Dollarns Djävulska Design

2012-09-03 19:31

White TV visar nedan en grymt bra film om den ockulta bakgrunden till utformandet av en dollars sedeln.

Filmen blir särskilt spännande efter den andra timmen, alltså under de sista 52 minuterna. Då träder en f.d. Illuminat fram och förklarar de riktigt saftiga bitarna, bl.a. att Frankfurtbon Meyer Amschel Bauer, som senare tog namnet Rothschild, samarbetade tät ihop med Ingolstadtbon Adam Weishaupt, som den 1 maj 1776 grundade den hemliga orden Illuminati i Bayern/Tyskland, som sedan tog över makten hos frimurarna i smyg.

Illuminaternas hemliga symbol på världens diktatur-valuta: dollarn

Filmen visar med all tydlighet att det var frimurarkrafter som utformade dollarns design och att frimurarna tillber djävulen. Särskilt farligt är en davidsstjärna inom en krets:

Källa: http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20Government/Federal%20Reserve%20Scam/satan_on_our_dollar.htm

Men det är inte enbart den optiska designen av dollarn som är djävulsk, syftet har blivit lika hemskt, att ekonomiskt förslava hela världen som ett instrument till den fascistiska superdiktaturen New World Order (NWO). Som jag redogör i min Vita Skola i Nationalekonomi, så är alla länders finanssystem ett olagligt pyramidspel som är specialdesignat, att smygexpropriera på sex olika nivåer. Penningsystemet skall alltså göra dem som designade det, stenrika genom att i smyg skyffla över rikedomar till den lilla klicken, som sitter i toppen av pyramiden vilket råkar vara just de som introducerade systemet: Illuminaterna med bankdynastin Rothschild i spetsen.

Dessa krafter är inte intresserade i pengar. De vet att pengar nuförtiden är värdelösa pappersbitar; som Voltaire redan sade: Fiat Money kommer alltid tillbaka till sitt egentliga värde, en liten pappersbit, d.v.s. ingenting. Nej, oligarkerna är intresserat i gods, varor, naturresurser, guld etc. Detta räknas när Fiat Money systemet brakar ihop, och vi står kort inför det.

Dollarn, som ursprungligen var tänkt att befria USA från Englands bankdiktatur, har perverterats till ett instrument att underkuva hela världen. Det började med konspirationen att avmonetisera silvret (varför sagan The Secret of Oz har skrivits) , fortsatte med att införa en privatägd centralbank, FED, i USA 1913, att framkalla den stora depressionen 1929, att ge dollarn en djävulsk design 1935 (se filmen nedan), att införa Bretton Woods systemet 1944, som gjorde dollarn till ledande valutan i världen, och slutade med att tvinga hela världen att handla guld och framförallt olja i dollar, s.k.petrodollar.

Att förfoga över världens ledande valuta medför, att resten av världen är tvungen att skaffa sig/köpa dollar, vilket trissar upp dollarpriset, trots den enorma inflationen. Därför har alla centralbanker världen över dollarreserver. Om olja enbart får handlas i dollar, är alla som behöver olja tvungna att köpa dollar.

Därför ger dollarvapnet USA mycket mer makt än alla atombomber, biologiska- och kemiska stridsmedel, som de olovligen sitter på.

Att producera pappersbitar med djävulsk dollardesign kostar nästan ingenting och dessutom utgör de nuförtiden enbart ca. 3% av dollarmängden, resten finns bara i elektronisk form i olika datorer. Men att få massor med varor och tjänster för den värdelösa dollarn, det gör att man verkligen blir rik och mäktig. Sedan låter man dollarn gå i krasch och världen försjunka i kaos. Vem blir det då som kommer att utöka sin makt?

Inte Kina, Japan eller Tyskland som sitter på värdelösa pappersmängder, nej de bankfamiljer som roffat åt sig alla gods, naturtillgångar och guld i smyg, de blir segrarna... om vi inte inför den reform, som den Vita Skolan i Nationalekonomi förespråkar. Den vänder nämligen på spettet och återför de olagliga smygexproprieringarna till folket, som på så sätt ges chansen att för första gången i historien verkligen få makten.

 

Secret Mysteries Of America s Beginnings - Vol 3 - Eye Of Th-3 from Henning Witte on Vimeo.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.