannlandet är att vänta.  ...

Bestämmelsen om de dagliga maxgränserna trädde egentligen i kraft redan på fredagen. Då kom dock inte en enda flykting till gränsen."

källanär Österrike införde drastiska asylbegränsningar den 19 februari 2016 kom ingen

Detta visar att sådana regler har avskräckande effekt. För mars 2016 finns det EU-planer att stänga hela EU:s yttre gräns.

 

Polisen i Tyskland löste 275 000 migrantbrott under 2015

I Tyskland är polisen lyckligtvis uppdelat på de olika Bundesländer (delstater), för att förhindra att kriminella krafter kapar polisledningen och på så sätt har makten över hela landets polis som i Nazi-Tyskland (Gestapo) och Sverige (Mossad). Det finns dock en federal polismyndighet som heter Bundeskriminalamt (BKA) med säte i Wiesbaden, där USA har sitt högkvarter över det fortfarande ockuperade Tyskland.

BKA har nu släppt bomben, att poliserna i Tyskland har klarat upp 208 000 invandrar relaterade brott för året 2015. Tidigare har det varit tabu även i Tyskland att komma med brottsstatistik över migranter. Men statistiken är ändå friserat för att skönmåla läget.

1. Hundratusentals polisanmälningar mot migranter tas inte med i statistiken, trots att det är brukligt.

2. Misstankar mot invandrare är inte heller med i statistiken, emot praxis.

3. Inga uppgifter hur stort mörkertalet skulle kunna vara.

4. Tre röd-grön regerade länder har totalt vägrat att lämna statistik till BKA: Hamburg, Bremen och Nordrhein-Westfalen, som är det största Bundesland. Om man interpolerar kommer man till ca. 275 000 uppklarade brott med invandrar-bakgrund i Tyskland för 2015.

5. När det gäller inbrott uppklaras enbart 15,9 % i Tyskland. De resterande 84,1 % betyder, att 152 123 inbrott inte alls är med i statistiken.

Med detta i bakgrunden kan vi konstatera att brottsligheten har ökat markant i Tyskland under 2015 p.g.a. invandringstsunamin.

Mer om Tysklands extrema invandringsproblem på White TV:

Mass sexjakt av asylmobb på kvinnor i hela Tyskland och Sverige på nyår;

Avhoppad ISIS-terrorist: de rekryterar för Tyskland;

Polisen och tullen har tappat kontrollen över Sverige och Tyskland;

Merkel gör som Hitler förstöra Tyskland;

EU kritiserar Tyskland att inte utvisa 600 000 illegala;

Tyskland är ingen suverän stat;

 

You must be logged in to comment.