Merkel gör som Hitler förstöra Tyskland

Wednesday, 07 October 2015 20:21

Tysklands regeringschef har helt tappat vettet. 72% av Tyskarna vill att det inte släpps in fler migranter till Tyskland. Mer än fyra femtedelar av tyskarna vill återinföra gränskontroller. 90% vill ha en begränsning per år hur många som släpps in.

Den ansvarige flyktingministern, inrikesministern Thomas de Maizière (CDU), hade vågat kritisera vissa migranter som hade råd att åka taxi genom halva Tyskland därför att de inte tyckte om den anvisade bostaden. Han tyckte även att det stora antalet invandrare är ett problem för Tyskland. Som svar kickade Merkel honom från att vara ansvarig för invandringsfrågor som en liten olydig skolpojke. Nu tar hon själv hand om det på regeringskansliet, Kanzleramt. Så gjorde Hitler också mot sina generaler när han var missnöjd.

Nu har 34 gräsrotspolitiker från Merkels parti CDU (som Moderaterna) gjort öppet uppror mot hennes vansinne, att proklamera för hela världen att det inte finns några gränser hur mycket immigranter Tyskland kan ta in. De kräver i ett öppet brev att Merkel skall följa den tyska lagen, som tydligt säger att asyl kan enbart de få, som inte kommer från ett tryggt annat land, i synnerhet inte ett EU-land. En rejäl örfil för Merkel.

Den tyska f.d. högsta domaren från författningsdomstolen Bundesverfassungsgericht, Udo Di Fabio, påpekar, att Art 16 a Grundgesetz (tyska grundlagen) bestämmer, att alla som kommer landvägen till Tyskland, inte kan få asyl, då de kom från säkra länder in i Tyskland. Han anför också att asylrätten ger migranterna inte rätt, att bestämma själv till vilket land de vill komma.

Delstaten Bayern ligger vid den sydliga tyska gränsen och får för den skull den största mängden från flyktinginvasionen. Därför har nu Bayerns regeringschef Horst Seehofer hotat Merkel med "nödvärn" om hon inte begränsar antalet invandrare till Bayern.

Att Merkel har åberopat Gud (Herrgott) som legitimation att bryta mot tysk- och EU-lag har inte heller fallit i god jord.

Kort sagt Merkel gör allt för att förstöra Tyskland genom att tillåta USA:s migrationskrig utan motåtgärder. Med detta agerar hon precis som Hitler, som också alltid under kriget vidtog många åtgärder som skulle leda till Tysklands undergång, t.ex. att han förbjöd generalerna i Frankrikekriget maj 1940 att gå hårt mot Engelsmännen (undret från Dunkerque där halva engelska armén kunde lämna Frankrike ostörd), att hösten 1941stoppa attacken mot Moskva 90 km före målet, att 1943 fördröja pansarslaget vid Kursk samt annonsera attacken för Sovjet, att missbruka ME 262 som bombplan eller att inte använda sina atombomber.

Från Hitler vet vi nu att han hade Rothschildgener (Solomon Rothschild från Wienfamiljen) genom sin farmor. Dessa gener gör det extra lätt för demoner att ta kontroll. Många experter som träffat Hitler bekräftatde att han var besatt av demoner. Därifrån kom hans ondska.

källa

Därför skulle envisa rykten på nätet inte kunna vara helt omöjliga, att Merkel är en dotter till Hitler genom konstgjord insemination från projekt Lebensborn. På så sätt skulle hon också kunna vara under demonisk mind control genom Rothschildgener. De mörka bakgrundskrafterna hatar Tyskland. Huvudsyftet med de båda världskrig som de arrangerade var att förinta Tyskland. De lemlästade bitar som är kvar av Tyskland skall nu med all makt förstöras genom flyktingkriget.

Ju äldre Merkel blir, desto mera liknar hennes ögon Hitlers ögon. Han hade också blå ögon. Döm själv.

källa som bilden ovan

källa

Dags att göra ett DNA-test!

Här kan ni skriva på att Merkel skall få foten!

 

You must be logged in to comment.